Liviu Dragnea, singurul candidat la alegerile interne din PSD organizate duminică, a fost ales preşedinte al partidului cu aproximativ 96-97% din voturile celor care s-au prezentat la acest scrutin, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate.

Liviu DragneaFoto: psd.ro

Conform surselor citate, rezultatul votului desfăşurat duminică în toate organizaţiile PSD din ţară indică aproximativ 96-97 de procente favorabile alegerii lui Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni, la Palatul Parlamentului, pentru a analiza rezultatele scrutinuluiintern de duminica in privinta alegerii presedintelui formatiunii social-democrate in persoana lui Liviu Dragnea. Membrii CExN vor stabili, totodata, structura conducerii care va fi aleasa la Congresul extraordinar din 18 octombrie.

Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, intr-o declaratie de presa televizata, ca este noul presedinte al PSD.La scrutinul intern din PSD au participat 81,23% din membrii partidului, adica 435.172 de membri de partid din totalul de 535.699, a anuntat presedintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, Florin Iordache