Vladimir Soloviov a dat o nouă reprezentație la televiziunea de stat rus, afirmând, după o repriză de râs cu accente isterice, că, „dacă n-ar muri oameni, ar fi cea mai amuzantă comedie”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Totul e bine, cu excepția faptului că ne îndreptăm spre o asemenea escaladare, ne scufundăm în pagini sângeroase ale istoriei lumii” a spus propagandistul preferat al lui Putin într-o emisiune de la Rossia 1.

Un extras video din emisiune a fost postat pe Twitter de Julia Davis, jurnalistă de la Daily Beast, ce monitorizează presa rusă.

„Sper că o să scăpăm cu viață. Dacă totul continuă să escaladeze în acest fel, doar câțiva mutanți din Lacul Baikal vor supraviețui (răsete și zâmbete în platou). Restul va fi distrus într-o masivă lovitură nucleară. Totul merge în acea direcție. Indiferent de ce vrea cealaltă parte”, a continuat Soloviov.

”Pentru că dacă NATO decide că poate aduce ce vrea la granițele noastre, vor trimite mai multe, și mai multe arme americane Ucrainei. Ucraina va trage și va ajunge să lovească una dintre centralele noastre nucleare. Și, iată! Procesul va deveni rapid necontrolabil. Toată lumea se va alege cu mai mult decât dorea. Bang! Și nu mai rămâne nimic”, a afirmat propagandistul Kremlinului.

-------------