Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a postat joi pe Twitter o imagine care pare să îl înfățișeze pe fostul președinte american Donald Trump alături de un text care conține cuvântul „răzbunare”, relatează The Hill.

Ayatollahul KhameneiFoto: Parspix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Postarea lui Khamenei include o imagine cu o figură blondă care seamănă cu Trump jucând golf, umbra unui avion stealth fiind proiectată asupra terenului.

Textul de pe imagine face referire la o declarație făcută de Khamenei pe Twitter luna trecută, acesta incluzând promisiunea liderului suprem al Iranului că Statele Unite vor plăti pentru moartea generalului Qassem Soleimani, ucis într-un atac cu dronă în luna ianuarie a anului trecut.

„Cei care au ordonat uciderea Generalului Soleimani precum și cei care au pus în practică ordinul ar trebui pedepsiți. Această răzbunare va avea loc cu siguranță la momentul potrivit”, afirmă textul, potrivit unei traduceri a Reuters.

Președintele Iranian Hassan Rouhani i-a cerut miercuri omologului său american Joe Biden ca Statele Unite să se realăture acordului nuclear iranian negociat în 2015 în timpul administrației Obama.

Citește și: