​Ce te doare cel mai tare? Culmea, nimic. Pe bune, doi bărbați pot să stea împreună în casa lor, în România. Fără birocrație inutilă. Asta zice sentința în cauza C-673/16 de astăzi.CLICK și citește aici.

HotNews.roFoto: Hotnews

Avem un român

Cum îl tratăm? E de-al nostru, român? Deci, cetățean UE. Deci, ca un UE, omul cu care e-nsoțit are aceleași drepturi ca și el. Așa spune legea. Funcționarii nu trebuiau decât să aplice legea. Legea, frate!

STORY De la Inspectoratul General pentru Imigrări, petiționarul Adrian Coman a primit răspuns: soțul său, Clabourn Hamilton, cetățean american, nu poate obține dreptul de reședință în România. Știi, funcționarii nu trebuie să facă revoluție, dar nici să trântească omului ușa-n nas.

Nu crezi că lupta lui Adrian e lupta ta dintotdeauna?

Bine că suntem în 2018 și Adrian Coman a mers până la Curtea Europeană și și-a văzut dreptatea. Așa ai face și tu.CLICK pentru întreaga poveste.

Este gay, judeci tu și funcționari. UE a dat câștig unui gay

Dar să știi, Adrian Coman, om și român, a câștigat la UE un drept care te privește și pe tine. Când te-oi însoți pe viață cu oricine de pe lumea asta, da, vei spune cu trufie funcționarilor: bre, nu mă trata ca pe Coman. Nu uita de Coman. Te dau în judecată. Tu să nu mă judeci pe mine!

E gay? Da, este gay pentru UE, este gay și pentru România

Ce-i scris omului, în lege e pus.