Noi imagini din filmul francez „Jeanne du Barry” au fost prezentate marţi de distribuitorul Le Pacte. Johnny Depp apare aici în costumul lui Louis XV alături de Maïwenn, regizoare şi actriţă principală, relatează revista People și News.ro.

Johnny Depp la premiera „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”Foto: Joel C. Ryan / AP / Profimedia Images

Acesta va fi primul lungmetraj al actorului american de la procesul ultra mediatizat cu fosta sa soţie Amber Heard, care l-a acuzat de violență domestică.

Jeanne du Barry a fost favorita regelui Louis XV, care a domnit în Franţa începând cu anul 1715 şi până la decesul său în 1774. Du Berry a fost ghilotinată în timpul Revoluției Franceze din cauza suspiciunilor de trădare.

Cele trei fotografii publicate de revista Première le înfăţişează pe cele două personaje îmbrăţişate, unul în faţa celuilalt în faţa curţii de la Versailles, a treia fiind un portret cu Johnny Depp în costumul său de rege.

(Click pe săgeata din dreapta fotografiei pentru a le vedea pe toate cele 3)

Jeanne du Barry marchează revenirea lui Johnny Depp pe marele ecran după câţiva ani departe de platourile de filmare, din cauza problemelor legale.

Acestea au atins punctul culminant în primăvară, cu un proces ultra mediatizat împotriva fostei sale soţii Amber Heard.

Plângerea lui Johnny Depp, aflată la originea acestui proces pentru defăimare, se referea la publicarea unui articol, din 2018 în The Washington Post, în care Amber Heard susţinea că a fost victima violenţei domestice, fără însă a-l cita pe fostul ei soţ.

Data lansării filmului Jeanne du Barry, aşteptată anul acesta, nu a fost încă anunţată.