Disney, a anunțat că serviciul său de streaming Disney+ va fi lansată în 42 țări vara aceasta, inclusiv în România și a anunțat deja cât va costa un abonament.

Disney+Foto: Disneyplus.com

Disney+ va fi lansat în România pe 14 iunie, acesta urmând să ofere clienților săi conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star. Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume.

Abonații vor putea vedea seriale Star Wars „Cartea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau.

În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Cât va costa abonamentul la Disney+

Abonații se vor putea bucura, de asemenea, de filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar și care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

De la National Geographic, abonații se pot bucura de seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” în al cărei prim sezon, Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înțelepciune și dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni uimitoare și informații stiințifice și istorice fascinante.

Prețul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în România

Utilizatorii vor putea beneficia de până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate.

Aceștia vor putea crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii cu conținut adecvat vârstei.

Anunțul Disney vine după ce și HBO Max, o altă platformă de streaming rivală a Netflix, s-a lansat în România pe 8 martie.

Pentru alte știri din lumea filmelor și serialelor poți citi rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: