Persoanele de la o petrecere din orașul texan Fort Worth au ucis un bărbat prin lapidare după ce acesta a deschis focul și a împușcat fatal unul dintre participanți, relatează Insider.

Politia din TexasFoto: CHINE NOUVELLE/SIPA/ Profimedia

Poliția din Fort Worth a anunțat într-un comunicat că „o întrunire restrânsă” avea loc în jurul orei 1 dimineața când unul dintre participanți „s-a supărat și a părăsit întrunirea” înainte de a se întoarce cu o altă persoană.

Acesta a împușcat apoi o persoană, cauzându-i o plagă neletală, după care petrecăreții „au luat-o la goană după atacator”, potrivit poliției.

Agresorul s-a întors apoi și a tras înspre urmăritori, aceștia luând mai multe cărămizi pe care au început să le arunce către persoana înarmată. Acesta a căzut la pământ, fie fiindcă a fost lovit de o cărămidă, fie fiindcă a fost tras în jos de mulțime, potrivit poliției.

Atacatorul a continuat să tragă, împușcând cel puțin două persoane, dintre care pe una fatal.

„Bărbatul înarmat a fost lovit de mai multe ori cu cel puțin o cărămidă și a fost declarat mort la locul faptei”, afirmă comunicatul poliției.

Pe lângă atacator, o altă persoană a fost declarată decedată în momentul în care au ajuns serviciile de intervenție iar o alta a fost dusă la spital cu răni mai puțin grave, potrivit ofițerilor texani.

Citește și: