Margarita Simonian, șefa postului Russia Today, a avut o intervenție halucinantă în direct la televiziune, ea spunând că criza democrafică din țara ei se va rezolva în viitor când americanii vor veni „în fugă” în Rusia, chiar dacă vor fi nevoiți să repare veceuri, iar autoritățile ruse vor lua pe alese dintre ei și pe ceilalți îi vor trimite înapoi în Statele Unite.

Margarita SimonianFoto: Captura Twitter

Fragmentul cu intervenția lui Simonian a fost postat pe Twitter de jurnalista americană Julia Davis, care monitorizează presa rusă, în special derapajele propagandiștilor Kremlinului.

Ce a spus Simonian:

„Atunci când un transgender thailandez cu un singur picior va ajunge la putere în Statele Unite, atunci când tot ce e acolo se va face praf în cel mai fantasmagoric, absurd și de neimaginat fel, ei toți vor veni în fugă la noi să rezolve criza noastră demografică, chiar dacă vor trebui să lucreze ca instalatori și să ne repare țevile, în același fel în care bieții noștri migranți albi au lucrat în trecut acolo ca instalatori, șoferi de taxi și ușieri.

Felul în care noi ne-am străduit să ajungem în America în anii 1980 și 1990, era considerat cel mai mare vis și principalul țel în viață.

Vom lua pe alese dintre ei, așa cum alegea America dintre noi, vă amintiți, am fost acolo prin acel program. Ei alegeau pe cine să primească.

Acesta este deștept și folositor, va face ceva util pentru noi, îl luăm. Acesta este de mâna a treia, are ceva defecte, du-te înapoi la președintele tău transgender să-ți pierzi mințile împreună cu el.

Așa o să fie! Și vom avea un `Oraș Grădină`. Cu cât eliberăm mai multe teritorii, cu atât mai mulți oameni vor putea să trăiască cu noi în acest magnific `Oraș Grădină`.”

Amintim că, luna trecută, Margarita Simonian a reușit să fie criticată dur chiar și în Rusia după ce a propus detonarea unei arme nucleare deasupra Siberiei. Liderul cecen Ramzan Kadîrov a spus însă că nu e „atât de proastă”.