Un american s-a întors în spatele gratiilor după ce a furat mașina unei fete de 16 ani la doar 20 de minute după ce a fost eliberat din închisoare, relatează ABC News.

Decizie instanta SUAFoto: usafe.af.mil

Incidentul a avut loc sâmbătă, 13 februarie, în orașul Spokane din statul Washington, polițiștii primind un apel la ora 22:28 care raporta furtul unui autoturism, potrivit unui comunicat al poliției locale.

Autoritățile spun că suspectul în vârstă de 31 de ani, Marcus Goodman, s-a apropiat de tânără și i-a cerut să îi dea cheile mașinii după ce i-a spus că are o armă asupra sa.

Goodman, care fusese eliberat din închisoare cu doar 20 de minute înainte, la 22:08, a fost localizat de polițiști cu puțin timp înainte de ora 01:00 în noaptea de sâmbătă înspre duminică.

„Pe măsură ce ofițerii investigau activitatea lui Goodman, și-au dat seama că acesta a fost eliberat din închisoare la 22:08 pentru o infracțiune fără legătură [cu incidentul]. Ancheta a arătat că în 20 de minute Goodman a parcurs aproximativ 2,4 kilometri de la închisoare până la locul incidentului și a jefuit victima minoră”, a afirmat Departamentul de poliție din Spokane într-un comunicat de presă.

Goodman a fost trimis înapoi la închisoarea din Comitatul Spokane fiind acuzat de tâlhărie.

Citește și: