PSD vine cu noi modificari la codurile penale: prag de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu; luarea/darea de mita pentru altul nu mai sunt infractiuni, pedepsele sub 3 ani - executate la domiciliu. Plus: se elimina infractiunea de "folosire abuziva a functiei in scop sexual"

de V.M.     HotNews.ro
Marţi, 26 decembrie 2017, 19:31 Actualitate | Politic


Catalin Radulescu, deputat PSD
Foto: Agerpres
Un grup de 39 de senatori si deputati PSD au depus in 18 decembrie o propunere de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala care instituie pragul de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu, argumentand ca sanctiunea penala trebuie sa intervina doar in cazul unei pagube "substantiale", scrie News.ro. De asemenea, ei propun reducerea limitelor pedepselor pentru luare de mita si trafic de influenta si modifica regimul inchisorii astfel incat pedepsele de pana la trei ani sa fie executate la domiciliu. Tot la domiciliu isi vor ispasi pedeapsa si cei cu varsta peste 60 de ani sau cu boli grave sau incurabile, sustinand ca scopul pedepsei este acela de reeducare, coroborata cu recuperarea prejudiciilor.

Parlamentarii PSD vor si modificarea prevederilor referitoare la denunt, care ar urma sa fie valabil doar daca este facut in termen de 6 luni de la data la care denuntatorul a aflat despre savarsirea faptei.
Mai mult, articolul din Codul penal referitor la folosirea abuziva a functiei in scop sexual ar urma sa fie abrogat, intrucat, spun ei, "notiunea de favoruri sexuale este o notiune care nu poate fi determinata precis".

Initiatorul propunerii legilative este deputatul PSD Catalin Radulescu (poreclit si deputatul "mitraliera"), parlamentar condamnat definitiv la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare in decembrie 2016. Radulescu a declarat marti pentru Realitatea TV ca isi asuma acest proiect de lege. El a mai depus in ultima perioada si alte proiecte prin care sunt modificate legile justitiei, codul penal si de procedura penala sau Legea ANI.

Cine sunt toti parlamentarii PSD care au semnat proiectul: Babus Radu, Balanescu Alexandru, Bontea Vlad, Bucura-Oprescu Simona, Caciula Aurel, Caruceru Aida-Cristina, Cocos Vasile, Cosma Andreea, Dinu Cristina-Elena, Georgescu Nicolae, Halici Nicusor, Intotero Natalia-Elena, Itu Cornel, Lupascu Costel, Macovei Silviu Nicu, Matei Calin-Vasile-Andrei, Moagher Laura-Mihaela, Neata Eugen, Nosa Iuliu, Otesanu Daniela, Paraschiv Rodica, Pale Danut, Petric Octavian, Plesoianu Liviu Ioan Adrian, Popa Stefan-Ovidiu, Pop Andrei, Radulescu Catalin-Marian, Simion Lucian-Eduard, Spanu Ion, Stancu Florinel, Stativa Irinel Ioan, Suciu Matei, Sarapatin Elvira, Toma Ilie, Ursu Razvan-Ion, Vasilica Radu Costin, Velcea Nicolae, Virza Mihaita, Weber Mihai.


Codul penal - sunt modificate 7 articole privind concursul de infractiuni, regimul inchisorii, luarea de mita, darea de mita, traficul de influenta, cumararea de influenta, abuzul in serviciu


- Proiectul modifica alineatul b din articolul 39 referitor la Pedeapsa principala in caz de concurs de infractiuni.

Daca in forma actuala alineatul prevede ca atunci "cand s-au stabilit numai pedepse cu inchisoare, se aplica pedeapsa cea mai grea, la care se adauga un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite", in varianta modificata se prevede ca pedeapsa cea mai grea poate fi marita cu "pana la o treime din aceasta".

- De asemenea, este modificat articolul 60, referitor la Regimul inchisorii.

Daca forma actuala a articolului prevede ca "inchisoarea consta in privarea de libertate pe durata determinata, cuprinsa intre 15 zile si 30 de ani, si se executa potrivit legii privind executarea pedepselor", in varianta parlamentarilor social-democrati aceasta este completata cu inca doua alineate conform carora "pedepsele cu inchisoarea de pana la trei ani se executa la domiciliu", iar masura inchisorii la domiciliu ar urma sa se aplice si in cazul celor condamnati la peste trei ani de detentie, dar cu varsta de cel putin 60 de ani sau al celor cu "boli grave sau incurabile stabilite prin lege".

- O alta modificare vizeaza si articolul 289 alineatul 1, referitor la luarea de mita, alineat care in forma actuala stabileste ca: "Fapta functionarului public care, direct ori indirect, pentru sine sau pentru altul, pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu i se cuvin ori accepta promisiunea unor astfel de foloase, in legatura cu indeplinirea, neindeplinirea, urgentarea ori intarzierea indeplinirii unui act ce intra in indatoririle sale de serviciu sau in legatura cu indeplinirea unui act contrar acestor indatoriri, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica ori de a exercita profesia sau activitatea in executarea careia a savarsit fapta".

Varianta modificata elimina formula "pentru altul", specifica faptul ca este vorba despre foloase "materiale" si stabileste la 1 an limita inferioara a pedepsei. O propunere similara a fost facuta de 15 parlamentari PSD, printre care si fiica fostului presedinte al CJ Prahova, Andreea Cosma, cu privire la Legea privind combaterea faptelor de coruptie.

- Senatorii si deputatii PSD vor sa modifice si alineatele 1 si 3 ale articolului 290 din Codul penal privind darea de mita. Ei coreleaza prevederile acestora cu prevederile articolului 289 in noua forma, dar reduc limitele pedepselor.

Daca in actuala forma articolul prevede ca "promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase, in conditiile aratate in art. 289, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani", in urma modificarii, pedepsele cu inchisoarea vor fi cuprinse intre 6 luni si 5 ani.

De asemenea, alineatul 3, care prevede ca "mituitorul nu se pedepseste daca denunta fapta mai inainte ca organul de urmarire penala sa fi fost sesizat cu privire la aceasta" ar urma sa fie abrogat.

- Va fi modificat si articolul 291, privind traficul de influenta, respectiv alineatul 1 al acestuia.

In varianta in vigoare, acesta prevede ca "Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, savarsita de catre o persoana care are influenta sau lasa sa se creada ca are influenta asupra unui functionar public si care promite ca il va determina pe acesta sa indeplineasca, sa nu indeplineasca, sa urgenteze ori sa intarzie indeplinirea unui act ce intra in indatoririle sale de serviciu sau sa indeplineasca un act contrar acestor indatoriri, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani".

Modificarea introduce explicit notiunea de foloase "materiale", elimina mentiunile "indirect" si "pentru altul", iar limitele perioadei de detentie scad la 1, respectiv la 5 ani.

- In cazul articolului 292, referitor la cumpararea de influenta, alineatul 1 este modificat, iar alineatul 2 este abrogat.

Formei actuale, potrivit careia "promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase, pentru sine sau pentru altul, direct ori indirect, unei persoane care are influenta sau lasa sa se creada ca are influenta asupra unui functionar public, pentru a-l determina pe acesta sa indeplineasca, sa nu indeplineasca, sa urgenteze ori sa intarzie indeplinirea unui act ce intra in indatoririle sale de serviciu sau sa indeplineasca un act contrar acestor indatoriri, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi", ii sunt aplicate aceleasi schimbari ca si in cazul articolului precedent, respectiv  introduce explicit notiunea de foloase "materiale", elimina mentiunile "indirect" si "pentru altul", iar limitele perioadei de detentie scad la 1, respectiv la 5 ani.

De asemenea, este abrogat alineatul 2, care stabileste ca "faptuitorul nu se pedepseste daca denunta fapta mai inainte ca organul de urmarire penala sa fi fost sesizat cu privire la aceasta".

- Si articolul 297 referitor la abuzul in serviciu va fi schimbat.

Alineatul 1 stabileste, in varianta in vigoare, ca "Fapta functionarului public care, in exercitarea atributiilor de serviciu, nu indeplineste un act sau il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o paguba ori o vatamare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.

Parlamentarii PSD propun ca "defectuos" sa fie inlocuit cu formula "prin incalcarea legii", iar "prin aceasta cauzeaza o paguba ori o vatamare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice" sa devina "prin aceasta cauzeaza o paguba materiala mai mare de 200.000 de euro unei persoane fizice sau unei persoane juridice". Si in acest caz, limitele pedepsei sunt modificate, durata acesteia putand fi de la 1 la 5 ani.

In acest caz, argumentul initiatorilor este ca "aplicarea unei sanctiuni penale trebuie sa intervina numai cand fapte este savarsita intr-o forma grava si anume fapta a cauzat o paguba materiala substantiala, respectiv numai pentru o paguba mai mare de 200.000 de euro".

- Articolul 299 referitor la folosirea abuziva a functiei in scop sexual ar urma sa fie abrogat, parlamentarii PSD considerand ca "notiunea de favoruri sexuale este o notiune care nu poate fi determinata precis".


Codul de procedura penala - vor fi schimbate sau completate 6 articole referitoare la procedura de audiere a persoanelor vatamate, la consemnarea declaratiilor, obiectul urmaririi penale, sesizarea organelor de urmarire penala

- In cazul Codului de procedura penala, articolul 111 privind "Audierea persoanei vatamate, a partii civile si a partii responsabile civilmente", ar urma sa prevada la alineatul 4 ca "in cursul urmaririi penale, audierea persoanei vatamate se inregistreaza prin mijloace tehnice audio - video".

In varianta in vigoare se vorbeste depsre inregistrare "audio sau audiovideo, atunci cand organul de urmarire penala considera necesar sau atunci cand persoana vatamata a solicitat aceasta in mod expres, iar inregistrarea este posibila".

- In aceeasi maniera va fi schimbat si alineatul 2 al articolui 123 privind consemnarea declaratiilor.

- Alineatul 1 al articolului 202 privind "Scopul, conditiile generale de aplicare si categoriile masurilor preventive", stabileste ca "masurile preventive pot fi dispuse daca exista probe sau indicii temeinice din care rezulta suspiciunea rezonabila ca o persoana a savarsit o infractiune si daca sunt necesare in scopul asigurarii bunei desfasurari a procesului penal, al impiedicarii sustragerii suspectului ori a inculpatului de la urmarirea penala sau de la judecata ori al prevenirii savarsirii unei alte infractiuni.

Ca urmare a propunerii PSD, va fi elimnata formula "suspiciunea rezonabila".

- Articolul 285 privind obiectul urmaririi penale va avea un nou alineat conform caruia "actele de urmarire penala, efectuate de organele de cercetare penala sau de procurori la sediul unitatii unde functioneaza se inregistreaza cu mijloace tehnice audio - video".

- Si articolul 290 privind sesizarea organelor de urmarire penala va fi completat cu doua alineate care stabilesc ca "denuntul poate fi facut in termen de 6 luni de la data la care denuntatorul a aflat despre savarsirea faptei, cu exceptia infractiunilor contra persoanei si a infractiunilor contra securitatii nationale".

Un alt alineat ar urma sa consemneze ca daca denuntatorul nu denunta fapte in interiorul acestui termen, va raspunde penal, iar "denuntul sau nu va mai putea constitui proba in procesul penal".

- Un ultim articol completat este 294, care contine reglementari generale privind sesizarea organelor de urmarire penala.

Noul alineat prevede ca "solutionarea cauzelor de catre procurori se face in ordinea inregistrarii lor".
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

12558 vizualizari

 • +61 (67 voturi)    
  ... (Marţi, 26 decembrie 2017, 19:43)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Va mananca...
  • +60 (64 voturi)    
   Tara ciudatilor. (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:11)

   valll [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   Baietii astia si-au pierdut mintile, s-au scrantit la cap, se cred in padure.
   Nu suntem numai tara cea mai corupta si mai inapoiata din UE, dar devenim in ochii tuturor tara ciudatilor.
   Parlamentarii par scapati de la balamuc. Cu legile astea, pe care probabil le vor vota, intram in cartea recordurilor, la categoria cele mai trasnite legi.
   • +39 (41 voturi)    
    hotul striga hotii iar (Marţi, 26 decembrie 2017, 22:20)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui valll

    majoritatea i-a crezut si votat mereu pe hoti.
    • +11 (13 voturi)    
     majoritatea relativa! (Miercuri, 27 decembrie 2017, 10:26)

     insist pana la capat [utilizator] i-a raspuns lui ty

     cei prezenti la vot nu constituie majoritate absoluta, ci doar minoritate!
   • +23 (25 voturi)    
    nu sint cu mintile luate (Miercuri, 27 decembrie 2017, 3:50)

    gopo2016 [utilizator] i-a raspuns lui valll

    au un plan precis, ceea ce v-or face de acum incolo ei se v-or incadra in valori si dai cu furtul nenica, ma intrebam daca o sa prind politicien pe drum si ii bat de ii las lat scap cu suspendare, mai ales ca bat un hot si un criminal, mai ales cu noile legi, poate ii dau omor si la familie, sa ma antrenez
    • +7 (7 voturi)    
     Stat mafiot (Miercuri, 27 decembrie 2017, 13:38)

     Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui gopo2016

     Actiune apartine grupului infractional care a pus mana pe conducerea Romaniei.Ne place sau nu Romania este condusa de un grup infractional. Dau legi care protejeaza propria activitate infractionala si creaza conditii pentru a face justitia ineficienta in cazurile de coruptie si deturnare de fonduri publice.
   • +30 (32 voturi)    
    Eliminarea imunitatii acum! (Miercuri, 27 decembrie 2017, 4:03)

    Caligula [utilizator] i-a raspuns lui valll

    Imunitatea penala e cauza acestui paradox. Leguitorii sunt in parlament numai pentru a-si bate joc de lege.

    Imunitatea e la baza unui sistem mafiot in care cei care ajung in parlament sunt acolo doar pentru au nevoie de "protectia" nasilor politici. Totul se judeca si se acumulueaza in prizma acestei protectii. Cu o asemea regula, e exclus a se ajunge la un stat de drept functional.

    Cu ticalosii parlamentari la putere, democratia devine doar o perdea de fum, gata sa dispara la prima adiere dictatoriala, pentru ca nu mai exista cine sa creada in ea si sa o apere. Asa a fost intotdeauna...
  • +45 (49 voturi)    
   Ultima sansa (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:04)

   FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   Greva generala in toata Romania.
   • -29 (47 voturi)    
    Nu mai plati impozitele (Marţi, 26 decembrie 2017, 22:45)

    Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    De maine incepand, nu mai plati nimic, nu mai plati impozite, amenzi, taxe, nimic, nimic. Arata-le tu! Succes! Iti tin pumnii.
    • +10 (14 voturi)    
     Serios? (Miercuri, 27 decembrie 2017, 8:29)

     imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

     Daca nu as sti mai bine as zice ca esti de acord cu abuzurile legilor, legalziarea hotiei si ignorarea conflictului de interese dovedite in nenumarate randuri de "stimatii nostri conducatori".
    • -4 (6 voturi)    
     Asa ar tebui ca sa se rezolve ceva (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:46)

     Gruia.Novac [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

     Cu combatutul asta de 2 lei de pe forumuri nu faceti nimic, va dati like-uri unul altuia. E plin de idioti si-n partea asta. De ex prima poatare- va mananca - e plina de like-uri. Va spun eu: li se rupe, iar pe la mitinguri nu cred ca a mai iesit nici cel care a postat, fiindca cu 2000 de oameni cat mai ies, nu schimbi nimic.
     Stam la caldurica si dam like-uri .Nu realizati penibilul situatiei?
   • +10 (14 voturi)    
    PSD vrea legalizarea FURTULUI (Miercuri, 27 decembrie 2017, 10:16)

    Boham [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    cica p[oti sa furti, sa faci abuz in functie dar daca paguba e sub 200.000 euro atunci primesti doar o amenda
    • +3 (3 voturi)    
     Măcar să fie... (Miercuri, 27 decembrie 2017, 15:05)

     Spiky [utilizator] i-a raspuns lui Boham

     ...amenda dublul pagubei comise prin abuz!
  • +43 (47 voturi)    
   Ultima sansa (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:22)

   FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   Greva generala in toata tara si alegeri anticipate. Toate drumurile blocate.
   • -2 (6 voturi)    
    Cam asta trebuie... (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:47)

    Gruia.Novac [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    Darcu cine?
  • +7 (11 voturi)    
   anticipate ! (Miercuri, 27 decembrie 2017, 9:17)

   Dimijoarei_Obt [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   In aceasta situatie anticipatele sunt obligatorii pentru reconcilierea societatii !
   • +7 (9 voturi)    
    Total de acord! (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:04)

    dealucaragiale [utilizator] i-a raspuns lui Dimijoarei_Obt

    Cu conditia sa voteze si cei care stau comod pe canapea... altfel, ne luptam degeaba! Tot ciuma rosie o sa iasa si-o sa strige sus si tare ca i-a vrut poporu’! Mobilizarea, oameni buni, altfel, plecam cu totii, n-avem de-ales!
  • +6 (8 voturi)    
   Cred ca asta vor (Miercuri, 27 decembrie 2017, 10:13)

   Rescator [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   Sa sarim pe ei cu ce avem.Acest nefericit nimeni,
   numitul gunman,este iresponsabil si bun de dus la
   nebuni.Se pare ca se rupe coarda si va trebui sa actionam!
  • +1 (3 voturi)    
   sa vezi ce le facem astora (Miercuri, 27 decembrie 2017, 13:41)

   Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   ne adunam iar vreo 200 de oameni :).... rasul plansului dar din pacate multora nu le pasa... o sa se trezeasca cand va fi prea tarziu.
 • +43 (49 voturi)    
  ! (Marţi, 26 decembrie 2017, 19:45)

  Kpriciu [utilizator]

  Cu modificarile astea, o sa ne ia dracu pe toti, dar mai ales, o sa Va ia pe voi! Direct din casele voastre luxoasa, facuta din Hotie, pe seama multilor onesti, cand o sa venim Horii si Sime peste voi!!!
 • +66 (68 voturi)    
  PSD legalizeaza coruptia (Marţi, 26 decembrie 2017, 19:46)

  emil bobu [utilizator]

  Pai la asa "pedepse", sa tot fii corupt, nu-i asa securistilor?
  • +35 (39 voturi)    
   Coruptia era legalizata de mult. (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:11)

   IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Acum legalizeaza hotia pe față si violul angajatelor.
 • +47 (55 voturi)    
  Si noi stam in casa la caldurica (Marţi, 26 decembrie 2017, 19:46)

  scaraotchi [utilizator]

  si mestecam sorici. Hai d-lor ca putem sa mestecam si o ciunga in piata ! E mai "vegetala", are si gust mai bun... zic si eu.
  Am vazut ca prima manifestatie e programata pe 20 ianuarie- pai pana atunci uitam si sloganurile, iar ciumatii intre timp pot nascoci si alte bazaconii ca spre exemplu: Aderarea la Eurasia; adoptarea iliberalismului ca politica de stat; proclamarea primului rege tele-oltenas - Liviu the Great ; mutarea capitalei la Fortaleza ; proclamarea primului stat intretinut 100% de bugetari (sic), si cate si mai cate...
  • +25 (29 voturi)    
   Hai in Piata Victoriei, ca se distruge tara (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:56)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

   Nu de alta, dar am mancat prea multi carnati si mi-e teama ca ma ingras daca nu ma invart putin prin piata...
   • +4 (8 voturi)    
    Suntem un popor inconstient, dle (Miercuri, 27 decembrie 2017, 10:29)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    Numai la carnati si la sorici ne sta mintea. Am reusit cum necum sa intram in anticamera tarilor civilizate si noi ce facem? Lasam hotii sa ne scoata pe usa afara, sa "ne faca'' la buzunare si apoi sa ne-mpinga in cocina civilizatiei. Daca nu facem nimic, ne cam meritam soarta...

    Asa ca hai sa dam "colaceii" jos de pe burtica ...Nu trebuie sa asteptam pana pe 21 ianuarie...
    • 0 (0 voturi)    
     Nu e asa (Miercuri, 27 decembrie 2017, 13:42)

     Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

     Daca nu sunt lideri si un program de actiune populatia nu reactioneaza individual.Nu se poate asa ceva.Nu este o reactie fireasca.Se reactioneaza la programe si lideri.
 • +48 (52 voturi)    
  De 200.000 are nevoie dinti cariati (Marţi, 26 decembrie 2017, 19:46)

  cartofil [utilizator]

  A incercat cu OG13, nu i-a iesit, merge mai departe, cu Parlamentul. Voia sa faca crima fara sa se murdareasca de sange, dar nu poate. Se murdareste un pic, dar o sa-si rezolve problema. Plus ca in ziua votului nici nu o sa treaca pe la Parlament si dupa aia o sa spuna: ce sa fac, Parlamentul a vrut. A furat atat si sa nu poata sa-si cheltuie banii ???? Asta-r fi culmea.
 • +36 (40 voturi)    
  . (Marţi, 26 decembrie 2017, 19:48)

  theo667 [utilizator]

  Daca nu se deschide dosar un primele 24 de ore de la presupusa fapta atunci procurorul nu are voie sa faca dosar indiferent de ce alte probe apar si este obligat sa le distruga cu mana lui, sa duca personal procesul verbal bietului parlamentar , sa-si ceara scuze in ziar de acoperire nationala si procurorul e obligat sa-si doneze rinichii unei cauze de binefacere supervizat de doctor Menghele Lucan.
  Se poate modifica orice Limita e doar Imaginatia
 • +31 (35 voturi)    
  Un an dupa #rezist (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:05)

  Caragiale2.0 [utilizator]

  Curat murdar!
 • +14 (18 voturi)    
  sa fie (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:12)

  zot [utilizator]

  ticalosi, retardati, scelerati (cum zicea dl ziarist) sau toate la un loc?
  oricum, nu mai au nici o scuza iar actiunea celor onesti
  este perfect justificata si trebuie actionat de urgenta si
  masiv.
 • +30 (32 voturi)    
  Cred ca pt multi era clar ca deputatul asta (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:14)

  Susufler0 [utilizator]

  Radulescu - Mitraliera trage cu gloante de manevra !

  Proiectul sau de lege, semnat intre altii si de Plescoianu (care inca mai asteapta raspuns la scrisoarea sa de la Trump) si de mamzel Cozma, (despre care fraierul de Portocala crede ca el a agatat-o), face un deserviciu imens penalilor din PSD, prin exagerarile monstruoase pe care le contine si care asaza acest partid in galeria avortonilor si a mutantilor politici !

  Daca proiectul acesta, parca menit sa distruga orice ramasita de seriozitate, va ajunge vreodata sa fie luat in discutie, atunci nici macar Rusia nu o sa ne mai bage in seama, pt ca pana si acolo totul are o limita !

  PS. Romania insa a devenit tara tuturor posibilitatilor (pt penali) !
 • -6 (34 voturi)    
  Nu o sa iasa nimeni (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:24)

  moima [utilizator]

  NIMENI. O sa fie max 500 de oameni in piata. Deja s-a instalat resemnarea mioritica.
  • +12 (18 voturi)    
   Sunt sarbatorile, iar supararea creste (Marţi, 26 decembrie 2017, 22:52)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui moima

   Ne revedem in ianuarie, impreuna cu cei plecati in provincie la rude, care se vor intoarce in orasele mari.

   Si cum crezi ca o sa reactioneze oamenii cand vor vedea ca le-au scazut salariile? Crezi ca va fi mare fericire?

   Nu toata lumea poate, sau vrea, sa plece din tara. Sa nu uitam ca tara asta a fost dictatura multi ani, abia de curand am inceput sa prindem gustul libertatii.

   Zic sa nu ne predam cand suntem atat de aproape de libertate la noi in tara.

   Jos PSD! Jos Securitatea!
  • -3 (9 voturi)    
   Sunt pesimist (Miercuri, 27 decembrie 2017, 10:10)

   Cuca [utilizator] i-a raspuns lui moima

   Din pacate cred ca ai dreptate. Nu suntem suficient de tari.
   • +1 (3 voturi)    
    lasa-l dracului de pesimism (Miercuri, 27 decembrie 2017, 12:09)

    adrian_c [utilizator] i-a raspuns lui Cuca

    ne vedem la parlament!
 • +11 (15 voturi)    
  . (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:28)

  Toate nickname-urile erau luate [utilizator]

  Pe lângă faptul că vor să scape,cred că s-au și supărat ca prostul pe sat că îi face lumea infractori. Și ce-au zis? S-au inspirat așa puțin din ce zicea marele condamnat Severin și au zis că mai bine inversează un pic pozițiile, devenim noi (potențiali) infractori, iar ei curați ca lacrima. Proști sunt.
 • +19 (21 voturi)    
  E timpul sa le facem pe plac (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:33)

  Ricochet [utilizator]

  Astia ne vor pe toti in strada, cu coase, furci, topoare, dar nu stiu cum s-o spuna.
 • +13 (15 voturi)    
  Doar violul si omorul vor mai fi pedepsite (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:34)

  banel [utilizator]

  Ca restul...in cel mai rau caz stai relaxat acasa.
  • +18 (22 voturi)    
   Violul si omorul nu vor fi pedepsite (Marţi, 26 decembrie 2017, 22:36)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui banel

   daca singura dovada e inregistrarea video.

   Nu uita ca au scos prin lege si inregistrarile video ca dovezi admisibile in instanta.

   Asta arata psihopatia PSDistilor.
  • +9 (11 voturi)    
   hei (Miercuri, 27 decembrie 2017, 0:51)

   john70 [utilizator] i-a raspuns lui banel

   Manifestantii ar trebui sa ceara si scoaterea omorului din Codul Penal. Apoi sa-i casapeasca pe toti.
  • +7 (9 voturi)    
   Daca nu cumva au niste fii, nepoti sau verisori (Miercuri, 27 decembrie 2017, 2:11)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui banel

   care au comis si astfel de blestematii !
 • +20 (22 voturi)    
  Pana se hotarasc romanii (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:35)

  soundtrack [utilizator]

  ca "legile" acestea sunt niste infractiuni si pana se hotarasc sa iasa MASIV in strada, borfasii dau noi legi electorale( diaspora sa nu mai aiba drept de vot in legatura cu legiferari pt. tara, opozitia sa dispara daca nu e amestecata cu puterea si alte nastrusnicii letale), noi legi care interzic protestele in zilele cu sot sau fara sot, criticarea demnitarilor de orice fel si mai gasiti voi cate taxe uriase pe stranut, respirat si munca in toate cele 7 zile ale saptamanii pt. un fond comun numit "solidaritatea/necesitatea/urgenta/foamea...." etc.
  Daca sunteti convinsi ca presedintele mai are vreo putere, va inselati! USL a reinviat in forma mortala!
 • +19 (21 voturi)    
  amendamente fara numara fara numar... (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:44)

  dadan [utilizator]

  de la bossu cu mitraliera pentru bossul bossilor don Liviu... hai liberare.... parca ar fi dezmatul golanilor si al borfasilor care au prins calculatorul cu legi deblocat... parca au gasit catalogul nesupravegheat si isi corecteaza absentele si notele la purtare...
  pic..pic... paharul s-a cam umplut borfasilor.... o sa incepeti sa dati socoteala....
 • +18 (20 voturi)    
  Previziune (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:45)

  Gabu [utilizator]

  Ha, ha, ha! Viitoarele alegeri legislative le veti pierde, toate aceste legi strambe vor fi inversate iar voi, in frunte cu iliescul daca nu crapa pana atunci, veti infunda puscaria, desi pentru voi un pluton de executie ar fi mult mai bun.
  • +9 (11 voturi)    
   Daca (Miercuri, 27 decembrie 2017, 3:03)

   RaduMiron [utilizator] i-a raspuns lui Gabu

   Daca pe astia ii prinde 2020 la guvernare, noi am pierdut, nu ei, indiferent de rezultatul alegerilor.
 • +25 (29 voturi)    
  in anul de gratie 2017 (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:46)

  rov [utilizator]

  ANAF-UL mi-a executat contul pentru un ban, adica 0,01 lei, adica 0,0021 euro !!!!!
 • +14 (16 voturi)    
  astia 39 (Marţi, 26 decembrie 2017, 20:46)

  zicsieu [utilizator]

  sa-si dea demisia. oricum sa stie ca am sa-i injur pe oriunde am oportunitatea, nu pentru mine pentru altii. niste prosti daca au impresia ca nu vor fi nemultumiri si sale fi clar ca ei vor fi tinta. 39 de reprezentanti ai nimanui.
 • +18 (22 voturi)    
  Jos ciuma rosie (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:01)

  midufi [utilizator]

  Scarba maxima
 • +19 (21 voturi)    
  "notiune nedeterminata" (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:39)

  V. Istina [utilizator]

  Mda... cam totul este nedeterminat. Doar un lucru nu: ce fac ei este corect! Mafia incearca sa faca legile! Strambe, nerusinate Pe fata!

  Acum nu va mai fi asa simplu ca in ´89! Dar nimeni nu credea nici atunci ca am avea vreo sansa!

  Hotii toarna gaz peste tara, si cred ca daca au cateva dube de pompieri, nu vom fi destule scantei.

  Cine mai are nevoie de rusi, cand avem asa psd-isti! Cangrena asta politica trebuie inlaturata, pana metastaziasa! Si nu mai are mult!
 • +15 (19 voturi)    
  Rezist II: OUG 13 Reloaded (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:45)

  un_carnat [utilizator]

  In 2018 la toate posturile de stiri.
  In format TV, radio si online.
 • +16 (18 voturi)    
  xxxxl (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:50)

  vorbeste lumea [utilizator]

  mintile bolnave conduc in continuare ...
 • +17 (21 voturi)    
  Hmmm... (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:53)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  Vreau sa ma duc sa dau cu springul prin Teleorman, la cea mai mare casa, cu iesire la 2 strazi, in limita a 200.000 de euro si sa nu patesc nimic.
 • +26 (28 voturi)    
  misto... (Marţi, 26 decembrie 2017, 21:58)

  liviu_ [utilizator]

  ce sa zic...
  lucrurile sunt clare.... ori plecati voi, ori plecam noi...
  daca intra in vigoare 25% din legile astea... efectiv aceasta tara nu mai are cum sa functioneze!

  o tara in care mitta e aproape legala, orice forma de coruptie e aproape legala si multe altele nu poate functiona!
 • +18 (22 voturi)    
  PSD dauneaza grav Sigurantei Nationale ! (Marţi, 26 decembrie 2017, 22:26)

  Defense [utilizator]

  PSD este inamicul NR. 1 a Poporului Roman - nu mai mult nu mai putin si trebuie tratat ca Organizatie Criminala care dauneaza grav Sigurantei Nationale (NATO)!!!
  • +2 (4 voturi)    
   PSD exista (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:14)

   revo [utilizator] i-a raspuns lui Defense

   datorita celor care ar fi trebuit sa apere siguranta nationala - Armata de paraziti, umflati cu salarii si pensii hipernesimtite, pensionari la 40 de ani, Securitatea care stapaneste absolut tot ce misca in tara asta, Politia si Justitia umflate cu bani si beneficii, ca si Armata de burtosi, care ii apara.

   Ei sunt stapanii din umbra, care au acaparat tot, si-au dat privilegii peste privilegii, au adunat averi si si-au construit relatii de influenta care nu mai pot fi distruse, imuni la orice lege, deasupra legii, pentru totdeauna.

   PSD-ALDE-UDMR, cu suportul din umbra sau pe fata al PNL, sunt grupari de mafioti care isi asigura imunitatea si bunastarea, actionand pe post de bata, de ultrasi de pe stadioane, de mineri ai lui Iliescu, asasini platiti care le pregatesc si le scot castanele coapte din foc, si care ne vor ucide pe strada si in casele noastre, si ne vor teroriza si infometa. Pentru ca un regim criminal, de tip mafiot, nu poate exista decat prin teroare si crima.
 • +17 (23 voturi)    
  Gunoaie imputite (Marţi, 26 decembrie 2017, 22:39)

  landromat [utilizator]

  vor sa-l scape pe sobolanul de Dragnea de puscarie. Pacat ca nu mai avem pedeapsa cu moartea.
 • +17 (19 voturi)    
  NU MAI REZISTA MULT! (Marţi, 26 decembrie 2017, 23:53)

  vandervals [utilizator]

  Porcariile astea de Sfintele Sarbatori aduc a disperare.

  Proprietarii sclavilor din ALDE au fost deja trecuti pe toate listele negre. Toata lumea stie asta, in afara de aldisti care nu au libertatea sa inteleaga ce li se face.

  Urmeaza infractorii fara minte ai PSD. Uitati-va numai ce expresii tembele au. Credeti ca se descurca fara infractiuni intr-o societate care se normalizeaza, se integreaza pe an ce trece?

  Sper ca cine trebuie e gata sa ocupe vidul de putere ca sa nu mai amanam inevitabilul.
 • +8 (14 voturi)    
  Alternative la resemnare (Marţi, 26 decembrie 2017, 23:58)

  slashroot [utilizator]

  Am fost la proteste la începutul anului, am fost și acum la sfârșit...
  Apoi am vorbit cu ai mei și am realizat cât de deconectați sunt ei, în micul lor oraș de provincie, de motivele pentru care protestez eu și, în general, de ceea ce se întâmplă cu țara asta. Acum mă gândesc că pentru fiecare ca mine există cel puțin doi (părinți, mătuși, prieteni) cărora puțin le pasă. Suntem depășiți numeric cu cel puțin 2:1. Chiar și în București, ultimul protest "masiv" (masiv? pe bune, Hotnews?) abia dacă a adunat 5000 dintre noi. Ceva mai mult decât un concert sold-out la Sala Palatului.
  De aia PSD-ul iese mereu în sondaje, și ei știu asta. Ca o haită de lupi care știu că pot alerga prada până va cădea epuizată. Numai noi refuzăm să vedem asta, în idealismul sau masochismul nostru: în România, PSD-ul nu se află la guvernare decât atunci când nu vor ei să se afle.
  Asta nu mă face să urăsc mai puțin PSD-ul, ci doar pe mine mai mult, pentru că am fost prost și n-am plecat acum zece ani.
 • +6 (10 voturi)    
  petitie (Miercuri, 27 decembrie 2017, 0:12)

  dinfranta [utilizator]

  https://facem.declic.ro/campaigns/toti-pentru-justitie
  Desi ar trebui sa fim cel putin 3 milioane care sa semnam...
 • +2 (18 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 27 decembrie 2017, 0:29)

  [anonim]

  • +6 (12 voturi)    
   Sa fii sanatos (Miercuri, 27 decembrie 2017, 2:00)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui

   Ai scapat, acum taci din gura fiindca ce postezi nu ne ajuta, ci contribuie la defetism si asta sigur nu ne trebuie acum.
   • +2 (4 voturi)    
    Chiar nu inteleg de ce se insista atat (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:01)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

    pe treaba cu plecatul . NE SCADA MORALUL tot noua, nicidecum lor.

    Ei stiu bine ca in situatia in care-si pun tot planul in aplicare, exodul va fi mult mai mare decat cel de dupa mineriade. L-AU LUAT IN CALCUL in mod sigur. Asta e si motivul pentru care "li se rupe" de IT-isti, ei stiu ca acestia vor fi primii care pleaca.

    Ref la intrebarea, normala pentru orice om cu putina minte, "cine plateste de acum incolo taxele?", probabil ca vor aplica zicala "dupa noi potopu' ", daca nu cumva o fi descoperit Tatauca' niscaiva roboti perfectionati pe care sa-i puna la munca ca sa produca iar dansii sa stea cu "sula-n sus", cat e ziulica de mare...

    Concluzie: Se stie ca exodul va avea dimensiuni biblice, asa ca va rog nu mai insistati ...
 • +14 (16 voturi)    
  Comment sters de user (Miercuri, 27 decembrie 2017, 0:43)

  Reshape [anonim]

 • +6 (12 voturi)    
  Diversiune (Miercuri, 27 decembrie 2017, 1:03)

  anton_carpati [utilizator]

  Principalul scop al PSD-ului de un an de zile este să scape de dosarele DNA aflate în derulare şi să-i permită lui Dragnea să preia "legal" conducerea guvernului.
  Menirea unor propuneri legislative ostentative care ar indica o orientare autoritaristă şi coruptă în stil polonez (legile anti-justiţie, modificările codului penal) este de a devia dezbaterea publică de la ancheta lui Dragnea & co, şi de a face măsurile OUG 13 precum şi măsurile noului cod fiscal să pară "normale" în comparaţie.
  Că tot sunt sărbătorile de iarnă, avem la dispoziţie o analogie în Die Hard - odată ce poliţia află de situaţia de asediu din clădirea Nakatomi, Hans Gruber (Alan Rickman) tulbură apele prezentându-se drept terorist. În tot haosul creat, el îşi poate continua operaţiunea iniţială de spargere a depozitului de valori a clădirii.
 • +19 (21 voturi)    
  Este ireal (Miercuri, 27 decembrie 2017, 1:24)

  kthor7 [utilizator]

  Asta e Craciunul hotilor! Cum poti spune ca abuzul in serviciu inseamna sa produci vatamare de 200.000 euro unei persoane fizice??? Daca unui angajat i se incalca drepturile pentru ca refuza sa devina complice la furt, sa spunem ca il privezi de un salariu decent sau il hartuiesti , cum poti spune ca paguba trebuie sa fie de 200.000 euro?? El nici macar nu castiga 1.000 de euro. Vorbesc de un angajat simplu. Si cum poti spune ca favorurile sexuale nu pot fi determinate? Initiatoarea Andreea Cosma...poate la ea nu pot fi determinate! Cum poti ierta un abuz daca nu e dat in 6 luni. Asta e de fapt toata OUG 13 transpusa in marele proiect de lege al unui ins - Radulescu- care instiga lucru care trebuie sanctionat cf Constitutiei, unde scrie clar ca un parlamentar nu are voie sa faca asa ceva. Nimeni nu face nimic. Ce proteste? Ii doare in fund pe comunisti!
 • +8 (10 voturi)    
  xxxxl (Miercuri, 27 decembrie 2017, 1:39)

  vorbeste lumea [utilizator]

  saracu' ... pare bolnav mintal, cu asa o abordare ...
 • +8 (10 voturi)    
  am observat ceva (Miercuri, 27 decembrie 2017, 2:53)

  boogiewoogie [utilizator]

  dar cum de articolul 223 (hartuirea sexuala) foloseste acea "notiune care nu poate fi determinata precis"?!

  le-o fi scapat mai marilor nostri aceasta?
  si de ce e nevoie de "in mod repetat"?
 • +10 (14 voturi)    
  toti psd isti (Miercuri, 27 decembrie 2017, 3:53)

  gopo2016 [utilizator]

  pusi in arest, uni ca fura alti pt ca sint prea prosti si nu inteleg ca nu v-or avea niciodata vreun benefit din ceea ce fura sefi lor, vor muri prosti si saraci , desfiintat ca partid si refacuta constitutia dupa modelul islandez
 • +9 (11 voturi)    
  te doare mintea (Miercuri, 27 decembrie 2017, 7:32)

  nedumeritul [utilizator]

  Nu mai stiu ce sa cred.Ce scrie in acest articol nu poate fi adevarat.Daca este ,atunci imseamna ca alesii nostrii nu au ajuns nici la nivelul celor care au absolvit pe bune cele 4 clase elementare.Fiind sub dictatura parlamentara poporul nu poate face nimic, dar daca asta e situatia, opinia internationala despre tara noastra va avea un efect devastator greu de contabilizat dar foarte vizibil in scurt timp.
 • +9 (11 voturi)    
  Railor (Miercuri, 27 decembrie 2017, 8:16)

  Cetateanu [utilizator]

  Nu va dati seama ca individul asta, mare revolutionar, a avut un neuron strivit de un tanc sau distrus de un glont. Astuia si la multi ca el de prin PSD si multe alte partide ar trebui sa li se ridice o "casuta" bagati inauntru inchisi si pierduta cheia. In mizeria de PSD astia plutesc ca ...
  Din pacate teoria cu n-am cu cine vota sau nu ma bag a adus tara unde e. Daca nu pui mana pe "bata" n-ai voie sa te plangi. Ticalosii sunt organizati: de la clanurile mafiote (supervizate de "servicii" si politicieni) la partide.
 • +7 (11 voturi)    
  DEMENT ! (Miercuri, 27 decembrie 2017, 8:18)

  blackarrow [utilizator]

  Numai un dement poate propune asa ceva ! ala trebuie luat pe sus ....
 • +8 (14 voturi)    
  PSD legalizeaza hartuirea sexuala (Miercuri, 27 decembrie 2017, 9:19)

  xenomorph [utilizator]

  Suntem condusi de niste animale.
 • +8 (12 voturi)    
  P$D (Miercuri, 27 decembrie 2017, 9:33)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Aceasta banda de borfasi trebuie declarata CRIMINALA si scoasa in afara legii. Toti cei dovediti sa infunde PUSCARIA pe viata! Altfel, Romania va disparea de pe harta Europei
 • +8 (14 voturi)    
  incredibil (Miercuri, 27 decembrie 2017, 9:33)

  xerxes2001 [utilizator]

  unde s-a ajuns...
  Romania va deveni stat nelocuibil
 • +8 (10 voturi)    
  ASTA ... (Miercuri, 27 decembrie 2017, 9:59)

  AEV [utilizator]

  ASTA îi preocupă pe aleșii noștri de acum un an!!!???. Trebuie schimbați urgent cu alții, prin alegeri anticipate!
 • +9 (13 voturi)    
  nebunie revarsata in valuri (Miercuri, 27 decembrie 2017, 10:22)

  revo [utilizator]

  Totusi, nu se indura nimeni de ei sa-i bage in camasa de forta? Sunt drogati, pe langa prosti de bubuie?
  Sau te pomenesti ca noi suntem nebuni ca nu le luam, scurt, gatul?

  Intrucat Statul Roman nu mai exista si toate fortele care ar fi trebuit sa asigure securitatea pe toate paliere sunt, de facto, prin neimplicare si complicitate, in tabara Mafiei, este cazul sa ne aparam singuri. Aici este vorba despre viata noastra.

  Vecini ai turbatilor, ia bagati pe net niste liste cu adrese utile, sa-i colindam cu stele verzi!
 • +1 (7 voturi)    
  orice om normal la cap (Miercuri, 27 decembrie 2017, 10:41)

  lp [utilizator]

  daca e in psd si pana acum isi inchipuia ca "nu e chiar asa" (ce expresie toxica !), acum ar trebui sa deschida gura si sa vorbeasca. altfel, e in cardasie cu alde radulescu, si sta de 6 cat fura dragnea & co. Ei ? se aude vreo voce ?
  • +1 (1 vot)    
   In PSD? (Miercuri, 27 decembrie 2017, 17:58)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui lp

   Nu poate fi un om „normal! ci dor hoti si mafioti. E o banda de borfasi.
 • +2 (4 voturi)    
  De unde ni se trage (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:01)

  kpopper [utilizator]

  Toate derapajele de la democratie si de la legalitate ni se trag de la 'marul otravit' oferit pe o tipsie de argint de catre cei care au preluat puterea dupa decembrie '89, de la Constitutia Romaniei. Aceasta Constitutie, poleita cu norma democratice, contine otravuril letale pentru democratie, cum ar fi:
  1) reprezentantii puterii judecatoresti nu sunt alesi prin vot direct, secret si universal ci sunt desemnati prin trocuri si malversiuni ale puterii politice;
  2) functionarea pe timp de pace a CSAT, un organism care , sub umbrela securitatii nationale, se amesteca in orice;
  3) legile organice nu se adopta cu majoritatea fiecarui grup parlamentar;
  4) executivul este o struto-camila in care presedintele este ales prin vot direct, universal si secret dar are, la vedere, un rol decorativ;
  5) controlul reciproc al puterilor statului nu este reglementat clar si fara echivoc, precum si limitele de independenta si autonomie.
  In concluzie singura rezolvare o reprezinta o noua Constitutie !
 • +4 (6 voturi)    
  In 18 decembrie (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:24)

  lgeu [utilizator]

  S-a facut aceasta propunere, de ce aflam tocmai acum?
 • +2 (6 voturi)    
  haideti copii si frati (Miercuri, 27 decembrie 2017, 11:38)

  Dan_Nemes [utilizator]

  la proteste pasnice cu cantecele si luminite.
 • +6 (8 voturi)    
  Catalin Radulescu criminal (Miercuri, 27 decembrie 2017, 12:12)

  MirceaIo [utilizator]

  Acest om a ucis oameni si e liber. Incredibil!!!!
 • +1 (7 voturi)    
  Foarte bine! (Miercuri, 27 decembrie 2017, 12:41)

  Marionette [utilizator]

  Asta merita acest popor, exact ce are! Ce, parlamentarii sunt votati de britanici, nu tot de romanashi? Ei au decis asta dand 50% PCR-ului si 35-40% constant in ultimii 28 de ani!
 • +4 (6 voturi)    
  Sex (Miercuri, 27 decembrie 2017, 13:00)

  Celbland [utilizator]

  Asta mi-a plăcut cel mai mult: toate tinerele care vor să fie funcționar public, vor trebui să treacă prin patul unui șef sau a mai multor șefi.

  Infractori din toate județele, votați PSD !!!
 • +5 (9 voturi)    
  in fata astora nu poti lupta (Miercuri, 27 decembrie 2017, 13:01)

  MirceaIo [utilizator]

  pai credeti ca vegetarienii, fetitele timide care evita carne din mila fata de animale, care n-au taiat in viata lor un pui, se pot razboi cu astfel de borfasi!!???Cata naivitate, individu asta le "rupe gatul" cat ai zice peste. Despre ce vorbim?? Omu a ucis oameni, n-are nici o apasare, voi cu ei va puneti. Nu aveti nici o sansa! Daca va face asta: "bau" ati facut in pantaloni!!!
 • +2 (2 voturi)    
  Astia arunca Romania... (Miercuri, 27 decembrie 2017, 16:36)

  Olyx [utilizator]

  cu 27 de ani inapoi...Si apoi, cum Domane iarta-ma sa faca legi niste cercetati penali ?!!!
 • +2 (4 voturi)    
  Singurul lucru (Miercuri, 27 decembrie 2017, 16:45)

  anonimo [utilizator]

  Care a mai ramas de votat ar mai fi, sexul cu minorii sa nu mai fie considerat contraventie. In rest suntem un pachet complet din punct de vedere al legislatiei. Tara bataii de joc din Europa.
 • +1 (1 vot)    
  Catalin criminalul= statul roman (Miercuri, 27 decembrie 2017, 21:35)

  MirceaIo [utilizator]

  Ne arunca pe noi la gunoi. Putin le pasa. De fapt nu le-a pasatniciodata. Atentie!!! astia sunt statul roman!!!
 • +2 (2 voturi)    
  Daca au ajuns asemenea indivizi... (Joi, 28 decembrie 2017, 11:08)

  Olyx [utilizator]

  PENALI sa faca legi intr-o tara ca Romania, atunci viitorul acestei tari nu este sumbru , ESTE NEGRU !!...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by