Scene dramatice au putut fi văzute în Marea Britanie, după ce furtuna Arwen a adus rafale de de vânt de aproape 160 de km/h, provocând închiderea mai multor drumuri, întârzieri ale trenurilor și pene de curent, relatează Indy100.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Doi bărbaţi au murit vineri seara, în urmă căderii unor copaci - unul în Irlanda de Nord, în maşina sa, iar celălalt în nord-vestul Angliei, au anunţat poliţiile din aceste regiuni.

Ulterior, potrivit The Guardian,a fost înregistrat și al treilea deces.

În Scoţia, mai multe linii feroviare au fost blocate între Edinburgh, Glasgow şi alte oraşe importante, după ce un hambar a fost luat pe sus de vânt şi aruncat pe şine.

Numeroase drumuri din Scoţia au fost închise din cauza prezenţei unor obiecte trântite de vânt.

Aproximativ 120 de camioane erau ”blocate de zăpadă” pe o autostradă din nordul Angliei, a anunţat sâmbătă poliţia rutieră, care a trimis un utilaj să le deblocheze.

Furnizorul de energie Northern Powergrid estima că rafale violente de vânt au lăsat fără curent 55.000 de clienţi în nordul Angliei, mai ales în comitatul Northumberland unde, în oraşul Brizlee Wood, s-au înregistrat rafale de vânt de aproape 160 km/h, potrivit unor date meteorologice.

Vezi continuarea pe Indy100.com