Electricianul britanic care a recunoscut că a ucis două tinereși a abuzat sexual cadavrele a peste 100 de femei și copii nu va fi eliberat din închisoare niciodată, relatează BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

David Fuller, 67 de ani, le-a ucis pe Wendy Knell și Caroline Pierce în două atacuri separate în Tunbridge Wells în 1987.

De asemenea, a abuzat de cadavre, inclusiv de copii, în două morgi din Kent de peste 12 ani, în timp ce lucra ca electrician.

Familiile victimelor au declarat pentru Maidstone Crown Court că el este „un animal” și „mizerabil, bolnav”.

Judecătoarea Cheema-Grubb i-a spus lui Fuller în timpul pronunțării sentinței: „Este atât de multă durere în această comunitate din cauza a ceea ce ai făcut. Acțiunile tale sunt împotriva a tot ceea ce este corect și uman. Sunt de neînțeles. N-ai avut niciun respect pentru demnitatea morților”.

Fuller a primit două pedepse de închisoare pe viață pentru crime și încă una de 12 ani pentru celelalte infracțiuni ale sale.

După arestarea sa în 2020, ofițerii care au efectuat o percheziție în casa lui din Heathfield, East Sussex, au găsit imagini înregistrate de Fuller între 2008 și noiembrie 2020 în care abuza cadavre.

Citește și:Marea Britanie: Un electrician a recunoscut două crime și zeci de acte de necrofilie la morgile unui spital