​​Jeffrey Epstein, omul de afaceri american care s-a sinucis în închisoare pe 10 august, și-a semnat testamentul cu doar două zile înainte să moară, potrivit The New York Post care a intrat în posesia documentului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Testamentul este datat 8 august și listează active de aproape 577 milioane de dolari. Unicul moștenitor indicat în document este fratele omului de afaceri, Mark.

​​Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa, pe 10 august, autopsia concluzionând că acesta a decedat în urma spânzurării. Omul de afaceri avea 66 de ani.

Jeffrey Epstein era acuzat că a adus în luxoasele sale reședințe, în special la New York și în Florida, zeci de femei, pe care le forța să-i facă "masaje" care se transformau aproape întotdeauna în raporturi sexuale forțate.

Fără a mai aștepta rezultatele anchetelor anunțate, mulți refuzau duminică să creadă în teza sinuciderii acestui bărbat, considerând că un proces ar fi putut aduce în vizorul justiției numeroase personalități.

Președintele Donald Trump a încurajat acest val de speculații legate de o posibilă crimă, reunite sub hashtagul "#EpsteinMurder": el a distribuit sâmbătă seara pe Twitter o postare a actorului Terrence K. Williams, în care acesta afirmă că Epstein "avea informații despre Bill Clinton", lăsând să se înțeleagă că acest lucru ar avea legătură cu moartea sa.