Bill Gates se afla la un country club de lux din California unde deține o vilă când a anunțat divorțul de soția sa, Melinda, după 27 de ani de căsnicie, relatează Insider.

Bill GatesFoto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Cuplul a anunțat pe 3 mai că se vor separa în postări identice postate pe platformele social media însă faptul că au făcut anunțul împreună nu înseamnă că încă și locuiau împreună.

Miliardarul în vârstă de 65 de ani a păstrat o vizibilitate publică scăzută la vila sa din complexul The Vintage Club din apropierea Indian Wells, orășel californian faimos pentru găzduirea anuală a turneului de tenis Masters 100 cu același nume.

FOTO: Backgrid USA / Profimedia Images

„Bill și-a dat seama clar că urmează divorțul de mult timp fiindcă se află acolo de aproximativ trei luni”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Cofondatorul Microsoft a fost văzut săptămâna aceasta la complexul care include și un teren de golf de lux alături de fiica sa în vârstă de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean.

„Este locul perfect în care Bill să se poată ascunde de oricine care vrea să-i pună întrebări despre divorț și pretinsele sale legături cu [Jeffrey] Epstein”, a mai declarat sursa.

Gates a cumpărat vila cu șase dormitoare din cadrul The Vintage Club în 1999 pentru 12,5 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Site-ul web al complexului îl descrie ca fiind „unul dintre cele mai prestigioase și ultra-exclusive cluburi country private din Statele Unite”.

Clubul, care are o taxă de admitere de 250.000 de dolari, are mai mulți membri de marcă, printre care miliardarul Charles Koch și magnatul Philip Anschutz.

Complexul include două terenuri de golf profesioniste, un spa, restaurante și terenuri de tenis.

FOTO: Backgrid USA / Profimedia Images

Anunțurile imobiliare pentru proprietățile din cadrul complexului se ridică de la 755.000 de dolari până la 17 milioane de dolari pentru o vilă personalizată.

Vestea că soții Gates vor divorța a luat lumea prin surprindere însă mai multe ziare americane au scris că Melinda Gates s-a întâlnit cu avocați de divorț încă din 2019 și a afirmat în documentele depuse în instanță că mariajul său este „rupt iremediabil”.

REFERINȚĂ: