Andrew Giuliani, fiul fostului primar al New York-ului și actualul avocat personal al fostului președinte republican Donald Trump, afirmă că și-a început cariera politică la vârsta de 3 ani și că este implicat în politică de 5 decenii deși are doar 35 de ani, relatează Business Insider.

Andrew Giuliani si-a anuntat candidatura pentru functia de guvernator al statului New YorkFoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Giuliani jr. a anunțat săptămâna aceasta că va candida pentru funcția de guvernator al statului New York și a fost întrebat în cadrul unui interviu acordat Fox News cu privire la experiența sa pentru poziție.

Andrew Giuliani a lucrat la Casa Albă în timpul administrației președintelui Donald Trump dar nu a fost ales niciodată pentru o funcție publică.

„Dintr-o perspectivă privind experiența, chiar dacă am 35 de ani trebuie să vă amintiți că am petrecut 32 de ani, părți din 32 de ani, în politică și guvern”, a declarat Giuliani în timpul interviului.

„Sunt singurul candidat de până acum care a petrecut în mod real 5 decenii în politică”, a adăugat acesta.

Giuliani a oferit aceeași explicație în timpul unui interviu acordat Spectrum News, afirmând că:

„Am petrecut 32 de ani în politică sau guvern...Am fost prin preajmă de mult timp, am o grămadă de experiență”.

Acesta a vorbit despre „părți din 5 decenii din viața mea în politică și serviciul public” și în cadrul unei conferințe de presă susținute după anunțarea candidaturii, obținând aparent numărul respectiv prin referire la campania din 1989 a tatălui său, Rudy, pentru primăria New York.

„Chiar dacă arăt tânăr mă simt cu siguranță mult mai bătrân”, a mai declarat acesta în timpul interviului Fox News.

Citește și: