EXCLUSIV / AUDIO, Dragoș Pătraru - Doinea Gradea: “Băi, m-am c.t pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruță!” - Șefa TVR despre reporterul care a întrebat la Bruxelles despre reforma PSD în Justiție

de Eugen Istodor     HotNews.ro
Vineri, 11 mai 2018, 10:23 Actualitate | PERSPEKTIVA


Gradea TVR
Foto: Hotnews
Doina Gradea din nou în înregistrări. De data aceasta șefa TVR are altă obsesie: cum de-și permite un amărât de reporter să-ntrebe la Comisia Europeană despre legile Justiției în România. Ți-amintești cum a apărat-o Șefa TVR pe Gabriela Firea de tirul reporterului "cap de porc", nu? Uite, acum Doinea Gradea apără întreg PSD-ul și modificările acestuia în Justiție. Înregistrarea face parte din "tezaurul"  Dragoș Pătraru. Sunt dovezi privind implicarea directă a Doinei Gradea în direcția editorială a TVR, lucru interzis prin lege. Pregătesc, cititorule, pentru tine noi dezvăluiri în curând. Dar citește aici lecția delirului de Putere semnată Doina Gradea. 


 • Se aude clar cum Doinea Gradea își arată dezacordul față de reporterul TVR care a cerut informații de la Comisia Europeană. Reporterul este executat fără milă. 
  Uite înregistrarea AUDIO (minutul 1.18 și următoarele). Citește la finalul articolului transcrierea ei:
“Să-mi bag p. daca n-ar trebui să te duci director la știri. Mă jur!” 

Asta nu e management. E delirul Puterii. Prin vocea Doinei Gradea, Președinte Director General TVR. Ascultă o dată, ascultă de mai multe ori. Nu Doina vorbește, ci Puterea. 

Uite ce-nseamnă acest delir al Puterii:  

1. Eu am dreptate în toate, tu, dragă Pătraru mă-nțelegi, noi doi suntem profesioniști. Restul, gunoaie! Capete de porci, hateri. Cititorule, aici ai sindromul grandorii, nu-i așa? 

Astăzi, grandoarea Gradea este exemplificată prin cazul unui reporter TVR. Acesta a pus întrebări Comisiei Europene în vederea unui posibil material TVR. Tema? Justiția. Cum își permite să pună întrebări fără acordul șefilor, inclusiv al ei, PDG? (minutul 1.18 și următoarele). Explicit vrea să spună Gradea: cum adică să fiu depășită eu de situație? Eu care le știu pe toate. Eu să fiu umilită în așa fel? 

Pe 3 mai ați ascultat cazul reporterului TVR care o deranjează pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, cu întrebările lui și-n consecință e “cap de porc”. 

Nu ți se pare, omule, că avem dovezi clare, repetate, ale intervenției directe în editorialul TVR? Lucru interzis prin lege. 

2. Delirul cuprinde “beția Puterii”. Cum se manifestă la Gradea? Ascultă din nou! Gradea își mistifică trecutul. Viața lui Gradea a fost, în fapt, în umbra lui Adrian Sârbu. Un fel de mână dreaptă care-i pregătea cafeaua și întâlnirile. Orice om de presă cu vechime știe că lui Sârbu, zeul PROTV ani de zile, nu i-a suflat nimeni în bască nici cât o furnică. Niciodată, darminte astăzi.

Iată invocarea cazului Mândruță. Gradea spune: eu l-am dat afară. În fapt, Mândruță nu a fost dat afară de câtre Gradea. Poate i-o fi dat telefon să-l înștiințeze, Sârbu fiind la New York cu vreun lup flămând de pe Wall Street. Dacă Gradea se referă la un anume moment din istoria PRO TV, o fi vorba de (CLICK) scrisoarea lui Mândruță către Bryan Adams.  Mândruță a fost SUSPENDAT. 

În rest, Mândruță a plecat de unul singur de la PRO-TV. 

3. Astăzi, Gradea își spune: sunt cea mai tare! Ce binecuvântare sunt! Sunt Unică. Forma cea mai acută a delirului Puterii stă în a nu-ți vedea lungul nasului. Vezi în înregistrare cum Doina Gradea își atribuie puterile, culmea, ale PSD-ului. Gradea se bate-n piept că e un pic de PSD-Dragnea, în înregistrări. Își atribuie merite privind modernizarea TVR. PSD și-a dat acceptul pentru Gradea. PSD a șters datoriile, PSD dă banii pentru tehnologie. Nu este aici nicio teorie a conspirației, este strict gândirea din 1990 încoace a fiecărui partid majoritar în Parlament.

4. Exercițiul delirului nu se poate exersa în afara limbajului. Este limba unui șef asta? Da, dar a unuia absolutist. Ia de citește o carte, dacă nu mă crezi pe mine. Apoi, uite interpretează aici:

“Să-mi bag p. daca n-ar trebui sa te duci director la stiri. Mă jur!” 
“Bai, m-am c.c. pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri cand l-am dat afara pe Mandruta, fix pe chestii de astea... pe Mandruta!” 
“p..-n p.. și uite așa. Scuzați franciza!” 
“O tipă cu cap de porc, să-mi bag picioarele, că nu poți să o scoți pe post.” 
“Operatorii? Ce merită aștia? Pumni în gură! Pumni în gură!” 
“Ies din niște scorburi așa! Știi? Hateri de profesie. Ei nu sunt impotriva unui partid, ei sunt impotriva de profesie si atat.” 

Frate, și Sârbu înjură în acest fel. Dar, bre, e Sârbu! Gradea și aici e un copy-paste.

5. Libertatea presei în TVR este strangulată în cele mai mici acțiuni de către Doina Gradea. Dacă observi, Gradea "strangulează" reporteri doar pentru întrebări. Pentru intenții. Asta înseamnă, de fapt, să-ți fie frică zdravănă să nu superi PSD-ul care te-a făcut om. 

Capitolul 6 din Delirul Puterii s-a întâmplat în Parlament. Doina Gradea audiată de către Comisia Parlamentară Cultură Mass Media a fost lăsată să țină un monolog, fără nicio întrebare din partea celor prezenți. Pentru parlamentarul Tușa și PSD a părut o victorie. În fapt, PSD ar trebui să se teamă. A fost demonstrația clară a delirului de Putere. Autoritate excesivă, disculpare, mistificare a trecutului, frica de întrebări. 

Delirul de Putere înseamnă ÎNSĂ și restul: reacții imprevizibile, dublul limbaj, las' că te tradez eu, PSD! 
CLICK pentru audierea parlamentară. 


Ascultă/citește dialogul Pătraru-Gradea. Luni dimineața revenim cu noi dezvăluiri, aici, pe Perspektiva/Hotnews.ro . De ce? Pentru că nu vrem ca Pătraru să devină "cap de porc".

Băi sunt o haită acolo, să-mi bag p. dacă n-ar trebui să te duci director la știri. Mă jur! 

D.G (vorbeste la telefon): Uite bine! Hai Dragos, zău! Uite sunt cu Dragos Pătraru și te sun după, te rog eu! Ii transmit! Dragos Bocanaciu îți transmite salutări! 
D.Patraru: Ce faci? 
D.G.: A fost atât de bine cu regele, și-au muncit oamenii ăștia de au înnebunit, au căpiat. Problema e când ți-e lumea mai dragă fac ăștia câte una! 
D.Patraru: Ce-au făcut? 
D.G: Ăia de la știri Băi sunt o haită acolo, să-mi bag p. dacă n-ar trebui să te duci director la știri. Mă jur! “Bai, m-am căcat pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruță, fix pe chestii de astea... pe Mândruță!” 
D.Patraru: Ce-au făcut? 
D.G: Unul care e liber astăzi, în concediu... 
D.Patraru: Așa... DG: Și care este acreditat la Guvern, un băiat senzație... uite stau aicea ca să și fumez, deci, fii atent... este în concediu astăzi. 
D.G.: Stă la căpătâiul mamei, care este bolnavă, la 10.40 a trimis un e-mail la Comisia Europeană, am citit textul e-mailului... Băi, m-am căcat pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruța, fix pe chestii de astea... pe Mândruța! În care spune așa: vreau un punct de vedere al Comisiei Europene despre legile justiției din țara mea, sunt jurnalist la televiziunea publică, despre cum vi se păr legile justiției din țara mea, că să înțeleg care-i mersul țării mele și am deadline de la șefi până la oră 14. Și i-a răspuns Comisia Europeană! Fii atent, nu apare știrea pe post, asta s-a întâmplat azi și preiau stiripesurse care preiau textul comunicatului de la Comisia Europeană. Fii atent! Nici n-am stat să citesc. Comisia Europeană a dat un răspuns din ăla standard, pe urmă m-am uitat. Nu știe niciun șef. Fii atent! N-a vorbit în ședința, măi, el nu era la servici astăzi, niciun șef nu știe, nu s-a consultat cu șeful de secție, el n-are nicio treabă cu... El e acreditat la Guvern, deci legile sunt în Parlament, acolo sunt oameni care sunt reporteri pe Parlament. 

“p.-n p. și uite așa. Scuzați franciza!”  

D.G.: Șeful de pe politic, Roro nu știe, șeful EOD-ilor (editor of the day) nu știe, producătorul executiv nu știe, directorul știrilor de aici, producătorul general nu știe, în schimb preia stiripesurse. Judecă tu lucrurile! Altă fază... 
D.Patraru: Păi, stai, ei nu au regulament cum să... 
D.G: Cum să n-aibă? Au statutul jurnalistului, sunt enspe mii de regulamente, tre să îl bagi în comisie de disciplină care-l trimite la comisia de etică care... p.-n p. și uite așa. Scuzați franciza! 
D.Patraru: Mhm... 

O țipă cu cap de porc, să-mi bag picioarele, ca nu poți să o scoți pe post

D.G: În fine... Altă chestie în dimineață asta a fost la 2 jumate când a apărut la stiripesurse citând TVR-ul care n-avea știrea. Ok! Dimineață că inaugurează Firea spitalul nu știu care, primul spital după nu știu câtă vreme, cu o investiție... 
D.Patraru: Mi-au zis ăștia ai mei c-a ieșit scandal, nu? De la noi a plecat? 
D.G: Stai, mă, să vezi! Băi, și se duce reporteră noastră, care e o țipă cu cap de porc, să-mi bag picioarele, că nu poți să o scoți pe post.
D.Patraru: Așa... 

S-o întrebi pe Firea, c-avem subiect luat de pe Hotnews, cu statuile 

D.G.: Dar ok femeia. Și în timp ce lumea se bucură că s-a făcut spitalul asta, că-i pentru copii, la Foișor, deci l-au refăcut, că-i o investiție spectaculoasă, asta o întreabă pe Firea: cum e cu statuile, nu știu ce, care le-ați făcut în București? La care Firea zice o să-ți răspund, dar stai puțin că avem acuma treabă cu spitalul și te iau deoparte și îți spun și de... NU, nu, nu, să ne spuneți de față cu toata lumea, de 4 ori, de 4 ori. Tot astăzi, ai înțeles? Ce să vezi? Față ne spune că a pus-o EOD-ul de ieri, care i-a zis n-ai ce întrebare să pui decât asta. S-o întrebi pe Firea, c-avem subiect luat de pe Hotnews. 

Ce merită ăștia? Pumni în gură! Pumni în gură!

D.G.: Astăzi a fost și asta, Corina Crețu, la Guvern, cu Tudose, și-au semnat fonduri de 300 de milioane de euro, fonduri structurale pentru anul care vine și zic: dar cum ar fi fost s-o întrebi pe Corina Crețu, reporterul nostru, auzi, dar cum mai stai cu Colin Powell, ăla..mai știi ceva de el? Ești ok? Îți mai scrii cu el? îți mai trimite e-mail? 
D.Pătraru: Da, da 
D.G: Mai Dragoș, ăștia nu merită nimic, eu am fost ..și săptămâna trecută și săptămâna asta, astăzi la toate comisiile la care m-au chemat, Buget Finanțe, Comisiile de Cultură..la Ministerul Finanțelor 
D.Pătraru: Au trimis înapoi 
D.G: Nu vreau să spun de buget. TVR-ul va avea cel mai mare buget care l-a avut vreodată ..pentru ca am pus investiție ..prima oară după 10-12 ani când are investiții fabuloase, în tehnică, tu înțelegi? TVR nu a mai avut niciodată asta ceva! 
D.G.: Dar eu vreau să spun ca idee! 
D.Pătraru: Da, știu, știu, știu 
D.G: Puteau să nu ne dea.. Îl chem pe un operator astăzi. Pe șeful operatorilor, spune și Cristache, spune și toată lumea, că aia îs beți, cu capete tăiate și îl chem 
D.Pătraru: Da Iohannis ai văzut că a trimis înapoi aia?
D.G.: Asta e! Nu-I nicio problemă, e decizia lui, funcționam pe legea veche, asta e. 
D.G.: Deci stai și te gândești, mă merită asta sau nu merită. Îl chem pe un operator astăzi. Pe șeful operatorilor, spune și Cristache, spune și toată lumea, că aia îs beți, cu capete tăiate și îl chem. Supersindicalist omul, îi zic: băi băiatule te-am chemat că ești șeful lor să înțelegi niște situații. 
D.G.: Plus că ei vin și se odihnesc aici, ei lucrează peste tot! 
D.G: Și știi ce? Se uită la mine eu nu țin de postul asta de șef. Îi zic nici nu ți-l reinnoiesc, nu e niciun fel de problemă. 
D.Patraru: Da cine e asta? 
D.G: Unul, șeful operatorilor, Vlad Tănase. Și-i zic: e normal să își facă turele după cum au la celelalte televiziuni? 
D.G.: Eram la un meci și cu regizorul de platou de la protv, la un meci pe care îl transmitea PROTV m-am dus peste pe Național. Și în față mea era operatorul de la TVR care stabilea programul cu asta de la PROTV. Cum să vii la servici.. la cum dracu se numește, emisiunile lor. 
D.G.: Mă știa, unul mă știa. Și i-am zis: băi ești normal? 
D.G.: Ce merită ăștia? Pumni în gură! Pumni în gură! Iar asta ce-a făcut astăzi cu Comisia Europeană, tu nu intebi odată. Eu vreodată m-am implicat, am sunat eu vreodată să spun: Dragoș e în neregulă, sau m-am dus eu vreodată la știri? Crezi că le spun ceva vreodată sau lui Cristache să-i zic eu vreodată ceva? Apropo de invitați sau nu știu ce. Nu mă bag în conținutul în politică editorială! Da, când sunt derapaje, sunt nevoită, sunt obligată să fac asta. Dar ăștia merită poliție pe ei, le-am și spus: trebuia să aduc un șef dinafară ca să va tăie! Nu meritați altceva, decât să fiți tăiați! 

Cornel Calotă-stai în p. mea că nu faci nimic de luni de zile! 

D.G.: Cornel Calotă scria ieri sau alaltăieri nu mai știu când, cred că ieri pe facebook: sunt mândru de noi ce buni suntem, am fost la… cine mă tu? Tu ai făcut ceva? Taci dracu, adică nu zice nimeni ..uită-te, lăuda-i pe oameni care au făcut, dar stai în p. mea că nu faci nimic de luni de zile! Eu te-ntreb ce vrei să faci, tu spui vreau să ies la pensie, mai am un an și ies la pensie. Ok și eu mai am 10 ani, hai să mai stau și eu Te trezești că un bou implică instituție și asta au făcut non-stop. Ies din niște scorburi așa! 
D.G: Deci e teribil ce să zic? Greu , greu și eu mi-am pregătit mesaj să le mulțumesc, să le spun cum facem noi ceilalți, suntem .. scriem istorie, facem televiziune, le dau prime mă lupt cu de la financiar le dau prime prime au făcut.. au făcut chiar, dar trezești un bou instituție au făcut non-stop. Când au fost PNL-ul la guvernare.. s-au luat de PNL, când au fost PD -au luat de PD, acuma când se iau de au o așa. 
D.G.: Ies din niște scorburi așa! Știi? Hateri de profesie...  
D.G: Poate le faci soft acum de sărbători acum.. tot am zis nu mă bag, soft sensul pe de . 
D.Patraru: Mda. avem: doar mâine, poimane raspoimane. 
D.G.: Vezi ianuarie nu face nimic nu putem, adică nu facem emisiuni. Cred.. n-am văzut propunerea celor de la canale.. Vedem, nu ! 
D.Patraru: Cum sa nu facem emisiuni? 
D.G: Nu intra in panica. Dar tu ai vorbit cu TVR1, cu Raico si cu Guli, cu Eduard Darvariu? Te-a cautat cineva? D.Patraru: Nu, dar cum să nu facem emisiune? Am anuntat ca pe 8 intram. 
D.G.: Ai anunțat tu? 
D.Patraru: Pai nu, dar dacă nu intrăm pe 8, plecam.. 
D.G.: Unde sa pleci mă? 
D.Patraru: Noi tre sa fim pe post pe 8, nu putem sa nu facem emisiuni! 
D.G.: Lasa ma sa vad cu ce propunere vin astia si de ce vin cu propunerile astea! 
D.Patraru: Da sa-mi ziceti si mie. 
D.G: Pai normal! Eu am crezut ca au vorbit cu tine..dar au fost si astia disperați.
D.Patraru: Nu m-a cautat nimeni.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

31414 vizualizari

 • +63 (77 voturi)    
  De astia doar o revolutie ne mai scapa (Vineri, 11 mai 2018, 10:38)

  ciuma.rosie [utilizator]

  Daca nu ne unim sa iesim in strada pana pleaca toti acasa, eu personal am bagajele la usa, America ma asteapta, proaspat posesor de Lotery Visa !!!
  Va pup pe gingii ..
  • -41 (57 voturi)    
   fake news! (Vineri, 11 mai 2018, 10:53)

   lula [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   cat noroc sa ai sa castigi loteria ACUM????

   da, sufar de invidie! unde pleci sa faci bani pt trompeta de trump??? stai aci!
   • +47 (53 voturi)    
    Stai aici (Vineri, 11 mai 2018, 12:05)

    Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui lula

    sa-ti fure gasca lui dragnea toti banii si anii de viata.
    • +13 (25 voturi)    
     voi (Vineri, 11 mai 2018, 12:42)

     lula [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan_100

     nu mai stiti de gluma...
     am plecat din tara acum 9 ani, si n-am planuri de intros pana nu se limpezesc apele pe acasa....daca prind zilele astea pana crap!
  • +33 (43 voturi)    
   GO! GO! GO! (Vineri, 11 mai 2018, 11:01)

   Keni [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   NU mai astepta nimic! NU o sa se intample.Din pacate, romanii nu ies in strada. Am iesit luni de zile in strada si degeaba. Eu m-am carat si e bine! Romania nu mai are nicio sansa.Romanii au votat PSD sau nu au votat.Tristul adevar.
   • +17 (19 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 11 mai 2018, 13:23)

    [anonim] i-a raspuns lui Keni

    • 0 (0 voturi)    
     Corect! (Duminică, 13 mai 2018, 12:29)

     Keni [utilizator] i-a raspuns lui

     .
  • +35 (39 voturi)    
   ... (Vineri, 11 mai 2018, 11:22)

   mihai_mi [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   Tara asta nu se va vindeca niciodata de ciuma! Majoritatea cetatenilor sunt complici - mici furtisaguri, spagi, abuzuri in serviciu, locuri calduroase la buget, pile, cunostinte etc etc etc! Sincer iti spun: profita de oportunitatea pe care o ai si pleaca!
   • +9 (11 voturi)    
    eheheiiii.... (Vineri, 11 mai 2018, 16:16)

    viziru [utilizator] i-a raspuns lui mihai_mi

    pe unde au trecut turcii se cunoaste ........
  • +27 (31 voturi)    
   România (Vineri, 11 mai 2018, 12:00)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   Tara fara viitor. Un stat car va disparea de pe harta, cu milioane de hoti care voteaza hoti. E doar o cloaca de borfasi cu 4 milioane de cetateni care au plecat scuipând cu scârba in urma lor!
   • +2 (4 voturi)    
    ai spus-o la suparare... (Vineri, 11 mai 2018, 17:09)

    Inna100 [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    .. este uman si pe buna dreptate sa te enervezi, vazand ceea ce se intampla acum in Romania. Insa , de ce sa plecam noi? Sa plece ei. Sa lase tot ce-au furat, si sa se duca pe pustii, ticalosi fara scrupule
  • +1 (3 voturi)    
   Din pacate, (Vineri, 11 mai 2018, 18:01)

   Heissnachricht [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   pe toti acestia tocmai o ´´revolutie´´ i-a adus. Ce ar mai putea duce una, mi-e si frica sa ma gandesc!
  • +3 (5 voturi)    
   naivi (Vineri, 11 mai 2018, 22:51)

   ex nihilo [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   ma, naivi sunteti ! inca n'ati inteles ca procentul nomenclaturistilor, al peceristilor, al securistilor (alora, din fosta!..) al spagarilor care-au dus'o bine atunci - si acum is nostalgici, al prostilor (pana la urma), al CORUPTILOR - in tara asta
  • +1 (3 voturi)    
   continuarea (Vineri, 11 mai 2018, 22:53)

   ex nihilo [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   ...e mai mare? (asta'i completarea - tastat spatiu si a dat commentul forward - blame developers, lol)
  • +1 (1 vot)    
   Știți vorba aia... (Duminică, 13 mai 2018, 20:09)

   Spiky [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   Poți să scoți omul din comunism, dar nu poți să scoți comunismul din anumiți oameni... ///
 • +38 (40 voturi)    
  si (Vineri, 11 mai 2018, 10:52)

  lula [utilizator]

  cand credeam ca prima inregistrare a fost destul sa o discrediteze, si dupa ce s-a plans dumneaei ca Patraru a santajat-o, si cand si-a construit singura o statuie din sorici de porc.....cand a reusit sa convinga multa lume ca pixelul violet, ca alea alea, aud inregistrarea integrala, care e si mai grava decat bucatile facute publice initial.

  go, groh-groh, guit-guit!
 • +42 (44 voturi)    
  Unealta lui Sarbu nu se dezminte ! (Vineri, 11 mai 2018, 10:56)

  scaraotchi [utilizator]

  O mahalagioaica pe care Sarbu o folosea pentru a-si speria angajatii si rar la cate o betie si pentru anumite necesitati fiziologice...Cu capul limpede, nici Dracu' abstinent de multe luni nu s-ar fi uitat la ea...
  • +3 (7 voturi)    
   Janine Sarbu (Vineri, 11 mai 2018, 17:27)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

   Era Animal Bun de Echitatzie nu asta..zici ca e sora Pastorului de la Haules Baules 3
  • +2 (6 voturi)    
   Mai urata decat Dancila si Shaideh, dar (Sâmbătă, 12 mai 2018, 12:45)

   Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

   primita cu drag acum in haremul lui Dragnev.
 • +30 (34 voturi)    
  Nimic nou sub soarele Romaniei (Vineri, 11 mai 2018, 10:57)

  cristi [anonim]

  Ce ma bucur ca TVR -ul nu a reusit calificarea la Eurovision... nu meritam nimic, nimic, doar conducatorii care ne calaresc in fiecare zi..
  • +7 (9 voturi)    
   Clar! (Vineri, 11 mai 2018, 14:25)

   dandra [utilizator] i-a raspuns lui cristi

   Pe principiul nu am nevoie de sex, PSD mi-o trage in fiecare zi.
 • +20 (28 voturi)    
  .. (Vineri, 11 mai 2018, 11:40)

  axel8 [utilizator]

  si totusi a avut si ea dreptate in ceva: nu poti sa scoti pe post pe una cu cap de porc, din respect pentru telespectatori.
  Mai ales daca ai mancat cu putin timp inainte, s-ar putea sa iti borasti matele cand o vezi si sa nu mai dormi la noapte.
  Pana si goagal arata poza individei cand cauti "cap de porc", nu se mai poate asa ceva! ;)
 • +24 (30 voturi)    
  Doina Gradea (Vineri, 11 mai 2018, 11:58)

  da167 [utilizator]

  O alta Duamna Neconflictuala a neamului romanesc. Lasati puterea in pace (as long as it rubs on her)
 • -30 (42 voturi)    
  hmm (Vineri, 11 mai 2018, 12:07)

  Nevermind [utilizator]

  Cam multi puritani pe aici. Ma mir ca nu s-a sesizat nimeni de fumat intr-o institutie publica. Nu e timpul pierdut. Panselutzele virgine, dans! :D

  E vorba de o discutie privata, la liber. Deci ar fi de comentat ingerinte editoriale clare si altele de genul, dar nu limbajul, ca nu l-a folosit intr-o chestie publica. Ii sare lumea in cap pentru cum spune, dar la ce spune vad ca se merge pe burta. Apropo si de ala care-si baga p, ca oricum iese la pensie, si nu pe model presedinti americani, primul mandat fac frumi si al doilea ce aveau de gand.
  • +17 (23 voturi)    
   unde (Vineri, 11 mai 2018, 12:43)

   lula [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   ai vazut tu in comentariile de sus ca a mentionat cineva limbajul de "duamna". asta chiar e ultima problema!
   • 0 (6 voturi)    
    simplu (Vineri, 11 mai 2018, 13:33)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui lula

    Poti incepe direct cu articolul. Dupa care treci si prin groh, guit si restul. Aici e funny, ca practic i se aplica si ei partea cu cap de porc, poate chiar mai mult ca reporteritei. Pe de alta parte, ea nu are in fisa postului sa dea bine pe sticla. Nu vad unde este problema ca si-a expus o parere intr-o discutie privata. Incearca sa-ti faci o steno la o discutie pe fata, cu cineva fata de care nu ai retineri.

    Daca vrei sa zici de ingerinte, atunci exemplul cu powell si cretu este unul care pune in context. Am ajuns sa judecam delicte de opinie? Nu a spus ca de ce i s-au pus intrebari incomode tzatzei, ci ca nu erau in context si s-a insistat. Again, vezi exemplu powell/cretu pe care l-a dat.

    Inclusiv tu ai bagat partea cu duamna. Aia as folosi-o la duamna firea sau duamna udrea. Adica acolo unde parvenitismul social/economic este in floare si totusi se vad greierii dintre deshte :D
  • +4 (10 voturi)    
   Daaa.. puritani... (Vineri, 11 mai 2018, 13:39)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   Faci pe foarte prostul. Sa-ti aduc eu aminte de episodul "tiganca imputita"? Ce mai vaiet, ce mai zbuciu impotriva dictatorului Basescu! Ce fericit erai si dadeai din codita!

   Sa-ti mai amitesc si de faptul ca episodul "tiganca imputita" a fost unul din motivele enumerate pentru suspendarea lui Basescu?

   "2 „Preşedintele a încălcat în mod repetat drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor prevăzute de Constituţie."

   Parlamentarii enumeră aici măsuri de austeritate susţinute de preşedinte, insulte adresate de acesta comunităţii rome, încercări de intimidare a presei."

   Acum e discutie privata, atunci Basescu era dictator si cum isi permitea el sa aiba astfel de discuti private?

   Nu, nu e vorba de puritanism, ci de nesimtirea si ipocrizia unor gunoaie.
   • -2 (6 voturi)    
    fix (Vineri, 11 mai 2018, 17:25)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Scumpete... in cazul idolului tau basescu, problemele erau altele in speta tiganca imputita:
    1. a pus labele, a se citi talharie, pe proprietatea uneia. Nici macar nu a oprit telefonul, ca deh, era smecher.
    2. idolul tau ii pupa-n c.r in public, pe aceiasi rrrromi, pentru voturi. Mai un dans, mai niste bani publici, mai o incuscrire, d-astea. Macar de era consecvent

    1 si 2 inseamna altceva, scumpule. Vorbesc din punctul meu de vedere, ca ce au bagat aia la kg pentru suspendare ma lasa rece. Eu nu am o problema cu limbajul colorat. Fie ca e vorba de gradea, fie ca e vorba de base. Ma intereseaza ce se spune, nu cum se spune. Am o problema cu limbajul daca e vorba de o functie publica, in public. Aplicabil la toate taberele.

    Da-i o batista idolului tau, ca-i mai da o lacrima pentru udrea, cand si cand.
 • +5 (7 voturi)    
  Nu stiu cum e (Vineri, 11 mai 2018, 13:34)

  Werwolf1 [utilizator]

  La departamentul de stiri sau de mai stiu eu unde, dar cu operatorii femeia are dreptate . Pe cameramanii de la TVR ii incurca serviciul ceva de speriat . In schimb unde e un ciubuc sunt in haita . Nu ii iau apararea asteia ca e o ..... dar la faza cu operatorii nu poate fi contrazisa de niciun din ala de acolo . Oamenii chiar se duc la serviciu in TVR sa se odihneasca . Printre jigniri si tampenii s-au spus niste adevaruri incontestabile despre aia care freaca banana pe banii nostri , despre aia care fura de ani de zile si nu pot fi dati afara .
  • +4 (8 voturi)    
   NU toti cameramani fac cubucuri! (Vineri, 11 mai 2018, 18:52)

   Operator TvR [anonim] i-a raspuns lui Werwolf1

   Eu lucrez in TVR din 1991 si nu am facut nici un ciubuc si am fost si concediat ,am muncit pe unde am apucat si am luat ceva premi si asa am revenit in TVR . Am lucrat si la transmisiunea cu funerariile Regelui dar asta pt ca sefi au vrut sa iasa bine ca in rest cand e o deplasare cu ciubuc nu am loc dar unde e de lucru si e musai sa iasa bine ma trimet pe mine si pe inca cativa care isi fac treaba si nu pun intrebari si da sunt cameramani care fac ciubucurisi care sunt favorizati de sefi nu numai de seful cameramanilor !
   • +2 (6 voturi)    
    :) (Sâmbătă, 12 mai 2018, 1:21)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Operator TvR

    Poti spune ca esti exceptia care confirma regula. Si nu e singura institutie unde se intampla asta.
 • +5 (9 voturi)    
  jenant (Vineri, 11 mai 2018, 14:17)

  alex [anonim]

  E siderant ce auzim.Ce cauta suburbana asta in fruntea unei institutii de prestigiu???? PSD chiar nu aveti oameni de valoare sau toti sinteti lichele???
 • +5 (11 voturi)    
  femeia asta ce nivel de EDUCATIE are?! (Vineri, 11 mai 2018, 15:16)

  lili [anonim]

  Limbajul e de mahala, de margine de Bucuresti... cum e posibil ca un asemenea specimen sa fie in fruntea unei Institutii publice?
  Vasilica Veorica Dancila, cea "civilizata, diplomata, neconflictuala, "(cum o prezenta dl Dragnea!) ce-o zice AUZIND aceste inregistrari?!
  Greata, rusine!
 • -1 (5 voturi)    
  Tezaurul lui Patraru (Vineri, 11 mai 2018, 15:27)

  noi2013 [utilizator]

  Ar trebui sa mearga la pachet cu ceva plangeri penale sau nu la institutiile implicate, nu in presa. Fluturate asa pe la colturi sunt intr-adevar amenintare si santaj...Domnul in cauza insa nu isi denunta contractul, ci incaseaza mai departe banii...
  • +3 (5 voturi)    
   banii lui Patraru... (Vineri, 11 mai 2018, 19:29)

   lili [anonim] i-a raspuns lui noi2013

   Emisiunea NU e platita din Bani publici!
   "În discuţiile pe care le-am avut, TVR a invocat probleme financiare, noi ajungând până la punctul în care am oferit gratuit licenţa şi formatul, oferindu-ne (noi nefiind plătiţi din bani publici, ci din surse proprii) să facem şi treaba departamentului de publicitate şi să vindem noi minute, echipa noastră de vânzări adică, ca să ne scoatem banii. Eu accept inclusiv să nu fiu plătit în ianuarie, le-am propus să nu ne dea deloc bani, urmând ca pe noi să ne susţină telespectatorii din donaţii. Dar problema TVR pare să fie cu totul alta. Nu înţeleg de ce în ianuarie TVR ne-a propus să difuzăm reluari. Pentru cine e important ca Starea să tacă în luna ianuarie? Râmâne valabil ce am spus la ultima emisiune, sper ca la întâlnirea de mâine interesul telespectatorilor să fie pus mai presus decât alte interese, ale celor care vor să controleze editorial televiziunea publică“, a declarat Patraru pentru Pagina de Media.
   https://www.paginademedia.ro/2015/09/video-starea-natiei-nu-mai-primeste-buget-de-la-tvr-traieste-din-ce-castiga-din-publicitate
 • +1 (5 voturi)    
  Alta pavianca sadea (Vineri, 11 mai 2018, 18:11)

  Fu Leng [utilizator]

  Una care ii face pe Orangutans mandri si sa se dimta specie superioara.
 • +1 (5 voturi)    
  identic (Vineri, 11 mai 2018, 19:18)

  Florin Oprea [utilizator]

  Exact acelasi comportament ca patronul lui exilat la Belgrad. Au colaborat strins cit erau la Ploiesti, a facut treaba murdara pentru Ghita, acum i-a preluat apucaturile si inregistreaza tot ce prinde. Are un inaintas de seama, Agamita Dandanache: "Cum se poate, coniţa mea, s-o dau înapoi? S-ar putea să fac asa prostie? Mai trebuie s-aldată... La un caz iar... pac! La "Răsboiul". Ca de, conu' Iancu era si el ploiestean.
 • 0 (6 voturi)    
  Creatura asta vorbeste (Vineri, 11 mai 2018, 21:22)

  tordz [utilizator]

  ca la bordel.
  • +3 (5 voturi)    
   corect (Sâmbătă, 12 mai 2018, 1:22)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui tordz

   Ca intre ele, nu? :D
 • +3 (7 voturi)    
  'felicitari' ptr limbaj.... (Sâmbătă, 12 mai 2018, 4:09)

  cuuc [anonim]

  romani decideti in ce tara vreti sa traiti. acum stim ce au produs comunistii in frunte cu premiantii. cautati rubedeniile si o sa aflati raspunsul si ca madam sint multi, toti plasati in firme de top. ma intreb cum nimeni nu se intreaba ce au facut ce-i care au dat cu semnatura in companiile lui Sirbu devalizind firma si care acum stau ptr o viata mai buna in alte parti ale lumii?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by