Un bărbat acuzat că a intrat prin efracție într-un restaurant din California și că s-a oprit să-și facă o pizza în timpul jafului a ajuns în arestul poliției, potrivit Insider.

Hotul gurmandFoto: Captura video

Oscar Alexander Sanchez, în vârst de 25 de ani, este acuzat că a intrat prin efracție în restaurantul Big Slice Pizza din Fullerton, California, în 8 noiembrie.

În timpul jafului Sanchez și-a făcut o pizza înainte de a pleca de la locul faptei în mașina de livrări a restaurantului, potrivit polițiștilor californieni.

O înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului a fost publicată online de către Departamentul de poliție din Fullerton, aceasta arătând un bărbat ce pregătește aluatul în timp ce poartă mănuși albe.

„Tipul acesta a avut tupeul nu doar să le spargă restaurantul ci să le fure și tabletele și numerarul”, au afirmat polițiștii, adăugând că „înainte de a fura mașina de livrări pentru a pleca, nu a putut rezista poftei și și-a făcut o pizza!”.

Când angajații au ajuns dimineața la restaurant au descoperit absența mașinii de livrări, a 500 de dolari din casa de marcat, precum și a unor beri și dispozitive electronice. Hoțul ar fi petrecut două ore în restaurant, potrivit poliției.

„În 17 ani de când avem afacerea e prima dată când s-a întâmplat așa ceva”, a declarat managerul restaurantului, Rafael Calles.