Senatoarea PNL Alina Gorghiu a criticat miercuri decizia Biroului executiv al liberalilor de a propune excluderea lui Daniel Zamfir din partid, afirmând ca liberalii nu sunt în acest moment „în poziția de a pierde oameni„.

Alina GorghiuFoto: Agerpres

„A fi păcat ca PNL să piardă încă un parlamentar, mai ales că recent a mai plecat un altul. Nu cred că în acest moment partidul nostru este în poziția de a pierde oameni, cu atât mai mult dintre cei care ocupă funcții de reprezentare.

Referitor strict la cazul Daniel Zamfir, cred că aș fi ales o altă cale de dezbatere în partid, diferită de polemicile și amenințările publice la care am asistat toți. Aș spune că este posibil să fi fost greșeli de ambele părți și poate că nu este târziu ca lucrurile să fie rezolvate prin dialog„, a scris fosta șefă a liberalilor, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta spune că legile inițiate de Daniel Zamfir au reprezentat „un semnal foarte puternic cu privire la faptul că Parlamentul înțelege problemele anumitor categorii de consumatori și le abordează în mod direct„.

„Sper ca în timpul care va trece între ședința de astăzi a CEX și forul superior de decizie, care va trebui să ia decizia finală în cazul în care va fi propusă o sancțiune să se înțeleagă că nu este benefică pentru PNL o eventuală excludere„, a mai scris Gorghiu.