Kate Winslet a povestit că a refuzat propunerea regizorului de a edita o scenă de sex în care i se vedea burta. Este vorba despre filmările la noua serie HBO ”Mare of Easttown”, regizată de Craig Zobel. Acesta a sugerat editarea imaginilor respective pentru a o pune într-o lumină mai favorabilă pe actrița în vârstă de 45 de ani, relatează The Guardian.

Kate WinsletFoto: Hotnews

”Să nu îndrăznești să faci așa ceva!”, a fost replica lui Winslet, care interpretează rolul detectivului și bunicii Mare Sheehan din Pennsylvania.

Mai mult, actrița a mai povestit, într-un interviu pentru New York Times, că a refuzat primele două variante ale posterului promoțional deoarece i s-a părut că imaginea a fost mult prea retușată.

Știu câte riduri am. Puneți-le la loc

“Le-am zis: Oameni buni, știu câte riduri am la ochi, vă rog, puneți-le la loc”, a spus Kate Winslet.

Actrița mai spune că a discutat despre acest rol și cu soțul ei, Edward Abel Smith. “I-am spus soțului meu: E OK că fac asta? Este ok că joc rolul unei femei între două vârste care este bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și el mi-a replicat: Kate, este minunat!”

Totuși, Winslet nu crede că se va mai simți confortabil cu alte scene nud. “Nici măcar nu are legătură cu vârsta. Dar vine o vreme în care oamenii vor spune: Oh, iar începe asta”.

Într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, în februarie, actrița britanică mărturisea că a fost nevoită să suporte o serie de comentarii răutăcioase despre greutatea ei încă din tinerețe.

În ianuarie, o altă actriță britanică, Keira Knightley, declara că nu va mai accepta să joace scene erotice, dacă regizorul este bărbat.