Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in PP-DD, anunta Agerpres.

Gelu VisanFoto: Camera Deputatilor

Nu mai departe de 16 octombrie acesta afirma ca este de 20 de ani membru al PDL si nu intentioneaza sa plece din partid.

Surse politice declarasera, pentru HotNews.ro, in 12 octombrie, ca parlamentarul PDL Gelu Visan, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon (care tocmai si-a dat demisia din UNPR) si afaceristul Gigi Netoiu sunt in discutii cu Dan Diaconescu pentru a candida pe listele partidului acestuia, PP-DD, la alegerile parlamentare din decembrie.

Pe colegiul 4 de Senat din Dolj care se suprapune colegiului 8 de Camera Deputatilor unde candideaza Gelu Visan candidatul PP-DD este Maria Schutz, fost membru PSD, vicepresedinte PSD Dolj si presedinta Organizatiei de Femei a PSD Dolj. Pe Colegiul 7 Camera Deputatilor din Dolj, candidatul PP-DD pentru Camera Deputatilor este Constantin Iancu, fostul director al Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare in perioada 2009 propus de PDL.

PP-DD Dolj a depus, marti, lista de candidati pentru alegerile parlamentare. Acestia sunt: Senat: Colegiul 1 Craiova: fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Colegiul 2 Craiova: Gheorghe Preotu, fost consilier judetean PDL, Colegiul 3 Cetate-Filiasi: Ionitoiu Grigorie, Colegiul 4 Bailesti-Calafat: Maria Schutz, Colegiul 5 Dabuleni-Segarcea: Adrian Stoica.

Candidatii PP-DD pentru Camera Deputatilor: Colegiul 1 Craiova, omul de afaceri Gheorghe Netoiu, Colegiul 2 Craiova: Mihai Cilibiu, consilier local si presedintele PP-DD Dolj, Colegiul 3 Craiova - consilierul local Ionel Pana, Colegiul 4 Craiova - consilierul judetean Adrian Ursu, Colegiul 5 Filiasi - Ion Dumbrava, Colegiul 6 Cetatea - Laurentiu Oprescu, Colegiul 7 - Constantin Iancu, Colegiul 8 Bailesti - Gelu Visan, Colegiul 9 Segarcea - Costinel Purcarin, Colegiul 10 Dabuleni - Marin Lapadat.