Partidul Democrat Liberal filiala Dolj l-a dat in judecata pe deputatul Gelu Visan pe care il acuza de afirmatii mincinoase si ii cere acestuia daune de 500.000 de lei, dupa ce democrat-liberalul afirmase ca in judet filiala PDL a facut afaceri cu bani publici de 30 de milioane de euro.

Totodata, PDL Dolj a solicitat autosesizarea Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova pentru stabilirea vinovatiei si tragerea la raspundere penala a persoanelor vinovate in cazul in care acuzatiile vor fi confirmate, scrie Realitatea.net.

Deputatul Gelu Visan a declarat, pentru HotNews.ro, ca este de 20 de ani membru al PDL si nu intentioneaza sa plece din partid.

Deputatul PDL Gelu Visan a declarat luni seara, la emisiunea "Ultima Ora" de la Realitatea TV, ca a "atacat exact sistemul clientelar din judetul Dolj, afacerile de peste 30 de milioane de euro pe care le-a facut organizatia PDL din Dolj in legatura cu banii publici, motiv pentru care am fost sanctionat".

"PDL-ul din Dolj este un fel de SRL. Tot ce se intampla in PDL Dolj inseamna afaceri cu statul, toate primariile PDL au afaceri cu firmele PDL-ului. Organizatia la nivelul judetului Dolj este un club de afaceri. M-am dus la presedintele partidului, domnul Vasile Blaga, are 52 de pagini de documente in legatura cu ceea ce afirm", a spus Gelu Visan.

Surse din interiorul PDL au declarat pentru Hotnews.ro ca organizatia PDL, Dolj a respins candidatura lui Gelu Visan la alegerile parlamentare. De altfel, intre Visan si fostul lider al organizatiei, Radu Berceanu exista un conflict mai vechi. Sursele citate sustin ca Visan negociaza intens cu partidul lui Dan Diaconescu pentru a candida la alegerile parlamentare sub sigla PP-DD.

Citeste si: