Imaginile cu Kate Middleton de la ceremoniile funerare ale prințului Philip continuă să facă turul presei. Afișând o ținută de doliu, Kate a purtat un colier de perle ca un tribut pentru prințesa Diana, mama soțului său, care l-a purtat la un bachet la Hampton Court Palace în 1982.

Kate MiddletonFoto: YouTube

Colierul a fost un dar pentru Regină din partea poporului japonez și parte a colecției regale de bijuterii, potrivit stirileprotv.

Familia regală britanică a distribuit miercuri mai multe fotografii inedite pe reţelele de socializare. O primă imagine a fost dezvăluită pe contul ducelui şi ducesei de Cambridge. Surprinsă la Balmoral în 2015, în fotografie apare Kate şi William, alături de regina Elizabeth şi soţul ei, însoţiţi de primii lor doi copii. Prinţul George îl ţine de mână pe tatăl său, în timp ce prinţesa Charlotte, încă bebeluş, schimbă priviri complice cu suverana. Pe contul oficial de Twitter al familiei regale, o altă fotografie, şi realizată de Kate Middleton, a fost dată publicităţii. Realizată în 2018 la castelul de la Balmoral, aici apar Elizabeth şi Philip înconjuraţi de şapte dintre strănepoţii lor.

Sicriul prințului Philip a fost coborât sâmbătă în bolta regală din Capela St. George din Windsor, din vestul Londrei. Rămășițele ducelui de Edinburgh vor rămâne acolo până la decesul reginei. Soții astfel reuniți vor avea apoi ca destinație finală Capela Memorială a regelui George al VI-lea, tatăl reginei Elisabeta a II-a.