Oprah Winfrey a declarat pentru o revista glossy din SUA “InStyle” ca nu are DNA-ul necesar pentru a fi presedintele Statelor Unite ale Americii si ca nu este interesata de functie, relateazaBBCNews.

Oprah WinfreyFoto: oprah.com

“Intotdeauna m-am simtit sigura pe mine si increzatoare pe ce as putea sa fac si ce nu. Asa ca nu este ceva care sa ma intereseze”, a declarat Oprah.

Scenariul ca fosta moderatoare TV si actrita Oprah Winfrey ar putea candida la functia de presedinte in 2020 a aparut dupa discursul sau de la Globurile de Aur, cand a vorbit despre rasa, gen, putere si campania Me Too si ca “multe femei magnifice si cativa barbati fenomenali lupta tare pentru a se asigura ca vor deveni liderii care ne vor duce spre momentul in care nimeni nu va trebui sa mai spuna “Me too””.

Acesta a mai spus: “toate fetele care privesc acum… sa stie ca o noua zi este la orizont”.

Intrebata, ulterior daca ar fi capabila sa "sparga gheata" si sa fie aleasa presedinte in 2020, Oprah a zambit si a raspuns “Nu m-am gandit niciodata la asta. Nu am luat in considerare la inceput, nici macar ca pe o posibilitate. Apoi, dupa ce m-am gandit, mi-am spus: <>", a declarat Oprah.