Serviciul de streaming Disney+ al gigantului american din domeniul divertismentului fondat de Walt Disney este de marți disponibil și în România, venind cu o ofertă uriașă de titluri încă din prima zi.

Disney+Foto: Disneyplus.com

Disney+ anunță într-un comunicat remis presei peste 700 de filme și 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.

Începând din 14 iunie, abonații pasionați de universul Star Wars vor putea viziona pe platforma de streaming serialele Povestea lui Boba Fett și ambele sezoane din aclamatul serial The Mandalorian.

Mai mult, Disney+ include întreaga sagă a lui Skywalker, fiind disponibile toate cele 3 trilogii Star Wars.

Star Wars, Marvel și Pixar, în oferta Disney+

Fanii super-eroilor vor putea urmări peste 40 de filme Marvel, inclusiv Shang-Chi și Legenda celor zece inele, Eternii, Răzbunătorii: Sfârşitul jocului și Captain Marvel, și peste 40 de seriale Marvel, inclusiv Moon Knight, Loki și WandaVision.

În plus, sunt prezente peste 280 de filme de la Disney și Pixar, inclusiv întreaga serie Povestea jucăriilor, Suflet și Luca, nominalizate la Premiile Oscar.

De asemenea, de la Walt Disney Animation Studios este disponibilă atât producția Encanto, căștigătoare a unui Premiu Oscar și cu un succes neașteptat de mare la box office, Madrigal, cât și filmul Cruella, premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de Vil”.

Număr uriaș de titluri pe platforma de streaming a Disney

Din rândul producțiilor National Geographic fac parte și seria documentară Salvarea și filmul documentar Free Solo regizat și produs de E. Chai Vasarhelyi si Jimmy Chin premiați cu Oscar, precum și popularele seriale Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum și Gordon Ramsay: Călător cu gust.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona producții originale de succes precum serialul de comedie Crime în imobil, mini-seria Pam & Tommy, The Kardashians, Regine, thriller-ul Moarte pe Nil regizat de Kenneth Branagh, cât și serialele Familia Simpson, serialele Anatomia lui Grey, 9-1-1 și Black-ish.

Din amplul portofoliu Disney, vor fi disponibile filme clasice îndrăgite precum Cenuşăreasa, O poveste încâlcită, Prințesa și broscoiul şi Mica sirenă dar și filme recente, cu succes răsunător precum Raya şi ultimul dragon și Neînfricata Mulan.

De asemenea, din catalogul Disney+ vor putea fi vizionate sute de seriale, scurtmetraje și programe speciale Disney Channel, inclusiv Phineas și Ferb.

Cât costă abonamentul Disney+

Prețul abonamentului lunar este de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare simultană pe patru ecrane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții.

Disney+ oferă posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii pentru a accesa conținut adecvat vârstei.