Liderul PSD Liviu Dragnea a fost la mare, în minivacanța de 1 mai, cu un autoturism BMW seria 7, în valoare de peste 100.000 de euro, care nu figurează în declarația de avere pe care social-democratul este obligat să o publice pe site-ul Camerei Deputaților, conform legii.

HotNews.roFoto: Hotnews

Totul a pornit de la faptul că Liviu Dragnea a publicat pe Facebook chitanța prin care demonstra plata rovinietei. Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a spuscă a verificat "pe internet" seria şasiului maşinii care apare pe chitanţă, constatând că aceasta corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, de peste 100.000 euro, care nu apare în declaraţia de avere a liderului PSD.

În declarația de avere a liderului PSD figurează un BMWx5, achiziționat în 2009. De asemenea, Dragnea a mai declarat că deține un autoturism Skoda Superb, cumpărat în 2006.

Potrivit site-ului autodna.ro, seria șasiului Wba7c61070G581136 care apare pe chitanță aparține într-adevăr unui autoturism BMW seria 7.

Social-democratul și-a petrecut minivacanța de 1 mai pe litoral, împreună cu iubita sa Irina. În drumul de întoarcere în București, Dragnea a scris pe facebook că le mulțumește polițiștilor pentru condițiile bune de trafic, postarea sa stârnind un val de comentarii. Președintele Camerei Deputaților nu a venit miercuri la Parlament.