Fosta şefă a diplomaţiei austriece propusă pentru un loc în boardul Rosneft
În 2018, când Karin Kneissl ocupa postul de ministru de Externe al Austriei, ea a fost criticată vehement pentru că l-a invitat pe liderul rus Vladimir Putin la căsătoria ei şi pentru că a valsat cu el în faţa camerelor televiziunii ruse. Ea i-a mulţumit atunci şefului statului rus cu o reverenţă amplă. Începând din 2019, Kneissl nu mai este ministru, dar contribuie în mod regulat cu comentarii pentru postul de televiziune RT finanţat de Kremlin.
Dacă acţionarii Rosneft vor aproba numirea lui Karin Kneissl la Adunarea Generală Anuală, fosta şefă a diplomaţiei austriece se va alătura fostului cancelar german, Gerhard Schroeder, care începând din 2017 este preşedinte al consiliului director de la Rosneft.
Chiar dacă statul rus şi-a redus participaţia pe care o deţine la Rosneft, cel mai mare producător de petrol din Rusia, până la puţin peste 40%, Kremlinul este în continuare cel mai mare acţionar, ceea ce înseamnă că cel mai probabil persoana pe care a nominalizat-o va fi aprobată.

INTERVIU Pentru noi, roboții sunt soluții la probleme. Am învățat cum să primim un refuz și cum să câștigăm încrederea celor care investesc în noi / Doi elevi, despre pasiunea lor
Vaccinarea nu este suficientă. Economist român care locuiește la Londra, despre “lecția britanică”
Mult așteptatul declin al pandemiei în țările europene s-a declanșat. Locul României
Cum și-a petrecut Vlad Voiculescu ziua demiterii din funcția de ministru al Sănătății
Ziua demiterii lui Vlad Voiculescu. Ce le-a explicat Barna colegilor despre discuția cu premierul
Landerul InSight al NASA luptă pentru supraviețuire și va intra în hibernare de urgență
Cartile de specialitate evalueaza cam 30% din GDP-ul Austriei ca provenind din asemenea afaceri murdare. Ar fi cam devenit o tara turistica ca si Croatia sau de lohn si tranzit cum e Ungaria, avand in vedere lipsa de resurse si emigratia putinelor creiere ramase spre Germania.
Iar pentru cine e naiv si inca mai crede ca OMV e firma austriaca si ca produce din petrol extras local, ar fi bine sa caute un pic pe Google. Rusii nu isi vand vacile productive, niciodata. Ma intreb ce cuvant a avut de spus SRI atunci cand rusii au pus mana pe Petrom prin suveica OMV.
S-a aflat ca Germania a incercat inclusiv sa ofere o mita de peste 1 miliard de euro pt a ajuta Rusia in fata guvernului Trump.
Naratiunea stupida a stangii, etern "idiot util" al Rusiei in Occident, il acuza pe presedintele Trump de legaturi cu Rusia (ancheta a dovedit ca acuzatia era falsa), dar totul era un ecran de fum pt a ascunde adevaratele relatii de prietenie intre tari occidentale europene (Germania, Franta, Austria, Italia) si Rusia putinista.
In acest moment, Rusia are o influenta extinsa printre politrucii si bugetarii pe viata cu functii inalte din Germania si Austria, inclusiv prin fostul cancelar germana (un social-democrat) si fosta ministra de externe a Austriei.
Ambele personaje au avut acces la date strict confidentiale despre tarile lor si despre UE, iar acum sunt in slujba directa (platita) a regimului autocrat din Rusia lui Vladimir Putin.
Europa e foarte departe de a fi unita in fata pericolului influentei ruse (destabilizatoare si agresiva) si e plina de imbecili care ataca "nationalismul" celor care resping Rusia.
Vizita jalnica a socialistului Borell (inca un prostanac de stangist util Rusiei) la Moscova, urmata de recunoasterea oficiala din partea aceluiasi politruc a impotentei in fata Chinei (vezi si articol pe HN) arata ca UE nu are nici o strategie viabila in fata marilor puteri.
Globalismul e o ideologie distructiva de identitati, efectele fiind extrem de favorabile pentru China si Rusia, mari puteri care isi intaresc identitatile si politicile de forta in fata capitularii elitei occidentale globaliste.
e o momeala aruncata copilasilor de feisbuc care nu stiu si nu vor sa stie istorie.
chiar in cazul in care rusia isi accepta greselile si-si cere public scuze,lucru imposibil,petru milioanele de morti si nu numai romani,stimate popescul,miscarile din buric ale ivanului prin crimea si moldova,nu arata nimic bun sau care-ti inspira pace.
astea cat si alte motive ma imping,fara sa vreau,la o concluzie nu chiar demna privind caracterul dumitale.se pare ca esti in stare sa vinzi si sa cumperi orice,asta te face un adevarat negustor,freaca-ti mainile in continuare,numara-ti argintii,insa nu mai incerca sa pacalesti sau sa minti romanii.
Dar rusul iubeste Rusia, pentru ca e singura tara care il mai accepta si mai considera fiinta umana. Nu pentru ca ar fi, ci pentru ca nivelul asteptarilor e coborat.
Austria stie sa isi urmareasca interesele noi aparam interesele altora.
Imi place ca pe aici e plin de forumisti care lupta pentru interesul Americii si sunt plini de ura contra Rusiei. Absolut pe nici unul nu il intereseaza interesul Romaniei parca ar locui pe Pluto si nu ar fi cetateni romani.
Pana nu vom invata sa ne aparam interesele vom fi vesnic coada Europei. America poate dormi linistita sunt pe aici unii pregatiti sa moara pentru ea rupand cu dintii din beregata rusilor care nu au iesit din propria granita.
Atat Austria, cat si Germania isi vad in continuare de interesele proprii, bazandu-se pe adancimea strategica data de teritoriile unor tari precum Ukraina, Moldova, Romania, Polonia, Belarus, Ungaria. Asta in timp ce fac afaceri banoase cu Putin.
iar tendintele astea de a menaja si de a avantaja rusii se vad peste tot la nivel european: de exemplu, reprezentantul osce pentru reglementarea conflictului din transnistria a fost anterior italianul franco frattini, bun prieten cu putin. acum e un austriac, thomas mayr harding, un austriac prorus casatorit cu o rusoaica...
P.S/ Sa nu-l uitam pe fostul Cancelar al Germaniei G. Schroder primul tzucalar al lui Putin ! Mai mare rusinea !- Dar se pare ca este inscris in "gena teutonica" sa slugareasca la rusnaci ! Astept urmatoarea numire : Merkel !!!