​Europarlamentarul PDL, Cristian Preda a declarat, vineri pentru Hotnews.ro, ca anuntul facut de Cristian Popescu Piedone de a candida sub sigla USL nu este o surpriza. Preda sustine ca a atras atentia conducerii PDL Bucuresti ca orice negociere cu UNPR este o capcana. "Esecul unei intelegeri a PDL cu primarul Piedone vadeste nevoia unei strategii pentru Bucuresti bazata pe calcul rational si convingeri ferme, nu pe improvizatii cu tradatori PSD si suporteri ai pedepsei cu moartea", a declarat Preda.

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda a criticat in repetate randuri protocolul pe care organizatia de Bucuresti intentioneaza sa-l semneze cu UNPR. "Nu trebuie sa lucram pentru UNPR, nu castigam facand plecaciuni este o auto-pacaleala. PDL trebuie sa mearga singur in alegerile locale si sa-si consolideze pozitia in fata electoratului bucurestean, nu printr-o asociere cu partidul lui Gabriel Oprea", a declarat Preda pentru HotNews.ro.

De asemenea, Preda l-a atacat pe Silviu Prigoana posibilul candidat la primaria Capitalei, sustinut puternic de Elena Udrea. "Nu sunt de acord ca PDL sa promoveze un candidat cu un profil mai aproape de Iri, Dan Diaconescu si Gigi Becali decat de Traian Basescu sau Adriean Videanu. Cred in continuare ca nu este intelept sa-l sustinem pe Silviu Prigoana si cred ca avem nevoie de un candidat care sa reprezinte cu adevarat PDL si doctrina pe care o are", declara in urma cu cateva zile pentru Hotnews.ro, Cristian Preda.

Dupa anuntul lui Silviu Prigoana privind renuntarea la candidatura pentru pentru primaria Capitalei din partea PDL, a existat o serie de schimb de replici intre Cristian Preda si conducerea PDL Bucuresti. In urma cu o saptamana Preda a publicat pe blogul personal o informare venita de la organizatia de Bucuresti condusa de Elena Udrea in care se interzic atacurile la adresa lui Silviu Prigoana.

"Intelectualii" din partid trebuie sa respecte regulile jocului politic(...) Silviu Prigoana sta cel mai bine in sondaje (...) Orice lovitura aplicata celui care se afla primul in sondaje cu scopul de a-l decredibiliza este un atac la adresa partidului si a intereselor sale", se arata in informarea primita si postata de Preda pe blog.

Citeste si: