Fanii serialului „The Last of us” vor trebui să aibă răbdare pentru că sezonul 2 al serialului postapocaliptic ar urma să apară abia în 2025, potrivit declarațiilor CEO-ului HBO, Casey Bloys, scrie AFP.

Pedro Pascal si Bella Ramsey in The Last of usFoto: HBO MAX / Planet / Profimedia

Întrebat când am putea să îi revedem pe Joel, interpretat de Pedro Pascal, și Ellie, interpretată de Bella Ramsey, directorul de programe al HBO, Casey Bloys, a spus simplu: „Nu știu (...) undeva în 2025”.

Adaptat după jocul video cu același nume, „The last of us”, un thriller în care omenirea trece printr-o pandemie generată ciuperci parazite, a câștigat milioane de spectatori din întreaga lume, precum și o mare apreciere a criticilor, spre deosebire de adaptările anterioare din lumea jocurilor video.

„Nu știi niciodată cum va funcționa un serial”, acesta este „foarte bine făcut din toate punctele de vedere” și „oamenii recunosc calitatea”, comentează Casey Bloys.

Sezonul 2 se va baza pe a doua parte a jocului video, care ar putea fi împărțită în două sezoane, a indicat Casey Bloys.

În schimb, urmează să apară ultimul sezon al unui alt succes al HBO, „Succession”, care urmează să fie difuzat de duminică în Statele Unite.

„A fost în totalitate decizia lui Jesse (Armstrong, creatorul, nota editorului) și cred că respectarea deciziilor creatorilor este ceea ce trebuie făcut în general (...) Bineînțeles că mi-ar fi plăcut mai mult, dar asta este”, a clarificat Casey Bloys. .

La aproape un an după ce WarnerMedia, compania-mamă a HBO, a fuzionat cu Discovery, ceea ce a dus la disponibilizări, „suntem într-un loc bun ca companie”, a spus el. „Au fost multe restructurari, dar vestea bună este că am depășit acest punct”.

Citește și:

„The Last Of Us”, HBO: Cum a ajuns să ne captiveze un serial despre o apocalipsă provocată de o pandemie, făcut după un joc video de succes