Viața sexuală a lui Vasile Răducă. Pro-fesor, Pro-decan, Pre-ot. Anti-prezervativ, anti-avort, anti-secolul 21

de Eugen Istodor     HotNews.ro
Miercuri, 24 iulie 2019, 16:27 Actualitate | PERSPEKTIVA


Vasile Raduca
Foto: Facebook
Hilar și mecanic, nu? Să ne imaginăm, însă. Părintele-profesor ne-a explicat în detalii. Nu folosește prezervativul. Dacă e caz de graviditate, nu-nu avortul a fost soluția. Care o fi fost? Părintele a lăsat copilul. Apoi, după nașterea copilului, în dragostea-amorul-sexul partenerilor au intervenit momente științifice. De fiecare dată, ambii au numărat estrogenii și celulele canceroase. Când a trecut estrogenul preabunul părinte s-a abținut. Când a simțit că fuge prin organism vreo celulă canceroasă a țintit-o, spre sănătatea familiei. În numele Domnului, care așa l-a învățat, așa face!

Gogoriță? Nu. “Totul e în perfect acord cu dogma crestin- ortodoxă” - ne spune în scris Răducă.
Și, dacă știm practica zilnică a creștin-ortodoxiei românești vreun pic, toată lumea face la fel printre prelați. Edictele sunt date de BOR (Daniel și frații săi), sunt învățate în Facultate și sunt predate nu doar pentru populime ci și pentru preasfinții preoți. BOR este model de urmat.

Trebuie recunoscut un lucru înainte de toate. Daniel și Răducă sunt unii dintre cei mai învățați prelați ai noștri. Cu carte și cu diplome date în străinătate. CLICK pentru CV-ul lui Răducă.
Sunt oameni, cum se zice, validați de învățați mai mari ca ei, oameni care ar trebui să fie informați și deschiși la nou. Toată învățătura lor uite așa se face PUFFFF! CLICK să citești declarațiile lui Răducă, dacă nu le știi.


Uite o Recapitulare aici dacă vrei. Decalogul sexual 2019 Răducă și Daniel este:

1.relatiile sexuale sunt permise exclusiv în cadrul căsătoriei
2. omul își poate duce viaţa şi fără să întrețină relații sexuale morala creștină nu este de acord cu utilizarea prezervativului și nici cu avortul și nici cu sexul cu musulmanii, homosexualii, lesbienele, tranșii, etc.
3. cea mai bună metodă contraceptivă și acceptată de Biserică este abstinența.
4. în timpului ciclului menstrual organismul femeii produce o serie de estrogeni. Unii sunt folositori organismului. Alții sunt și cancerigeni. Excesul de estrogeni poate fi nociv organismului femeii.
5.Testosteronul din lichidul seminal masculin are menirea să neutralizeze efecul nociv al acestor estrogeni. De aici necesitatea unor relații sexuale normale, firești, fără bariere fizice, precum prezervativul
6. Dacă în urma violului o femeie nu se spală atunci înseamnă că avem de aface cu un consimțământ, de ce nu, o plăcere

Să luăm REGULILE pe rând ca să vedem cât de departe este Dumnezeu de Răducă și Daniel. Să vedem, în fapt, de unde iureșul acesta venit pe capetele săracilor, bieților, preabunilor preoți.

Deci, Răducă și Daniel resping realitatea unui Dumnezeu din 2019. Nu vor să mângâie cu adevărat tinerii, oamenii în derută, poate, în dragoste, poate. Eu cred că Dumnezeu ar îngădui mângâierea celor care-și încep amorul, de exemplu, înaintea căsătoriei. Dar Răducă și Daniel, “comunicatori” cu Domnul, nu-i spun adevărul, nu-i vorbesc despre diversitatea lumii pe care o stăpânește.

Apoi, omul își poate duce viaţa şi fără să întrețină relații sexuale. Corect. Dar, sunt tone de studii științifice care spun că începi de tânăr cu o masturbare, continui cu o inițiere și abia apoi îți pui problema ce fac eu cu sexul meu? Sexul umblă fără minte mulți ani, iar dacă de tânăr nu ai parte de educație sexuală, te conduce sexul de te face neom. Dumnezeu știe astea. Îngăduie și vrea ca omul să fie sănătos. Te întrebi atunci: vrea Biserica cu adevărat un popor sănătos la minte și la trup? Face vreun fel educație sexuală? Nu. Interzicerea nu este educație sexuală.

BOR decretează: Abstinența e o formă posibilă de contracepție. Dar ce te faci. Te abții, iar cum nu ești maimuță perfectă, faci păcatul lui Onan sau nu? Ajungi masturbator. Ori masturbarea este și ea interzisă prin legile lui Daniel și Răducă. Orice regulă prea drastică mai mult strică mintea, o știe Dumnezeu.

E minunat că Răducă vorbește de intersecția estrogenilor, de tulburarea canceroasă. Este semn că a învățat carte, nu?

Doar că abia aici vine ceea ce se numește: ce-am învățat și ce-am înțeles din ce-am învățat. Răducă, Daniel sunt dintre cei mai titrați jucători ai echipei românești de creștin-ortodoxie. Vă dați seama ce este sub ei? Dumnezeu îi îngăduie pe toți, că de asta-i Dumnezeu. Dar mă cutremur să privesc spre învățăturile prelaților din toată țara. Ce-au învățat și ce-au înțeles din ce-au învățat? Doamne ajută!


Violul, cf. Răducă&friends, ajuns o plăcere pentru femeie? Păi, din atâtea dogme severe vine violul, normal. Nu-i așa? Constrângerile dau reacții nebănuite, pardon "plăceri" nebănuite. Răducă, aici, este "cuceritor", poate fi supranumit "Vasile pastilă de a doua zi"!

Frumos este că Răducă în declarația scrisă de astăzi recunoaște că s-a lăsat în capcana unei cărți:

"Punctul de vedere al specialiștilor, pe care acum regret că mi l-am însușit și l-am expus, este că, dacă o femeie rămâne însărcinată în urma unui viol, este vorba mai degrabă de un viol la care aceasta a fost constrânsă să consimtă din punct de vedere fiziologic."

Dar ce facem cu celelalte blocaje Răducă&BOR?

Sunt sigur că Răducă Pro-fesor, Pro-decan, Pre-ot nu face dragoste în felul în care el însuși l-a descris. Dar mare păcat este să te rupi de propria viață, de Dumnezeu cel îngăduitor.
Generații întregi de preoți vor trăi în acest mare păcat al trufiei. Generații învățate la Școala de popi din Dealul Mitropoliei. Generații care nu vor avea nicio îngăduință față de semenii lor. Pentru că nu-i înțeleg, nu-i îngăduie. Generații întregi în trecut-prezent-viitor vor trăi în păcat, pentru că folosesc prezervativul, se masturbează, fac amor cu cine vor, se îmbată, indiferent de sex. În fapt, români și preoți vor trece unii pe lângă alții fără să se îngăduie.

Dumnezeu este îngăduitor. Pentru că nu vrea să se facă de râs, pentru că nu vrea să fie o păpușă mecanică. Dumnezeul secolului 21 ne dă lecții de educație sexuală și ne dă mângâiere în momente de rătăcire. Dar Răducă și Daniel sunt atoateștiutori, nu mai trag demult cu urechea la Dumnezeu.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

22281 vizualizari

 • -23 (43 voturi)    
  .... d-le Istodor ...... (Miercuri, 24 iulie 2019, 16:47)

  cbogdan [utilizator]

  Am citit articolul pana la cuvantul "populime" (cuvant inexistent in DEX) si m-am oprit pentru ca am aflat cu cine am de a face.
  • +16 (38 voturi)    
   Pangarit (Miercuri, 24 iulie 2019, 17:01)

   tudor74 [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

   Fa-ti repede 3 cruci, scuipa in san, alearga la popa(lau) sa te spovedesti pt ca ai fost pangarit de satanisti atei (sic) care au indraznit sa zica ceva de popime si suspect de fericitul Daniel!
 • -15 (47 voturi)    
  doamne fereste (Miercuri, 24 iulie 2019, 16:56)

  eduardst2 [utilizator]

  iar baiatul asta? am ajuns sa verific numele autorului la fiecare articol de pe HN doar ca sa nu citesc ce scrie istodor
 • +8 (38 voturi)    
  in sfarsit (Miercuri, 24 iulie 2019, 17:24)

  tusnami [utilizator]

  un articol haios marca Istodor.
  • -6 (16 voturi)    
   hahahaha? (Joi, 25 iulie 2019, 9:55)

   Point [utilizator] i-a raspuns lui tusnami

   cine e taica amuzant?progresistu' sau articolasu'?

   istodooaaare,cine te aduse nene pe plaiurile hn?
   vocea si talentu?noii patroni?
   stiai ca arta scoasa cu forcepsul,devine lucru manual?adicatelea masturb,ca sa te citez.
 • -7 (19 voturi)    
  Ideologul sef asl Inchizitie proletare (Miercuri, 24 iulie 2019, 18:11)

  xolv [utilizator]

  la apel
 • -4 (18 voturi)    
  Reguli (Miercuri, 24 iulie 2019, 18:46)

  Toorro [utilizator]

  Nu subscriu in niciun fel la declarațiile prodecanului, dar tu, dragă autor, prezinți lacune in ceea ce privește subiectul pe care il tratezi, respectiv Regulile lui Dumnezeu - sau - Dumnezeu din 2019.
  1. „Eu cred că Dumnezeu ar îngădui mângâierea celor care-și încep amorul, de exemplu, înaintea căsătoriei” - ar trebui sa te întrebi dacă Dumnezeu și-ar schimba regulile în funcție de ce crezi tu. Sau ce cred eu. Dacă ar fi așa, ar trebui ca El să fie la fel de schimbător ca și noi.
  2. Când alegi să vorbești despre Dumnezeu, ar trebui să te hotărăști la care dumnezeu te referi, adică să il delimitezi foarte clar. Te referi la dumnezeu ca la o forță supranaturală, la modul general? În cazul asta e ok; poți spune ce vrei și ce crezi - nu înseamnă neapărat că exprimi vreun adevăr. Dacă vorbești despre Dumnezeul creștinilor, așa cum se descoperă în Biblie, atunci ar trebui să il caracterizei prin prisma atributelor pe care și le arogă. Dumnezeul creștinilor, dacă o să vrei să descoperi, se exprimă clar cu privire la „atingerile nevinovate”, avort, masturbare sau sex în afara căsătoriei.
  3. Imaginează-ți viața de creștin ca adeziunea la un club select. Nu poți să te vezi un creștin adevarat și să nu respecți regulile. Și dacă nu vrei să le respecți, de ce ti-ai dori să fii creștin?
  Să nu te superi, ci să iei aminte dacă găsești ceva bun în ce ti-am scris. M-aș bucura ca macar tu „să tragi cu urechea la Dumnezeu”.
 • +13 (21 voturi)    
  Nespuse (Miercuri, 24 iulie 2019, 19:44)

  Aria [anonim]

  Popii sunt impotenti sau nevestele frigide? Ori au alte pasiuni? Pedofilia, zoofilia? Mai stiti ca era un popa care facea vraji cu perisor de la femei. Da, normalitatea sigur e in biserici. Iar asta cu violul arata cat de imensa e boala lor. Si totusi sa nu uitam ca acesti indivizi se inchina la chip cioplit inchipuit. Pe unii ii inchid la spitalul 9 ca se cred dumnezei sau ca pretind ca dumnezeu le spune sa faca nu stiu ce. Astia de ce sunt in libertate? Platiti din taxele noastre!
 • -7 (29 voturi)    
  Mă întreb (Miercuri, 24 iulie 2019, 22:33)

  war4peace [utilizator]

  La cine are pile nenea ăsta, de trolează aproape zilnic pe Hotnews?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by