Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St. George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor, relatează agenția DPA, preluată de Agerpres.

Funeraliile printului PhilipFoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prinţul Harry, care poartă şi titlul de duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William.

În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată.

Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă, însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.

CITEȘTE ȘI: Funeraliile prințului Philip s-au încheiat: Sicriul cu trupul neînsuflețit al prințului Philip a fost coborât în Capela St. George de la Castelul Windsor/ Imagini emoționante cu regina singură în strana din capelă - VIDEO