Elon Musk a tras o nouă salvă în direcția adversarului său Jeff Bezos, anunțând că îi va trimite o medalie de argint după ce l-a depășit din nou în clasamentul celor mai bogați oameni ai planetei, relatează Business Insider.

Elon Musk si Jeff BezosFoto: Mandel Ngan / AFP / Profimedia Images

CEO-ul Tesla și SpaceX a devenit luni doar a treia persoană din lume a cărei avere a atins pragul de 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Drept răspuns, Musk a spus că îi va trimite lui Bezos, pe care l-a detronat din nou din poziția de cel mai bogat om din lume, două suveniruri care să îi amintească unde se află cei doi în clasamentul miliardarilor realizat de Forbes.

„Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie uriașă cu cifra '2' alături de o medalie de argint”, a afirmat Musk într-un email trimis celor de la Forbes.

În luna august a anului trecut Bezos a devenit prima persoană din lume a cărei avere a ajuns la 200 de miliarde de dolari. Mai recent, pragul respectiv a fost atins pentru scurt timp și de francezul Bernard Arnault, CEO-ul conglomeratului de produse de lux Louis Vuitton Moët Hennessy.

Musk și fostul CEO al Amazon s-au detronat reciproc de mai multe ori din poziția de cel mai bogat om din lume de mai multe ori în ultimul timp după ce creșterea vertiginoasă a prețului acțiunilor Tesla a dus la o creștere explozivă a CEO-ului său.

Citește și: