O mică filmare a momentului în care președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit la Teheran cu omologul său turc a devenit virală pe rețelele de socializare după ce Erdogan l-a făcut să aștepte pe liderul de la Kremlin.

Putin, lasat sa astepte de ErdoganFoto: Captura video

Filmarea îl arată pe Putin în timp ce ajunge în încăpere, își împreunează mâinile și apoi începe să se bâțâie până când după aproape un minut în sală apare Erdogan.

Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit marți la Teheran cu liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, subliniind relațiile mai strânse în fața presiunii occidentale asupra războiului din Ucraina.

În timpul vizitei sale în Iran, Putin s-a întâlnit și cu președintele turc Tayyip Erdogan pentru a discuta despre un acord care ar relua exporturile de cereale ale Ucrainei, blocate acum de Rusia. Putin a spus că nu au fost încă rezolvate toate problemele legate de transporturile de cereale, „dar faptul că există mișcare este deja bine”.

Se așteaptă ca Rusia, Ucraina, Turcia și Națiunile Unite să semneze la sfârșitul acestei săptămâni un acord care vizează reluarea transportului de cereale din Ucraina.

Putin a fost marți ținta ironiilor jurnaliștilor de la Kremlin care s-au amuzat pe seama paranoiei președintelui rus de a nu contracta coronavirusul, publicând pe pagina lor oficială de Twitter o fotografie în care „introduc” faimoasa masă lungă de la Kremlin, absentă în timpul vizitei președintelui rus în Iran.