Președintele rus Vladimir Putin urmează să devină din nou tată, potrivit nzherald.co.nz. În octombrie, el va împlini 70 de ani. Potrivit presei, el așteaptă o fetiță care îi va fi dăruită de iubita sa, Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, cu care se presupune că ar mai avea și alți copii.

Vladimir PutinFoto: captura tv

Se presupune că Alina, medaliată olimpică cu aur, are patru copii cu liderul rus, dar cei doi nu au confirmat oficial niciodată. Sursele spun că ar avea două gemene de șapte ani, născute lângă Lugano în Elveția în februarie 2015. Cei doi ar mai avea și doi fii.

Este notoriu faptul că Putin disprețuiește întrebările despre viața lui privată. „Am o viață privată în care nu permit amestecul. Trebuie respectată. Am reacționat mereu negativ la cei care-și vâră nasurile curioase și fanteziile erotice în viața altora”, a declarat el odată.

Putin – care are două fiice adulte, Maria, 36, și Katerina, 35, din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de zbor Liudmila Șkrebneva – s-a străduit din răsputeri să-și ferească copiii de atenția presei și publicului. El vorbește rar despre copii, menținând confuzia privind numărul acestora.

Putin și Șkrebneva au fost căsătoriți timp de 30 de ani până la divorțul lor din 2013. Fiica Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar Katrina în Germania în 1986, pe când Putin lucra la KGB.

Cine este Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva este una din cele mai laureate sportive din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 la campionatele mondiale și 21 la europene. Ea a fost descrisă drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia” și a pozat odată nud, înfășurată doar într-o blană, într-o revistă pentru bărbați.

În 2008, ziarul „Moskovsky Korespondent” a scris că Putin a divorțat și ar urma să se însoare cu Kabaeva. Informația fost negată de Kremlin și ziarul a fost închis. Dar speculațiile au continuat cu numeroase presupuneri că au mai mulți copii și chiar că s-ar fi cununat în cadrul unei ceremonii ortodoxe private.

Kabaeva a fost o membră pro-Kremlin a parlamentului timp de opt ani, iar în 2014 a fost numită la conducerea grupului de stat National Media, cu un salariu anual de $10 milioane. În ciuda acestor poziții importante, a fost rar văzută în public în ultimii ani.

Kabaeva a negat în iulie 2013 că ar avea copii, deși circulau informații că ar fi născut o fetiță într-un spital pentru elite din St. Anna, Ticino, Elveția.