Actorul de arte marțiale din Donnie Yen încă își amintește sunetul aerului când un pumn al fostului boxer profesionist Mike Tyson a trecut deasupra capului său și a ajuns într-un sac de nisip, scrie South China Morning Post. Tyson a fost adversarul lui Yen în Ip Man 3 (2015) și Yen spune că i-a fost teamă ca din greșeală să nu moară în acel set de mâna fostului campion de categorie grea la box.

Mike Tyson si Donnie YenFoto: YouTube

„Sunt un fan care a urmărit meciurile sale de box până la 4 – 5 seara la TV în Hong Kong când eram copil”, spune Yen, adăugând că a fost încântat să-l vadă în persoană când a făcut filmul.

„Mi-a fost teamă ca nu cumva să-și folosească toată forța pentru că nu este actor. A trebuit să fiu foarte atent. L-am văzut ca pe un meci de box pe viață și pe moarte. Doar puțină neatenție și ar fi fost fatal”, a mai spus el.

„În acea scenă, a trebuit să-mi feresc capul când a ajuns așa de aproape, încât mi-a atins părul. A trebuit să fac asta în ultimul moment, așa că pumnul său nu m-a nimerit pe mine și a ajuns într-un sac de nisip, care a zburat la impact. Când a venit pumnul lui, am simțit că un camion mare venea rapid spre mine. Îmi amintesc și acum sentimentul pericolului”, a mai spus actorul.

Donnie Yen, care a avut roluri în producții cunoscute de la Hollywood, precum în Mulan și Rogue One: A Star Wars Story, va fi alături de Keanu Reeves în John Wick 4, care a fost anunțat recent.