Vedeta din ''Game Of Thrones'' Kristofer Hivju a anunţat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Press Association.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul norvegian, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din epopeea fantastică produsă de HBO, a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează. Vedeta a precizat că doar el are "simptome uşoare de răceală".

Kristofer Hivju, în vârsta de 41 de ani, şi-a îndemnat fanii să fie "extrem de atenţi" pentru a preveni răspândirea COVID-19, care a produs haos în industria divertismentului. "Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre", a spus Hivju.

Actorul irlandez Liam Cunningham, o altă vedetă din "Game Of Thrones", a comentat pe contul său de Instagram: "Fă-te bine repede, prietene!"

Hivju nu este singurul actor care a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au anunţat că au fost depistaţi cu noul coronavirus săptămâna trecuta, în timp ce actorul Idris Elba a anunţat luni că a contractat acest virus. Hanks şi Wilson au fost externaţi, în timp ce Elba şi-a asigurat fanii că se simte bine, notează Press Association. (Sursa: Agerpres)