FOTO VIDEO UPDATE Mobilizare peste așteptări la secțiile de vot străinătate, unde au fost cozi și după ora 21.00 / Imagini impresionante din marile orașe europene / „Am stat 10 ore la coadă și nu am reușit să votăm. Am plecat plângând”

de Redactia     HotNews.ro
Duminică, 26 mai 2019, 9:28 Actualitate | Alegeri Europarlamentare 2019


Coada la vot la Bruxelles
Foto: Hotnews
La multe dintre secțiile de votare din străinătate s-au format cozi mari încă de la ora deschiderii urnelor. Potrivit informațiilor primite până acum, cozi mari sunt: Nurnberg, Londra, Roma, Viena, Torino, Bruxelles, Paris, Marsilia, Ulm, Lutton, Dublin, Valencia, Limassol, Praga, Bristol, Munchen Berlin, Stuttgart, Oslo, Lille, Barcelona, Haga, Wurzburg, Castellon, Luxemburg, Leipzig, Stockholm, Copenhaga, Geneva și Coslada. (Mulțumim cititorilor HotNews.ro care ne-au trimis imagini cu situația de la secțiile din străinătate).

Ministerul Afacerilor Externe a deschis 441 de secţii în afara ţării și a susținut că este un număr record, în comparaţie cu alegerile anterioare pentru Parlamentul European, din 2014 și 2009, când au fost deschise 190 de secţii. Cele mai multe secții de votare sunt organizate în Italia - 76, dintre care 5 la Roma, în Spania - 50, în Republica Moldova -36, în SUA - 31, în Marea Britanie - 29, în Germania - 25, în Franța - 17, în Austria - 9, în Belgia - 8. În Israel, românii din străinătate vor putea vota la patru secţii: două la Tel Aviv, una la Ierusalim şi una în Haifa. În Irak, românii din străinătate vor putea vota la ambasadă, în Bagdad, sau la secţia consulară din Erbil.

Ministerul Afacerilor Externe susține că este un număr record de secții de votare în afara țării, în comparație cu alegerile anterioare pentru Parlamentul European (2014, 2009 și 2007 - când au fost organizate 190 de secții). Comparativ cu referendumul național pentru revizuirea Constituției din 2018 (378 de secții), vor fi organizate 63 de secții în plus, iar în comparație cu alegerile parlamentare din 2016 (417 secții), cu 24 mai multe secții de votare.

-----------------------------------------
Cum a decurs votul în diaspora:
-----------------------------------------

UPDATE 08.11 Votul la secțiile din străinătate s-a încheiat luni la ora 07:00 (ora României), odată cu închiderea secţiilor de votare de pe coasta de vest a SUA (Los Angeles, San Francisco, Sacramento, Seattle, Las Vegas, Phoenix, Portland) şi a celei de la Vancouver (Canada).

UPDATE 02:00 VIDEO Explicația șefei de secție din Portsmouth, Anglia (video oferit de un cititor HotNews.ro)UPDATE 24:00 O cititoare ne informează că la misiunea diplomatică din Viena, la orele 21:00, au rămas în incintă cel puțin 100 de persoane. Abia acum, dupa o oră, au fost anunțați ca nu vor fi lăsați sa voteze.

UPDATE 23:50 VIDEO Arganda, Spania, secție de votare în garajul unui hotel. Ora 22.23, oamenii nu vor să plece acasăUPDATE 23:16 VIDEO Imagini impresionante cu români fericiți că, după ore întregi de stat la coadă, au reușit să voteze la Roma, la Accademia di RomaniaUPDATE 23:00 VIDEO O româncă din Bochum ne povestește că a stat la coadă 10 ore și 30 de minute, fără a reuși să voteze: „Am plecat plângând”

„După 10 h si 30 min de stat în picioare nu am reușit să votăm. În momentul filmării, aprox ora 13, eram la colțul clădirii, în intersecție. Aproximați voi câte persoane au reușit să voteze din cei prezenți. Probabil cam un sfert. Categoric nu am fost lăsați. Ore întregi nu ne-am mișcat nici un metru. Bochum, Germania.

Suntem mii de oameni care nu am putut vota. Păcat. Mare păcat. Am plecat plângând. Asta e. Data viitoare vom fi la ora 7 la secția de votare”, a povestit ea.
UPDATE 23:09 La Eindhoven, la o secție de votare amplasată într-o școală, alegătorii care se aflau în interior au fost anunțat la ora locală 21:30 că sistemul de vot nu mai funcționează, astfel încât oamenii care stăteau la coadă nu au putut vota, ne informează un cititor HotNews.ro.

În interiorul secției se aflau circa 2-300 de oameni și tot atâția stăteau la coadă în afara secției.

La un moment dat, unul dintre membrii secției de votare a a tras de capacul unei urne - moment în care s-a rupt sigiliul - și a spus că este plină, nu mai intră nimic, potrivit sursei citate.


UPDATE 22:32 Aglomerație mare și într-o secție din Bologna, Italia.UPDATE 22:25 VIDEO În continuare cozi uriașe la Munchen, unde lumea strigă „Rușine” și huiduie


UPDATE 22.02 Torino - numeroși români încă așteptau la coadă să voteze, la ora locală 21.00 (închiderea urnelor)
UPDATE 21.40 Stratford - Sute de oameni stau la cozi, strigând "Vrem să votăm".


UPDATE 20.48 La acestă oră, la Madrid sute de români aşteaptă să voteze.UPDATE 20.48 Harrow, Londra - Sute de oameni încă stau la cozi uriașe, unii dintre ei fluierând și huiduind, în semn de protest că nu apucă să voteze.

UPDATE 20.00 În Manchester, românii stau cel puțin 2 ore la coadă la intrarea în Consulat, iar apoi alte aproape 3 ore în incintă. Români adunați de prin Sheffield, Leicester, Leeds etc. au venit să voteze la Manchester.

UPDATE 19.42 La Frankfurt, sute de oameni huiduie și scandează în fața secției de votare: "Vrem să votăm".UPDATE 19.37 Sute de oameni la coadă pentru a putea vota și la Treviso, în ItaliaUPDATE 18:55 Un cititor din Germania stă la coadă de 5 ore, la Wurzburg, pentru a putea votaUPDATE 18:30 Cozi imense și la Slough, în Marea Britanie

„La Slough ni s-a spus că nicio persoană în afară de cei care se află chiar acum la coada nu va mai reuși să voteze, pentru că procesul electoral merge foarte încet și vom depăși cu siguranță ora 9. Cei care vin din momentul ăsta sunt redirectionați către Londra, unde există alte 6 secții de votare cu cozi interminabile
(...)

În altă ordine de idei, au venit cel putin 50 de colegi români din Oxford de la diferite profiluri să voteze. Mulți dintre ei au în următoarele săptămâni 10 examene și predarea lucrării de licență. Toți romanii fac sacrificii pentru acest vot, este o mobilizare extraordinară și asistăm la o schimbare adevărată în România”, ne scrie Andrei, din Marea Britanie.

UPDATE 18.31 Cozi uriașe și la Munchen, în Germania, unde românii așteaptă și patru ore pentru a putea vota
UPDATE 18.28 Copenhaga, Danemarca - singura secție de vot
UPDATE 18:25 Lodi, Italia:UPDATE 18:20 Circa 2.500 de oameni, la coadă în fața consultatului din Stuttgart/ A intervenit Poliția

Poliția a intervenit pentru a menține ordinea și pentru a păstra liberă intrarea în consulatul din Stuttgart, astfel încât oamenii care așteaptă la rând să poată intra să voteze. Sunt români care așteaptă de circa opt ore în fața consultatului pentru a vota. Oamenii protestează din când în când, iar la un moment dat accesul în consulat a fost blocat, motiv pentru cara intervenit Poliția.

UPDATE 18:20 Cozi uriașe și la Berlin


UPDATE 17:50 Cozi uriașe și la secția de votare din Prato, ItaliaUPDATE 17:42 Cozi și în Olanda. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la o secție de vot din Amsterdam/Diemen
UPDATE 17.15 Cozi imense și la Freiburg, în Germania, unde oamenii huiduie și strigă "Vrem să votăm"

UPDATE 16.52 Sute de oameni la coadă pentru a vota și la Nurnberg, în Germania

UPDATE 16:50 Cozi imense la Londra
UPDATE 16:37 Cozi și la secțiile de votare din ChișinăuUPDATE 16:35 Cozi mari și Lyon, oamenilor li s-au împărțit sticle cu apă, ne informează un cititor HotNews.roUPDATE 15.55 Imagini din Cipru cu românii care așteaptă să voteze:UPDATE 15.45 Cozi la vot și în TorontoUPDATE 15.29 Prezența la urne în diaspora, unde oamenii stau la cozi imense: Spania și Italia, număr mare de votanți.

UPDATE 15.26 La Geneva stau la coadă aproape o mie de oameni, iar timpul de așteptare este de aproximativ 4 ore, ne spune un cititor HotNews.

UPDATE 15.15 Copenhaga:


UPDATE 15.12 Coada enormă, în ciuda ploii torențiale, la Stockholm:UPDATE 15.07 Dublin:UPDATE 14.55 Leipzig:UPDATE 14.47 La secția de la Ambasada Romaniei în Luxemburg se așteaptă peste trei ore pentru votare:UPDATE Wurzburg, Germania:UPDATE În Haga este o coadă imensă ce se întinde pe trei străzi, iar timpul de așteptoare este de peste trei ore, ne transmite o cititoare.

VIDEO Sute de români la coadă la Barcelona pentru a putea vota

UPDATE Lille, Franța:UPDATE La Ambasada României din Oslo, timpul de asteptare este de 2 ore, potrivit unei cititoare HotNews.UPDATE La Stuttgart, românii care stau la coadă scandează „Hoții! Hoții!”UPDATE Cozi la vot și la Bristol

UPDATE Românii din Olanda așteaptă și ei să votezeUPDATE Prezență masivă la vot și la Munchen, GermaniaUPDATE Coadă uriașă la vot și la Berlin:UPDATE Românii din Coslada, Spania, stau și ei la coadă ca să voteze:UPDATE Coada a devenit foarte mare la Ulm (Germania):
UPDATE Praga, alt oraș unde este nevoie de răbdare pentru a vota:UPDATE Și în Cipru, la Limassol, românii așteaptă la cozi pentru a putea vota.
UPDATE O coadă uriașă s-a format și la singura secție de votare amenajată în Valencia (Spania), românii așteptând în medie 4 ore. Mai mulți spanioli s-au oprit din drum și i-au întrebat pe români ce s-a întâmplat de s-au adunat în număr atât de mare.Un român prezent la singura secție de votare amenajată în Valencia a declarat pentru Mediafax că oamenii s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții și stau în medie 4 ore până le vine rândul. "Oamenii vin în continuare și își fac probleme că nu au suficientă baterie la telefon. Măcar e cald. Spaniolii se opresc și întreabă ce am pățit de ne-am adunat. Lumea are o jenă mai mare ca altădată să se bage în fata, deși încearcă. Se simte miros de schimbare”, a spus românul.

UPDATE Românii stau la coadă pentru a vota și la secția din Dublin, Irlanda.
UDATE Coadă la secția de votare din Luton.Secția din Ulm (Germania):UPDATE 10.57 Cum arată la acest moment top 20 al secțiilor de votare din străinătate, din punct de vedere al numărului de alegători:Și la Roma alegătorii români au venit în număr mare, în ciuda ploii:

Coadă la vot în Marsilia (Franța):Aproape o sută de persoane stau la rând la o secție din Paris. Coada avea în jurul orei 11.00 peste 100 de metri:
Cum arată coada de la Bruxelles, potrivit imaginilor filmate de corespondentul TVR, Lucian Pârvoiu:La Torino oamenii stau la o coadă foarte mare, chiar dacă plouă, venind la urne încă de la primele ore.La Viena, românii au venit încă de la ora 07.00 și s-au așezat răbdători la rând.
La Consulatul României din Roma sute de oameni stau la rând să voteze.

De asemenea, sunt cozi mari la vot la Londra.Românii au stat la rând pentru a vota și în Germania, la Nurnberg.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

42228 vizualizari

 • +41 (51 voturi)    
  Comment sters de user (Duminică, 26 mai 2019, 9:41)

  qwerasdf [anonim]

  • +16 (18 voturi)    
   bravo lor (Duminică, 26 mai 2019, 12:06)

   doejohn [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

   Eu am o sectie de votare vis-a-vis de bloc (50m). In schimb sunt arondat la una in celalalt colt al cartierului (cel putin 1km, daca nu 2). Evident merg, dar mi se pare ca astia fac orice, doar sa te faca sa nu votezi sau sa faca procesul cat mai dificil.
   • +9 (11 voturi)    
    Rusine, Melescanu! (Duminică, 26 mai 2019, 15:34)

    fat.cat [utilizator] i-a raspuns lui doejohn

    E evident ca se taraganeaza lucrurile ca sa voteze cat mai putini.
    O jena maxima pentru diplomatie, acest politruc sinistru. Demisia!
    • +2 (2 voturi)    
     In München au închis ușile de doua ore (Duminică, 26 mai 2019, 18:32)

     PaganiniDE [utilizator] i-a raspuns lui fat.cat

     Fără explicații. Nu se mai avansează deloc. Probabil dispoziție de la partid. Înregistrăm video tot.
     • 0 (0 voturi)    
      Corecție HN: La Munchen s-au așteptat 9 ore (Duminică, 26 mai 2019, 22:54)

      HORAKLES [utilizator] i-a raspuns lui PaganiniDE

      Am venit la coada la 10, am apucat sa votez la 19.00. Cei ce ieșeau spuneau că până la ora 11 au fost deschise 10 birouri, după acea ora au fost doar două, fără nici o explicație. Am fost mii de oameni. Sper ca (,) urmatorul consul să facă curat acolo, și sper sa fie numit cat mai repede. Situația drenează acolo de ani de zile, Dumnezeu știe ce familie e instalată în locația respectivă.
   • +4 (6 voturi)    
    Ultimile știri (Duminică, 26 mai 2019, 15:39)

    nick24 [utilizator] i-a raspuns lui doejohn

    Cozile mari, indică faptul că NU VOR VOTA toți.
    Și totul a fost premeditat, prin lentoarea verificării cardului de identitate de UN SINGUR OM CU O SINGURĂ TABLETĂ!
    Deci fizic nu pot vota la foc continuu mai mult de vreo 45-50% din totalul listei de votanți, ca se depășește ora de închidere a urnelor.
    Identică situația în toate orasele mari, inclusiv București.

    O idee ar fi daca e coada să mergeți la țară, în vreun sat din apropiere.
    • 0 (0 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Duminică, 26 mai 2019, 17:28)

     [anonim] i-a raspuns lui nick24

   • +2 (2 voturi)    
    . (Duminică, 26 mai 2019, 17:51)

    g01an [utilizator] i-a raspuns lui doejohn

    problema arondarii conteaza mai mult la alegerile generale, cele pentru parlament, ca acolo se pot face tot felul de masinatii in functie de cum sunt alocate sectiile.

    de data asta, problema principala este ca in toata tara sunt deschise la jumatate din numarul sectiilor necesare pentru prezenta de jumatate din alegatori. ce sa mai zic ca daca voiam toti sa votam, nu aveam fizic cum sa votam toti pana la finalul zilei.

    si asta in tara, in diaspora sunt de zeci de ori mai putine sectii pe langa necesarul real.
  • +14 (16 voturi)    
   La multe sectii de afara se scandeaza M**E PSD (Duminică, 26 mai 2019, 12:13)

   FMM Dragnea [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

   Vedeti pe facebook.

 • -32 (48 voturi)    
  în pană de idei (Duminică, 26 mai 2019, 9:47)

  Mazeta [utilizator]

  Ce să zic, puțină emoție mi-a venit, dar așa... câteva picături.
  • -7 (17 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 26 mai 2019, 11:49)

   [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

  • +11 (15 voturi)    
   sigur (Duminică, 26 mai 2019, 14:13)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   nu a fost ca ai facut pipi pe tine de frica ?! pierd stapanii tai si ramai fara salariu
  • +3 (5 voturi)    
   In pantaloni, (Duminică, 26 mai 2019, 15:27)

   fat.cat [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Mazeta?
  • +1 (5 voturi)    
   Ce sa zic... (Duminică, 26 mai 2019, 15:54)

   blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   ca de obicei, esti penibil ! Sa vezi ce emotii te-or lua cand tara asta va deveni cu adevarat democratica (va mai dura ceva, dar drumul incepe azi , sper ) ca nu esti obisnuit cu chestii normale, tu ai impresia ca politica se face doar prin aruncarea de laturi si esti spalat pe creier .
  • +2 (4 voturi)    
   28% (Duminică, 26 mai 2019, 16:43)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   prezenta la 4:40...
   practic e imposibil sa mai pice referendumul
   eu zic sa dai dovada macar acum de putina onoarae... in stil japonez: harakiri !
  • -1 (1 vot)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 26 mai 2019, 18:06)

   [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

 • +32 (40 voturi)    
  Pun pariu 100/1 (Duminică, 26 mai 2019, 9:54)

  John M. [utilizator]

  ca acesti oameni nu stau la coada pentru PSD. Asa a fost si in 2014 cand Ponta a pierdut pentru Iohannis.
  • +16 (18 voturi)    
   Infractori nenorociti (Duminică, 26 mai 2019, 14:11)

   imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui John M.

   De fiecare data cand lumea se mobilizeaza, acesti comunisti securisti fac tot ceea ce pot sa fraudeze sau sa saboteze votul.
   Inchisoarea pe viata este un cadou mult prea frumos pentru ceea ce merita cu adevarat la cat rau au facut cetatenilor timpde 30 de ani.

   E inadmisibil sa iti bati joc de cetateni acest hal!
   • 0 (4 voturi)    
    De acord! (Duminică, 26 mai 2019, 14:46)

    John M. [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

    Am mai propus lucrul acesta de cateva ori: o lege ca
    oricine depune un juramant de credinta tarii si poporului si il incalca sa aiba din start 5 ani de inchisoare fara eliberare conditionata sau de orice alt fel.
   • -8 (10 voturi)    
    Retard, nu mai există comuniști. (Duminică, 26 mai 2019, 16:08)

    prec [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

    Cât poți fi de redus ca să bagi mereu noțiunea de comunism!??? Doar votanții roșii mai au o „logică” la fel de „dezvoltată” ca a ta!
    • +2 (2 voturi)    
     tu (Duminică, 26 mai 2019, 17:39)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui prec

     ești unul dintre retarzii comuniști.
    • +2 (2 voturi)    
     Ai dreptate (Duminică, 26 mai 2019, 19:07)

     imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui prec

     PSD este o adunatura de democrati, liberali si pro-europeni progresisti, care sprijina justitia, multinationalele, progresul tehnologic, deschiderea catre Occident, investitiile in emdiul privat, antreprenoriatul si apropierea de UE si SUA.

     Asta e. Sunt eu mai retardat (pentru ca retard e altceva).

     P.S. "retard" nu inseamna ce crezi tu. Mai pune mana pe o carte din cand in cand. Si cand zic carte, nu ma refer la pliante cu PSD sau "Materialismul dialectic si istoric".
 • -26 (38 voturi)    
  Cat o scara de bloc din Sectorul 3 (Duminică, 26 mai 2019, 9:54)

  Velma Kelly [utilizator]

  Referndumul pica
  • +25 (29 voturi)    
   Pica, pica. (Duminică, 26 mai 2019, 11:30)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   Pica greu la stomac la borfasi.
  • +15 (21 voturi)    
   Pica doar in visele tale , (Duminică, 26 mai 2019, 11:35)

   kokos [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   o sa treaca lejer cu un procent catre 40%!
  • +14 (16 voturi)    
   Pica bine! (Duminică, 26 mai 2019, 13:17)

   , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   Cu ocazia asta cred ca o sa cam pice... hamsterul si ciracii lui!
   POate si tu, ciuma!
  • +3 (7 voturi)    
   pe calcule.. (Duminică, 26 mai 2019, 13:45)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   Daca prezenta la vot pentru europarlament depaseste 40% atunci poate DA, poate NU.

   Dar daca trece de 45% - te pup cu drag ca TRECE REFERENDUM-ul!!!!

   Deci prezenta la vot pentru referendum este DECISIVA!!!!!
  • +4 (4 voturi)    
   aham (Duminică, 26 mai 2019, 14:14)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   e deja 220% prezenta de la referendum FARA diaspora...
   99% trece!
  • +7 (7 voturi)    
   Bhai tzarane (Duminică, 26 mai 2019, 15:55)

   Observatory [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   du-te la buda din grădina și roagă te pentru borfași tai prieteni...toți mirosiți urat in frunte cu seful tractorist! Zis Porcarul !
  • +7 (7 voturi)    
   Să pice la braț cu pesedeaua dorim. (Duminică, 26 mai 2019, 16:09)

   prec [utilizator] i-a raspuns lui Velma Kelly

   Iar unii să pice direct în celule: Draknea, Vâlcov, Mulguța.....
 • +17 (23 voturi)    
  Votez la Toulouse ! (Duminică, 26 mai 2019, 11:19)

  andrei31 [utilizator]

  Plec la vot (cu apa, sendvisuri, umbrela si taburet) !
  #Rezist
 • +14 (20 voturi)    
  MULTUMIM DIASPOREI! (Duminică, 26 mai 2019, 11:41)

  newhot [utilizator]

  HAI LA VOT ROMANEEEE!!!!
 • +15 (21 voturi)    
  Diaspora (Duminică, 26 mai 2019, 11:57)

  Andrei Vulpescu [anonim]

  Am ajuns la 8:30 la sectia de votare din Nuremberg. In fata mea erau 50 pers si am terminat cam in 1/2. Cand am plecat era coada x 2 mai mare (in conditiile in care exista 2 sectii de votare). Inauntru sunt 2 pers care iti scaneaza buletinul, si inca 4 care scriu detaliile pe listele suplimentare. Ceea ce mi se pare cel mai urat lucru este ca de fiecare data intreaba ce vrei sa votezi (asta in conditiile in care nu toata lumea stie de cele 3 buletine de vot)
 • +10 (14 voturi)    
  Love diaspora (Duminică, 26 mai 2019, 13:42)

  ..13 [utilizator]

  Oameni asezati - responsabili - vor si ei o tara ca afara si totusi in Evropa.

  Iubesc diaspora.
  Don;t give up!

  Si romanii din tara trebe sa mearga la ORICARE SECTIE ca sa voteze. Evident procedura este mai usoara daca votezi la sectia la care esti arondat.

  Hai sa traim si altfel ca se poate!!!
 • +10 (14 voturi)    
  organizarea proasta (Duminică, 26 mai 2019, 14:12)

  liviu_ [utilizator]

  este o impiedicare a votului si ar trebui sa se pedepseasca penal!
  • -3 (7 voturi)    
   Aici nu prea ai dreptate. Ăsta-i nivelul. (Duminică, 26 mai 2019, 16:12)

   prec [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   De ce-ai crede că cei din „opoziție” ar fi mai breji?
   Nu, nu suntem și nu am fost niciodată organizați și eficienți.
   • +1 (3 voturi)    
    ia zi tu (Duminică, 26 mai 2019, 17:43)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui prec

    luminatule, cine a organizat secțiile de vot astfel încât să existe o ștampilă de vot la 10 cabine de vot?
   • +2 (4 voturi)    
    da, ar fi fost (Duminică, 26 mai 2019, 18:03)

    g01an [utilizator] i-a raspuns lui prec

    in 2016 erau deschise de doua ori mai multe sectii de votare in scoala unde am votat de fiecare data in ultimii 8 ani. pentru aceeasi populatie si o prezenta doar usor mai mica decat astazi.

    eu te intreb asa pe tine, daca in 2016 s-a putut, de ce nu s-a putut si acum? daca aia erau la fel de incompetenti, de ce au fost in stare sa prevada macar atat? sa fie deschise mai multe sectii, macar in tara.
 • +9 (13 voturi)    
  Bravo Bristol, (Duminică, 26 mai 2019, 14:17)

  PowerIon [utilizator]

  capitala aviației britanice. Rămâi orașul meu de frumoase amintiri unde mi-am petrecut ultimii 10 ani din carieră.
 • +5 (9 voturi)    
  au inventat o declaratie ca sa mai piarda timpul! (Duminică, 26 mai 2019, 15:50)

  Dedalus [utilizator]

  Turistii romani aflati in strianatete sunt pusi sa dea o declaratie ca nu au votat si in tara!

  Asta e o nemernicie!

  Au inventat declaratia asta ca sa mai piarda timp!

  Fie doar si aceasta nemernicie ar trebui sa ne aduca pe toti la vot. Sa nu mai existe astfel de manevre josnice!
 • +6 (10 voturi)    
  Dacă pesede nu e,nimic nu e!!! (Duminică, 26 mai 2019, 15:59)

  Houthi [utilizator]

  Asta inseamană,că la pesedei ceva se mișcă si au intrat in vibrați.Le tremura tartita si cauta helicoptere.La bulău cu voi,mazare cu paine,aveti conditii.
 • 0 (0 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 26 mai 2019, 17:20)

  [anonim]

 • +1 (3 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 26 mai 2019, 17:36)

  [anonim]

 • +3 (5 voturi)    
  am votat (Duminică, 26 mai 2019, 17:50)

  Drago65 [utilizator]

  Am stat 4 ore la coada in Ingolstadt dar a meritat. Am reusit sa votez. Organizarea la pamant cum era de asteptat. Nu cred ca erau 3 oameni la coada care sa voteze PSD. Totul a fost gandit ca sa nu voteze prea multa lume. Pentru europarlamentare se scaneaza buletinul si gata, dar pentru referendum trebuie sa semnezi o lista pentru fiecare intrebare si pe langa asta trebuie scrisa de mana adresa din buletin si numele pentru fiecare intrebare in parte. Iar domniii si doamnele din comisie care scriu listele se vaita ca-i dor mainile ca au scris prea mult. Si sunt platiti pentru asta. Daca un angajat (exclus cei de la stat) s-ar vaita ca munceste precis ar fi concediat in secunda doi. Bravo PSD!
 • -1 (1 vot)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 26 mai 2019, 18:35)

  [anonim]

 • +1 (1 vot)    
  Am ajuns la 14:00 (Duminică, 26 mai 2019, 18:41)

  pixel9 [utilizator]

  Si am plecat la 15:00. Sectia la care sunt arondat, niciodata nu aratat asa, Bucuresti, lIceu.. Normal 0-3 persoane in fata. Acum 40-50.

  Si trag si o concluzie. Organizarea a fost facuta pentru o prezenta maxim posibila de ~35%.
  Exemplu - sectie ~1620 oameni.Total votanti 18:30 670. Diferenta 7:00 - 18:30 - 690 minute cu 5 cabine.
  Complet pertinent cu 4-6 minute / persoana / vot. (Un moment. D-na are alt buletin. Accept? La ce numar? Nu va gasesc. V-am gasit. Aici. Nu e stampila. Unde e stampila? Nu e cabina libera. Si tot asa)
  Deci la 4 minute, cate persoane pot vota? ~850? Ah. Ce total neasteptat. Au venit doar 50%.
 • +1 (1 vot)    
  Olanda - 5 ore jumate (Duminică, 26 mai 2019, 19:39)

  cristi_an [utilizator]

  5,5h!!!! dar am votat!!!
 • +2 (2 voturi)    
  Tocmai am renuntat (Duminică, 26 mai 2019, 20:52)

  mosgerula [utilizator]

  Dupa trei ore de asteptare la Luton am cedat.Organizarea de cacao plus impulsul mioritic al unora de a se baga in fata.La ora 18 20 mai aveam cel putin 300 de persoane in fata.Alte 300 de persoane in spate.Acum savurez o bere si astept noaptea cutitelor lungi de la PSD
  Asteptarea la coada a meritat.Am trait un moment antologic.Un"bruv" negru,mare cat muntele, plin de bling bling, a trecut pe langa coada noastra de romani necajiti,ne-a privit sugubet si a strigat inspre noi:"M%$e Dragnea":)))
  True story.
 • +1 (1 vot)    
  7 ore la Geneva (Duminică, 26 mai 2019, 20:59)

  unstudent [utilizator]

  Tocmai m-am intors din Geneva, am stat 7 ore si cateva minute, intre 11 si 18. A fost nevoie de interventia politiei Elvetiene pentru a organiza un pic coada si a o muta in interiorul curtii consulatului (ma rog, a "misiunii permanente"). Coada e de 700-1000 persoane si avanseaza cu aproximativ 1 persoana pe minut. Marea majoritate a persoanelor asteapta la coada in afara cladirii, doar vreo 10-15 fiind in interior. Sunt zvonuri ca presedintele sectiei refuza sa considere curtea consulatului ca fiind parte din incinta de vot, astfel ca doar cei care au intrat in cladire (10-15) au asigurat votul; cei din afara vor fi blocati dupa ora 21, in ciuda asteptarii. S-au strans local semnaturi pentru a incerca sa convinga autoritatile sa considere intreaga curte ca fiind parte a incintei si sa garanteze votul acelor persoane, dar nu e clar daca vor reusi.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by