Un bărbat a fost împușcat mortal în orașul american Houston din Texas după ce a fost confruntat de rezidenții care l-au surprins urinând în mijlocul străzii, relatează Insider.

CrimăFoto: Pexels

Poliția locală a afirmat într-un comunicat că ofițerii au ajuns la locul crimei joi la ora 22:25 după ce au fost semnalate mai multe focuri de armă pe strada Bunny Run Drive din nordul orașului și l-au găsit pe Lester Fuentes-Buezo, în vârstă de 20 de ani cu mai multe plăgi provocate prin împușcătură.

Paramedicii l-au declarat mort pe bărbat la fața locului. Acesta a fost împușcat de mai multe ori.

Poliția afirmă că Fuentes-Buezo a fost văzut urinând în public pe stradă și că un suspect, care nu a fost deocamdată identificat, s-a enervat pe acesta.

„Fuentes și suspectul au început să se certe și ambii bărbați și-au scos armele. Suspectul l-a împușcat pe Fuentes-Buezo și a fugit de la fața locului”, potrivit comunicatului remis de poliția texană.

Fox 5 a relatat că Fuentes-Buezo s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri și la un moment dat a început să urineze în mijlocul șoselei, declanșând o confruntare cu mai mulți rezidenți.

Inițial au existat doi suspecți însă poliția a restrâns cercul după ce au găsit un martor al crimei, potrivit aceleiași surse.