​Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, își apără activitatea în vederea construirii noului pavilion de tenis al Casei Albe, după ce a primit numeroase critici din cauza faptului că este tăcută cu privire la focarele de coronavirus care au lovit Statele Unite, notează CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

​„Îi încurajez pe toți cei care aleg să fie negativiști și care îmi pun munca de la Casa Albă la indoială să își facă timp și să contribuie cu ceva bun și productiv în propriile comunități", a fost replica Melaniei Trump pentru persoanele care o critică.

Melania Trump nu a vorbit până acum despre epidemia de coronavirus, care s-a răspândit în 28 de state, deși unul dintre cei trei piloni ai inițiativei sale este „sănătatea și bunăstarea copiilor”.

În Statele Unite au fost înregistrate până sâmbătă dimineața, potrivit CNN, 335 de cazuri de infectare cu noul virus și 17 decese.

Duminică, Guvernatorul New York-ului a declarat stare de urgență din cauza epidemiei cu noul coronavirus, pentru a avea „un protocol de achiziții și de testare mai rapid”.

Pavilionul privat va fi situat pe gazonul de sud al Casei Albe și va servi drept un „loc de adunare și de petrecere a timpului liber pentru familiile prezidențiale”.