O coproductie HotNews.ro - Kamikaze: Generatia lu' tata. Afaceri cu acordul parintilor. 

VIDEO Cum il ajuta ginerele ministrului de interne pe omul gras sa slabeasca. Secretele unei casatorii fericite intre PDL si PSD

de Dan Tapalaga     HotNews.ro
Joi, 20 mai 2010, 12:25 Actualitate | Esenţial


Vasile Blaga si Ionut Rudeanu
Foto: AGERPRES
Medic stomatolog de meserie, Ionut Rudeanu (26), ginerele lui Vasile Blaga, s-a lansat in afacerea cu firma de protectie si paza Axis Security in 2009. Cum a ajuns de la stomatologie la firme de paza si protectie? L-a impins pasiunea pentru uniforma si baston sau relatiile socrului? Asocierea cu Nei Guard, firma detinuta de Mihai Neicu,  unul din oamenii lui Miron Mitrea in timpul Guvernarii Nastase, ii aduce in 2010 un prim contract gras de la omul gras, adica de la stat. Dar, ce avantaje obtine Neicu din asocierea cu ginerele lui Blaga si trecerea la PDL?

Axis Security primise licenta de functionare in noiembrie 2009, astfel ca, participand singura, n-ar fi avut nici o sansa la licitatia anuntata o luna mai tarziu de CNADR. Axis-Nei Guard castiga la data de 16 februarie un contract de 2, 6 milioane de lei. Zece zile mai tarziu, pe 26 februarie, Mihai Neicu castiga si el un post de membru in consiliul de administratie al RATB, apoi la REBU. Pe 14 mai intra  in CA la REBU. In 2009, fusese si in CA la ADP sector 4.  A ajuns abonat la Consilii de Administratie propus de PDL, nu de PSD, partid sub care facuse cariera in Guvernarea Nastase.
 • Vasile Blaga pe 31 martie:  Statul roman castiga enorm daca locul jandarmilor de la unele obiective - eu nu discut de toate - va fi luat de catre firme de paza, care sunt asigurate si, daca undeva se inregistreaza o paguba, asiguratorii platesc
 • Ionut Rudeanu si Mihai Neicu au refuzat sa raspunda intrebarilor adresate de HotNews.ro, desi initial au transmis ca accepta sa raspunda pe mail. Informatia esentiala in date exacte si cifre. De urmarit desfasurarea evenimentelor

 • La data de 23 aprilie 2009, se infiinteaza Axis Corporate Security. Actionari sunt, cu cate 50%, Rudeanu Ioan Andrei si Rudeanu Aurora Mariana, administrator fiind Rudeanu Ioan Andrei, ginerele ministrului de interne, Vasile Blaga. Potrivit prezentarilor de pe net, compania are 200 de angajati.
 • La data de 27 noiembrie 2009, potrivit site-ului Politiei romane, Axis obtine licenta de functionare, figurand pe pozitia 784 pe lista celor 1175 de societati de paza si protectie din Romania. La aceasta data, intre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale, Vasile Blaga, socrul lui Ionut Rudeanu, este ministru de interne.
 • La data de 31 decembrie 2009, CNADR lanseaza anuntul licitatiei intr-o zi imposibila: ajunul Anului Nou, cand toata lumea sta cu ochii pe sampanie. Valoarea contractului este de 2,518,675 RON, avand ca obiect "servicii de asigurare paza, securitate si protectie pentru obiectivele din cadrul DRDP Timisoara". Detalii aici
 • La data de 16 februarie 2010, CNADR anunta castigatorul licitatiei, dupa ce respinge contestatia firmei Euro Prima Security SRL, care iesise pe primul loc. Asocierea Axis-Nei Guard (Ionut Rudeanu - Mihai Neicu) este declarata castigatoare de pe pozitia a doua, firma fiind descalificata de pe locul I din cauza unor documente lipsa la dosar. Contestatia Euro Prima o puteti vedea aici. Public, castigatorul este declarat pe 24 aprilie. Detalii aici
 • La data de 26 februarie 2010, Mihai Neicu, asociatul ginerelui lui Vasile Blaga, este numit, la propunerea PDL sector 6, in Consiliul de Administratie al RATB, companie de stat care gestioneaza unul dintre cele mai importante bugete din Capitala. Potrivit unor surse HotNews.ro, numirea a fost facuta la propunerea primarului Cristian Poteras. CGMB il voteaza cu 29 de voturi pentru, 15 impotriva.
 • La data de 31 martie, Vasile Blaga declara public:  "Jandarmeria, care la randul ei trebuie sa inteleaga ca principala ei sarcina este ordinea publica, si nu paza. (...) De ce sa nu o faca firmele de paza, statul roman castigand enorm daca locul jandarmilor de la unele obiective - eu nu discut de toate - va fi luat de catre firme de paza, care sunt asigurate si, daca undeva se inregistreaza o paguba, asiguratorii platesc?! Despre asta este vorba, nu mai suntem in anii '90, la inceputul anilor '90." Nici DRDP Timisoara, nici CNH Petrosani n-au fost pazite de Jandarmi, ci de firme private. Potrivit unor surse HotNews.ro, Neiguard asigura paza la DRDP Timisoara si inainte de asocierea cu Axis. CNH Petrosani fusese pazita si ea tot de o companie privata, Protector International. Detalii aici 
 • La data de 14 aprilie, Axis in asociere cu alte doua firme castiga un contract la CNH Petrosani, in valoare de 36.000.000 de lei. In timp ce Vasile Blaga teoretiza la 31 martie la B1 necesitatea inlocuirii jandarmeriei cu firme private de paza, la CNH Petrosani era in plina derulare o licitatie cu miza si mai mare decat cea de la Timisoara. Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul e-licitatie.ro, data limita pana la care se puteau depune ofertele a fost 19 martie 2010, iar deschiderea ofertelor a avut loc in data de 14 aprilie. Grupul de firme format din Ultra Security, Scorseze Security International si Axis Corporate a castigat contractul la CNH Petrosani, urmand sa asigure paza in urmatorii 3 ani.  
 • La data de 14 mai, Mihai Neicu mai prinde un post de membru in Consiliu de Administratie la REBU, pe care il pierduse in decembrie 2009. De data asta este propus de filiala PDL sector 6, condusa de primarul Cristian Poteras.

Revista Kamikaze a realizat prima investigatie pe tema contractelor castigate de Ionut Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga. Presa locala a pus in legatura castigarea licitatiei la CNH Petrosani de catre Axis pe seama faptului ca unchiul lui Ionut Rudeanu, Mihai Rudeanu a fost ani buni unul dintre baronii judetului Huneadoara: presedinte de Consiliu Judetean (2000 - 2004) si presedintele filialei PSD.

Ionut Rudeanu s-a rezumat sa spuna atunci, citat de Mesagerul Hunedorean: "Pentru mine, subiectul nu prezinta interes. Nu comentez. Se face din tantar armasar, ca si in cazul accidentului pe care l-am avut, in luna ianuarie, in Hunedoara”.

Dar, de ce se asociaza Axis cu firme din piata, si nu merge singura la licitatii? Contactat de HotNews.ro, Razvan Oprea, juristul Axis, a explicat: "E o chestie normala. Neiguard si Axis s-au asociat pentru a putea participa la licitatie, pentru a indeplini conditiile din caietul de sarcini". La fel, s-a intamplat si in cazul CNH Petrosani, unde Axis s-a asociat cu alte doua firme. Altfel spus, fiind o firma noua, Axis n-ar fi avut prea multe sanse sa ajunga la contracte publice. Oprea a mai declarat pentru HotNews.ro ca Axis si Neiguard se cunosteau din piata si ca relatiile intre cele doua firme sunt de natura strict comerciala.
 • Razvan Oprea, juristul Axis, ne-a promis ca Ionut Rudeanu va raspunde intrebarilor sumplimentare trimise de Hotnews.ro. N-a facut-o si, in ciuda insistentelor, nici un reprezentant Axis n-a mai raspuns la telefon. La randul sau, Mihai Neicu a declarat ca accepta sa explice pe mail in ce conditii s-a asociat cu firma ginerelui lui Vasile Blaga. Nici el n-a mai raspuns ulterior, nici la mail, nici la telefon.
Cine este Ionut Rudeanu

Agathe si Ionut
Agathe si Ionut
Foto: AGERPRES
Absolvent al facultatii de stomatologie, Ionut Rudeanu (26 de ani) este fiul preotului Ioan Octavian Rudeanu, fost director al Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Hunedoara (2001-2005). Este nepotul fostului baron local PSD, Mihai Rudeanu, presedinte CJ in perioada guvernarii Nastase. In octombrie 2009, Mihai Rudeanu  a fost demascat drept colaborator al Securitatii inainte de 89, avand numele conspirativ Radu. Dezvaluirea apartine jurnalistului Catalin Docea, director la Ziarul Vaii Jiului. Detalii aici  Familia Rudeanu are o puternica influenta in plan local, dupa cum reiese din unele relatari.

Ionut Rudeanu se casatoreste in iunie 2008 cu Agathe Blaga, fiica lui Vasile Blaga, despre care spunea ca o cunoaste din 1999 si ca a fost "dragoste la prima vedere". Pe atunci, tatal socru era in opozitie, dar proaspat candidat la functia de Primar General al Capitalei. Detalii aici

In februarie 2007, presa locala il descria pe tanarul Ionut Rudeanu drept un pesedist convins. Iata un fragment din relatarea unor sedinte de partid, organizate pe atunci de Mircea Geoana: "Parcarea e plina de masini de toate felurile, motiv numai bun pentru ca Ionut Rudeanu, tanarul pesedist si fiu al la fel de pesedistului, fost „sef la Cultura”, Ioan Octavian Rudeanu, sa faca cateva ture de prost gust cu bijuteria pe patru roti, de un albastru metalizat, purtand sigla „masinii poporului” din Germania, pe care o conduce. Le face semn cu mana colegilor sai de partid, dar si presei, care nu lipseste din peisaj, iar raspunsul acestora, cam printre dinti, „Fii atent ce masina are fiul popii!”, nu ajunge pana la soferul mandru - nevoie mare, de bolidul pe care il conduce". In presa locala apare informatia ca Ionut Rudeanu conducea un VW albastru cu nr HD 01 MAI.
Detalii aici
 • Scandaluri publice. Pe data de 7 ianuarie 2009 este implicat intr-un accident de circulatie usor, pe soseaua de centura a Hunedoarei. La volanul unui Q7, a acrosat trei autoturisme, n-au fost victime. Potrivit politiei, soferul nu consumase alcool si a fost amendat cu 180 de lei, incidentul fiind rezolvat pe cale amiabila. Detaii aici.
 • Ce spun altii despre el. Vasile Blaga despre Ionut Rudeanu (in iunie 2008): "Este o vorba: niciun ginere nu este prea bun pentru un tata de fata". 
Cine este Mihai Neicu

Mihai Neicu
Mihai Neicu
Foto: AGERPRES
Mihai Neicu a fost seful Directiei de Protocol si Relatii Publice de la Ministerul Transporturilor in timpul mandatului lui Miron Mitrea. Sotia sa, fost ofiter SPP, s-a asociat inca de atunci cu garda de corp a lui Mitrea, in firma Romguard. Detalii aici. 

Ulterior, Neicu isi face propria firma de paza, Nei Guard, unde este actionar impreuna cu sotia sa, Neicu Florentina-Norocica.  "Afacerea aceasta am facut-o pentru sotia mea. Fiind ofiter SPP, a trecut in rezerva cand a nascut si atunci ne-am gandit la aceasta companie", a declarat Neicu intr-un interviu pentru Financiarul in 2008.

Intr-un interviu pentru Daily Bussines in 2009, Mihai Neicu se arata ingrijorat ca piata serviciilor de securitate ar putea sa scada. Detalii aici

E neclar modul in care Mihai Neicu ajunge, dupa 2004, dintr-unul din oamenii de incredere a lui Miron Mitrea un fan PDL. In 2009 il gasim vicepresedinte la filiala sector 4. Ajunge membru in Consiliul de Administratie al societatii de salubrizare REBU. "Reprezint cu mandrie partidul in aceasta companie. Cred ca este un pas important in cariera politica", a explicat Neicu, citat de Romania Libera.

HotNews.ro a descoperit ca MIhai Neicu se muta cu putin inainte de alegeri de la filiala PDL sector 4 la sectorul 6. Este inlocuit in decembrie 2009 din CA al REBU. In 26 februarie 2010 este propus de PDL sector 6 si numit de CGMB in Consiliul de Administratie al RATB. Potrivit unor surse HotNews.ro, Neicu a fost numit la propunerea PDL, fiind puternic sustinut de Vasile Blaga. Pe 14 mai, CGMB il numeste, la propunere PDL sector 6, si in CA al REBU, functie pe care o pierduse in decembrie 2009, cand PDL sector 4 ii retrasese sprijinul politic. Neicu pare sa fi fost un abonat al Consiliilor de Administratie.

Pe data de 7 iulie 2009, Neicu este inlocuit din CA al ADP sector 4. Detalii aici

Intamplator sau nu, Axis Security, partenerii lui Nei Guard, raporteaza pe site-ul propriu un contract cu ADP sector 4, unde Neicu fusese membru CA. Neicu si-a consolidat relatiile politice in sectorul 4 si prin inrudirea cu primarul Cristian Popescu-Piedone (PC), care i-a cununat in 2009 fiica. Potrivit unor surse, Nei Guard are contracte cu mai multe institutii publice, inclusiv cu companii unde a fost membru CA.

Blaga, agentul firmelor private de paza
    


Ministrul de interne, Vasile Blaga, explica, pe data de 31 martie, la emisiunea Nasul de la B1TV, de ce jandarmeria trebuie scoasa de la paza firmelor cu capital de stat, iar in locul ei sa intre firme de paza private.

Vasile Blaga: (...) Aici as vrea sa fac cateva precizari.
Radu Moraru: Ei, cum castig eu increderea asta? Ca maine iar vin minerii, va dau jos, si vine iar...
Vasile Blaga: In primul rand, siguranta cetatenilor. Si aici o spun cu toata deschiderea: este nevoie - si spun asta de trei ani de zile - de remutarea centrului de activitate al politiei in strada si, in acelasi timp, de o foarte buna colaborare cu Jandarmeria, care la randul ei trebuie sa inteleaga ca principala ei sarcina este ordinea publica, si nu paza. In acest moment - si o spun cu toata responsabilitatea -, doua treimi dintre jandarmi au ca principala misiune paza si doar o treime ordinea publica.
Radu Moraru: Paza a ce?
Vasile Blaga: Paza la societati comerciale cu capital de stat, de altfel importante, nu spun asta - la CONPET.
Radu Moraru: Da, dar inteleg ca e si o paza platita.
Vasile Blaga: Da, numai ca pe statul roman...
Radu Moraru: Adica ei fac niste bani totusi, e o activitate comerciala.
Vasile Blaga: Asa este, dar de ce sa nu o faca firmele de paza, statul roman castigand enorm daca locul jandarmilor de la unele obiective - eu nu discut de toate - va fi luat de catre firme de paza, care sunt asigurate si, daca undeva se inregistreaza o paguba, asiguratorii platesc?! Despre asta este vorba, nu mai suntem in anii '90, la inceputul anilor '90.
Radu Moraru: Dar jandarmii ii vom vedea in strada, in cazul asta? Ii au tari: Marea Britanie, alte tari... Dom'le, esti sigur, peste tot e cate un politist, cate un Bobby - cum ii cheama pe-astia ai lor. O sa avem si noi asa ceva?
Vasile Blaga: O sa avem. Deja sunt cateva mii de patrule mixte, politist-jandarm, care deja lucreaza, si vor fi tot mai multe, tocmai pentru ca, iata... Si din nou o spun, si am spus asta si domnilor ambasadori, pentru ca saptamanal am intalnire cu o serie de ambasadori; le-am spus: "Domnilor, nu va suparati ca va retrag paza de la ambasada, pentru ca suntem la randul nostru un stat demn si mergem pe reciprocitate: unde dumneavoastra ne asigurati in statele dumneavoastra paza ambasadorilor - ca sunt si aici 500 de oameni, in paza ambasadelor -, atunci, prin reciprocitate, v-o asiguram si noi dumneavoastra; unde nu, nu. Sigur ca exista state ale caror ambasade prezinta... siguranta lor este...
 • Vino si tu cu exemple din orasul tau despre Generatia lu' Tata: Copii de politicieni care fac afaceri cu statul.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

26673 vizualizari

 • +43 (43 voturi)    
  ei na... (Joi, 20 mai 2010, 12:52)

  titirica [utilizator]

  adica Blaga face afaceri cu statul, nu pot sa cred...
  cine? acest om serios? .. nu..cred ca este o eroare...

  doar el se lupta zi si noapte cu evaziunea de la vami pentru bunastarea neamului, a neamului romanesc ca doar nu a neamului lui....
  • +2 (16 voturi)    
   justitia romana (Joi, 20 mai 2010, 14:32)

   adrian [anonim] i-a raspuns lui titirica

   inca o data justitia romana se face in presa.
   nu e nimic penal usor de dovedit.
   mie mi se pare ca basescu vrea sa scape de greii din partid.
   pariu ca udrea e curata ca lacrima?
   • +12 (20 voturi)    
    Udrea e virgina ! (Joi, 20 mai 2010, 14:45)

    Glower [utilizator] i-a raspuns lui adrian

    Politica...cea mai buna afacere.
    • -2 (20 voturi)    
     Ce tara!!! (Joi, 20 mai 2010, 15:56)

     florin [anonim] i-a raspuns lui Glower

     Niciodata nu mi-am inchipuit ca un presedinte de tara poate sa fie capetenie de hoti!!!
     • 0 (4 voturi)    
      A fost presedinte (Vineri, 21 mai 2010, 10:52)

      GT2 [utilizator] i-a raspuns lui florin

      si pe vreme primului ministru Tariceanu. Tot capetenie il vedeai si atunci?
      • +1 (1 vot)    
       Io da (Duminică, 23 mai 2010, 18:52)

       Petru Avram [anonim] i-a raspuns lui GT2

       Tu nu?
      • +1 (1 vot)    
       TELEVIZIUNILE (Duminică, 23 mai 2010, 19:20)

       mihai [anonim] i-a raspuns lui GT2

       Eu nu inteleg de ce televiziunile de stiri nu preiau articolele voatre?!

       Adica prefera sa se discute despre botezul nu stiu cui si cum a fost Basescu nas din nou in locul acestui tip de stiri?
    • +7 (13 voturi)    
     URMASII NOSTRI...SCLAVII URMASILOR LOR !!! (Joi, 20 mai 2010, 16:05)

     ShoboLingoZauR [utilizator] i-a raspuns lui Glower

     Ma bucur sa aflu ca Romania va fi in continuare condusa de persoane capabile si de incredere!

     Pleiadei de beizadele din tot spectrul politic i se adauga si ginerele lui Blaga...

     Imi permit sa fac o scurta enumerare ai viitorilor colegi de "ciolan" ai lui Ionut Rudeanu:
     - baietii lui Nastase
     - baiatul lui Hrebenciuc
     - nepoata lui Norica Nicolai
     - Honorius al lui Prigoana
     - EBA + Sida (pardon Dl. Bogdan)
   • +4 (12 voturi)    
    .... (Joi, 20 mai 2010, 16:04)

    tirolez [utilizator] i-a raspuns lui adrian

    Fara rautate, dupa ce am vazut poza cu fiica inteleg de ce le ironizeaza Blaga pe tipele care arata bine si le merge mintea, ma refer la andreea vass, nu la udrea.
    • 0 (0 voturi)    
     tot fara rautate... (Vineri, 22 mai 2015, 2:27)

     Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

     apreciez comentariul si ai totala dreptate, mai putin la ultima faza... vass este o lenutza udrea wanna be.

     Oricum, frumoasa fata are blaga. Mai ales ca aici era polishata ca o masina la vanzare in targ.
  • +4 (4 voturi)    
   PAZA SI PROTECTIE ?! (Joi, 20 mai 2010, 14:57)

   vanatorul [utilizator] i-a raspuns lui titirica

   Sunt linistit ca, daca l-a infipt de gineri-su intr-o asemenea firma, de-acum nu vom mai avea banci ori alte firme asigurate de ei, jefuite de talhari !! Doar, de aceea l-a autorizat socrul mic cu atata rapiditate, pentru ca, este eficient ! Mai bine il trimitea sa o ajute pe EBA in efortul ei de a reprezenta cu eficienta in Parlamentul European planurile lui "taticutu" pentru prosperitatea Romaniei si totodata, sa o pazeasca de bosorogii care ar putea sa-i faca curte.
 • +9 (21 voturi)    
  blaga (Joi, 20 mai 2010, 13:00)

  gica [anonim]

  Acum inteleg,de-asta nu era bun Nica la interne.Blaga se descurca perfect....
  • +2 (2 voturi)    
   blaga si avizul (Vineri, 21 mai 2010, 22:19)

   dlp [anonim] i-a raspuns lui gica

   Nu, acum sa intelegi de ce Blaga a primit aviz favorabil de la parlamentari in guvernul Croitoru. Felicitari Hotnews pt. reportaj!
 • +12 (16 voturi)    
  criza eterna (Joi, 20 mai 2010, 13:17)

  disperare [anonim]

  Cu asemenea practici care genereaza numai pagube bugetului statului nu avem nicio sansa sa mai iesim din criza. Basescu i-a luat locul lui Iliescu, nu chiar la fel de sarac dar cel putin la fel de cinstit. Nu fura el, ci cei din jurul lui. Povestea de mai sus cu firmele de paza arata inca o fateta a furtului de la societatile de stat. Reprezinta o formula garantata de drenare a banilor publici catre clica la putere, furtul incepe sa fie mai gretos decat pe vremea psd. Un tata ministru de interne si administratie, retrage jandarmeria de la paza marilor societati publice (Conpet, CNH etc.) de unde se primeau bani pentru serviciile prestate, pentru a face loc fimei ginerelui si deci si a fiicei, ca firma este infiintata dupa casatorie. Ce vremuri traim! Basescu ar trebui sa ii ceara demisia imediat.
  • +10 (10 voturi)    
   "Cinstea lui Basescu" (Joi, 20 mai 2010, 18:53)

   Grosu Florin [anonim] i-a raspuns lui disperare

   Basescu nu este nici pe departe cinstit ca Iliescu si evident gireaza astfel de comportamente ca prin acestea isi asigura puterea, singura problema care il preocupa de fapt ! Ca furtul la PDL devine mai puternic nu trebuie sa ne mire ! Cu cat tara va fi mai saraca furturile se vor intensifica, indiferent cine va veni la guvernare !
 • +22 (24 voturi)    
  nu-i dati careva un forward si lui Baselu cu (Joi, 20 mai 2010, 13:20)

  Ovidiu [anonim]

  reportajul asta?

  Incepe si PDL sa semene din ce in ce mai mult cu PSD..

  Tot ne-am pus sperantele in astia ca scot tara la liman, dar Videanu ajunge sa ii scrie unui comisar European despre firma lui si cum poate accesa fonduri, Blaga isi aranjeaza fiul....Syda ia loc in diplomatie....

  e trist...
 • +27 (31 voturi)    
  urat (Joi, 20 mai 2010, 13:37)

  Mihai [anonim]

  Foarte urata poveste. Pute ca la PSD....
 • +30 (30 voturi)    
  toata... (Joi, 20 mai 2010, 13:38)

  adi [anonim]

  fara cuvinte ! aveti toata desconsideratia mea, domnilor pdl-isti pentru modul cum perpetuati practicile pe care, oficial, le combateti.
  • +3 (5 voturi)    
   Desconsideratia si scarba (Joi, 20 mai 2010, 15:49)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui adi

   fata de politicieni e in avantajul lor si le da si mai multa putere.
 • +20 (22 voturi)    
  PDL = PSD si PNL in oglinda (Joi, 20 mai 2010, 13:38)

  Marian [anonim]

  Berceanu, Blaga, Videanu si altii din PDL fac din partidul asta exact aceeasi gasca politica ca si PSD si PNL.
  • +12 (14 voturi)    
   Stai sa vezi ce tunuri o sa dea Udrea.. (Joi, 20 mai 2010, 14:01)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui Marian

   De cat i-au dat pe mana ISC-ul. Cred ca isi freaca mainile de bucurie, mai ales acum cand Sulfina a rezolvat problema cu spatiile verzi.
 • +19 (19 voturi)    
  .... (Joi, 20 mai 2010, 13:39)

  airamerica [utilizator]

  Ce sobolanie!
 • +11 (17 voturi)    
  EROARE (Joi, 20 mai 2010, 13:40)

  luxor [anonim]

  Dan Tapalaga chiar vrea sa nu mai fie citit de loc site-ul asta. Pai cum sa comentam noi postacii portocalii asa ceva, noi sunt bugetari clientelari, care nu facem nimic, stam la birouri nu facem nimic si trebuie sa comentam in propaganda partidului care ne-a dat de munca.

  Jos comunismul, mafiotul de nastase, soacra lui geoana si ilici care ne-au adus unde suntem.
  Noi salvam tara , avem nevoie doar de putina solidaritate din partea pensionarilor, mamicilor, handicapatilor. Dati si voi un cinspe douasicinci la suta si veti vedea pe ce culmi de glorie veti fi. Daca nu va fi asa e vina guvernului si parlamentului, il schimbam si sa vedeti apoi ca chiar va fi bine, eventual repetam faza de cateva zeci de ori si ne retragem apoi in Malibu.
  • +2 (20 voturi)    
   de ce sa sustina pedelistii (Joi, 20 mai 2010, 13:22)

   sam [anonim] i-a raspuns lui luxor

   astfel de comportament?
   Spre deosebire de voi, luxor, adica de voi, postacii si votantii lui Geoana, majoriatea sustinatorilor PDL resping astfel de comportamente chiar si cand sunt asociate cu liderii PDL.
   Asta e diferenta intre voi, sustinatorii lui Geoana, Patriciu si compania si cei pe care ii numesti portocalii.
   Alta calitate umana.
   • +3 (15 voturi)    
    Domnule (Joi, 20 mai 2010, 14:35)

    luxor [anonim] i-a raspuns lui sam

    Hoara vezi ca te asteapta cineva la intalnire in Pta Victoriei. Vezi sa nu intarzii.
   • 0 (8 voturi)    
    @sam (Joi, 20 mai 2010, 14:46)

    ovi [anonim] i-a raspuns lui sam

    sam, dupa ce vorbesti de calitatea ta umana, bineinteles mai buna decat a celor care nu gandesc la fel ca tine, te stergi la gura? hartia aia igienica pe care a dus-o hrebenciuc la tvr la revolutie cred ca e neatinsa de-atunci. in ciuda faptului ca rahat manaca toti, iar unii chiar s-au ingrasat.
    • +6 (8 voturi)    
     nu-i ala (Joi, 20 mai 2010, 15:28)

     amnezia [anonim] i-a raspuns lui ovi

     E Rebengiuc, nu Hrebenciuc. A nu se confunda, va rog.
     • +3 (3 voturi)    
      ai dreptate (Joi, 20 mai 2010, 16:37)

      ovi [anonim] i-a raspuns lui amnezia

      scuzati va rog, diferenta e imensa.
   • +1 (1 vot)    
    de ce sa dispretuim parvenitii (Sâmbătă, 22 mai 2010, 12:47)

    vercingetorix [anonim] i-a raspuns lui sam

    intr-adevar , alta calitate umana cei din pdl. scursura societatii. acesti parveniti infometati nu au limite. si prosti rau, da rau de tot.dinu paturica si tanase scatiu erau sfinti pe langa acesti analfabeti inconstienti care jignesc si-si bat joc de un intreg popor.au toti niste priviri hulpave de-ti provoaca o greata pana la voma.cred ca si tu esti la fel.
  • +12 (14 voturi)    
   Nu te grabi cu concluziile (Joi, 20 mai 2010, 14:08)

   Frobenius [anonim] i-a raspuns lui luxor

   Sint bune articolele de pe site-ul acesta. Trebuie doar sa le citesti. In intregime, nu doar ca o insiruire de cuvinte.
  • +1 (11 voturi)    
   Si eu pot fi catalogat (Joi, 20 mai 2010, 15:02)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui luxor

   conform gandirii tale portocaliu dar NU sunt de acord cu asa ceva! Asta nu inseamna ca ma voi uita vreodata spre alde Vanghelie sau Antonescu. Nici gand. Voi sta acasa.
 • +6 (8 voturi)    
  Sugestive cuvinte (Joi, 20 mai 2010, 13:46)

  Frobenius [anonim]

  Ma refer, desigur, la "Generatia lu' tata". Si da-i, si lupta...
  • +6 (14 voturi)    
   respect pentru hotnews.ro (Joi, 20 mai 2010, 13:44)

   bogdanicus [anonim] i-a raspuns lui Frobenius

   Din clipa asta ma dezabonez de la celelalte newslettere de stiri, si raman doar cu hotnews.ro! Felicitari pentru impartialitate!
   • +9 (9 voturi)    
    Bine faci (Joi, 20 mai 2010, 14:58)

    Frobenius [anonim] i-a raspuns lui bogdanicus

    Mai ales ca au fost aminate si alegerile din PDL
    (cenzura HotNews, putina atentie, va rog!)
    • +9 (11 voturi)    
     Cumva (Joi, 20 mai 2010, 14:58)

     zambilici [anonim] i-a raspuns lui Frobenius

     Cotrocelu' are un dinte impotriva lu' dom Blaga & Comp.?

     Tare sunt curios cum s-au "scurs" informatiile astea.

     Astept dezvaluiri senzationale si despre Videanu si Berceanu.
     • +1 (3 voturi)    
      se pare ca da (Vineri, 21 mai 2010, 10:28)

      Parzival [utilizator] i-a raspuns lui zambilici

      Cand a zis Badea de Tolontan ca actioneaza la comanda lu' Baselu am zis ca-i paranoic, da' acu' mi-e clar!
   • +3 (11 voturi)    
    un singur articol (Joi, 20 mai 2010, 17:28)

    cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui bogdanicus

    Nu inseamna impartialitate. Pe mine ma enerveaza cum presa in loc sa fie impartial e de o parte sau de alta. Nu mai vorbiti despre presa impartiala pentru ca asa ceva nu exista in tara asta. Hotnews e de departe de partea PDL si a lui Basescu, asa cum sunt altele total impotriva.
    Avem presa si politicienii pe care ii meritam.
 • +9 (9 voturi)    
  nu e corupt, e gospodar (Joi, 20 mai 2010, 13:49)

  nu conteaza [anonim]

  :)))) , asa tipau pedelicii pe forumuri cand era candidat la primarie, votati-l ca e mare gospodar, uite ca a demonstrat :)))
 • +17 (17 voturi)    
  Foarte buna initiativa... (Joi, 20 mai 2010, 13:59)

  bgd [utilizator]

  E foarte important sa aratam lumii ca portocalii sunt la acelasi nivel cu ailalti rosii. Multa lume are impresia ca PDL-ul e cumva mai sus, mai curat, mai corect...si asta e deranjant.
  Felicitari.

  P.S. Stiti ce se intampla in vest dupa un astfel de articol? Se faceau niste investigatii, ministrul isi dadea demisia, iar toti cei implicati erau dati in judecata. Si toate astea in maxim 2 saptamani. La noi presupun ca totul va fi uitat in 2 saptamani... Da nu-i nimic, iesiti in strada pt pomana in continuare si lasati-i pe ei sa fure... popor prost si manipulat.
 • +4 (6 voturi)    
  de necrezut (Joi, 20 mai 2010, 14:04)

  sandu [anonim]

  nu imi vine sa cred. nu este posibil asa ceva. se poate asa ceva in partidul lui Zeus Basescu. Doar sunt alesi de catre el, unu si unu, oameni providentiali. Sunt convins ca de-acuma inainte nu mai am nici o problema cu siguranta pe drumurile patriei. Domnule Tapalaga, cand apare urmatoarea informatie pe surse? Sa fie o coincidenta campania anti Blaga? Si deasupra tuturor se ridica unicul, irepetabilul, cel fara de dosar la securitate, providentialul, presedintele care are intotdeauna dreptate: Basescu
 • +7 (7 voturi)    
  dubla eroare (Joi, 20 mai 2010, 14:10)

  gigel [anonim]

  Acest Neicu a lucrat pe la CFR, a fost lacatus de revizie la Revizia Grivita. A ajuns portar in Palatul CFR, prin grija unchiului care lucra pe acolo. In timpul revoltelor sindicale din timpul mandatului lui baselu', cand sindicalistii furiosi isi cereau drepturile, Neicu a luat apararea ministrului, batandu-se cu grevistii. A urmat apoi ascensiunea fulminanta si si-a urmat mentorul la primaria capitalei. A revenit la Ministerul Transporturilor si a fost preluat de mitrea. Asa s-a scris istoria....
  • -1 (3 voturi)    
   saracul patron (Joi, 20 mai 2010, 15:16)

   Anda [anonim] i-a raspuns lui gigel

   Eu zic ca este un om cinstit, dar au ce au ziaristii cu el. A facut avere dintr-o afacere privata, fara sa aiba nici un contract cu statul!
 • -4 (4 voturi)    
  corruption is at the very heart ... (Joi, 20 mai 2010, 14:14)

  utug [anonim]

  Nu va mai obositi cu lupta anti-coruptie. Nici Anglia nu a facut nici un progres in aceasta lupta.
  Un comentariu recent in Telegraph.co.uk:

  " One of many reason why I fear for the future of this country is that corruption is at the very heart of our government and institutions. As an old man I have noticed that no matter how appalling the establishment behaves, attacks are muted. It is obvious there is an “understanding” among politicians, even opposition politicians and the judiciary. "
  In:
  Labour and the Tories are terrified Clegg will play the Iraq card
  http://blogs.telegraph.co.uk/news/cristinaodone/100035187/labour-and-the-tories-are-terrified-clegg-will-play-the-iraq-card/
  • +6 (6 voturi)    
   las-o mai nene cu UK-ul, (Joi, 20 mai 2010, 16:14)

   yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui utug

   cand a fost scandalul cu cheltuielile personale deoncontate de "alesii" lor, multi si-au dat demisia, altii li s-a impus sa demisioneze, altii au anuntat ca se retrag din politica la sf mandatului, s-au reformat imediat legile etc...
   la ei coruptie e ca iei si 5 lire din banul public, la noi, stim prea bine - se fura toata tara si tot nu sunt corupti...
  • +1 (1 vot)    
   libertatea presei nu tine de cald (Vineri, 21 mai 2010, 10:36)

   Parzival [utilizator] i-a raspuns lui utug

   Compari Romania cu o tara in care pe Gordon Brown l-a costat postul doar bentru ca a numit o alegatoare bigota cu microfonul uitat deschis? In Romania am auzit atatea mostruozitati pentru care nimeni nu a dat socoteala... "The Telegraph" vorbeste de coruptie in general, fara sa pomeneasca vreun nume din lipsa de probe. Acolo un asemenea articol(ca cel despre Blaga) ar fi curatat tot guvernul a doua zi! La noi, putin le pasa... Da, e bine ca presa este libera, dar la ce ne foloseste? S-a intamplat vreodata ceva? Apropos, ce mai stiti de Ritzi?
 • +10 (12 voturi)    
  E simplu... (Joi, 20 mai 2010, 14:15)

  Ironfist [anonim]

  ... si facut firma de mardeiasi ca sa-i aduca clienti la cabinetul stomatologic. Mecanismu' de piata...
  • +3 (5 voturi)    
   Bravo! (Joi, 20 mai 2010, 15:52)

   florin [anonim] i-a raspuns lui Ironfist

   Am citit si eu o poanta buna...
 • +3 (5 voturi)    
  noroc si bani (Joi, 20 mai 2010, 14:21)

  vikydo [utilizator]

  NOROCICA /! /, asa o cheama pe sotia lui Neicu?! Hai ca mor !!!
 • +9 (11 voturi)    
  nu pot sa crez, monser... (Joi, 20 mai 2010, 14:25)

  ovi [anonim]

  chiar asa?!?! nu pot sa mai cred nici in astia, e nevoie sa vina base sa faca alt partid neprihanit care sa lupte cu administratia ticalosita pe care el o cunoaste mai bine ca oricine. jos comunismul!
 • +13 (13 voturi)    
  astea da succesuri in afaceri ... (Joi, 20 mai 2010, 14:31)

  io [anonim]

  adica sa te infiintezi legal in 27 noiembrie, si o luna mai tirziu sa participi la o licitatie de 600.000 euro, si sa o si cistigi, e ceva, nu?
  hehe ... baietii destepti ...
  deh, daca avem la Interne pe fostul sef al vamesilor, cea mai corupta breasla din tara ...
  • +1 (1 vot)    
   sa nu mai spui asta! (Sâmbătă, 22 mai 2010, 8:57)

   bula [anonim] i-a raspuns lui io

   ca sare in sus ONESTUL sef sindical al vamesilor (Marica?)
 • +12 (18 voturi)    
  Felicitari D.T. (Joi, 20 mai 2010, 14:39)

  Cosmin [anonim]

  Felicitari Dan Tapalaga. Prin publicarea acestui articol mi-am reconsolidat increderea in obiectivitatea ta, pe care incepusem s-o pierd in ultimul timp, dat fiind ca mai toate articolele tale erau pro PDL.
  • +1 (5 voturi)    
   Mai asteapta putzin ... (Joi, 20 mai 2010, 20:21)

   x [anonim] i-a raspuns lui Cosmin

   "Orientarea" nu s-a pierdut.
   Acum urmareaste altceva.
   Asteapta, si vei observa si cauza motivului(!), si ceea ce urmareste, de fapt, "noua" orientare a lui DT (si nu numai a lui).
   Minte deschisa sa ai!
   Si timp ...
   • 0 (4 voturi)    
    frumos (Vineri, 21 mai 2010, 9:20)

    Niggerson [utilizator] i-a raspuns lui x

    bravo !
   • 0 (0 voturi)    
    fals (Vineri, 21 mai 2010, 15:17)

    HN_reader [utilizator] i-a raspuns lui x

    Teoria conspiratiei a stat mereu in picioare. In cazul de fata, da-mi voie sa cred ca nu i-a sunat Base pe cei de la Kamikaze sa le dicteze ce campanii sa porneasca. Iar daca a facut-o, a facut-o bine. Mai bine cu mai putini corupti si nepotisme. Nu ? Macar de-ar ramane Base singurul corupt.
    In alta ordine de iei, omul prin definitie e subiectiv. N-am mai fi oameni daca n-am fi subiectivi. Un jurnalist precum D.T. a exprimat mai mult opinii decat informari. Opiniile nu pot fi 100% obiective. Din acest motiv, il felicit inca odata pe Dan Tapalaga, care dovedeste ca poate avea si opinii obiective printre cele (multe) subiective.
    Minte deschisa SA AVEM!
 • +7 (9 voturi)    
  Buun. Si acum ca am aflat toate astea... (Joi, 20 mai 2010, 14:54)

  Justin Puscasu [anonim]

  Nu ca ne-am fi mirat foarte tare, pentru ca stiam ca domnul Blaga are formatie de vames, ceea ce nu-i de colo, dar vreo demisie/demitere n-ar strica.
  Incepe sa devina destul de clar cine e omul gras din parabola lui Basescu, ca despre aia slabi de inger si de constitutie ne lamurisem inca din '90.
 • +8 (10 voturi)    
  Dezamagirea cea mare a fost BLAGA! (Joi, 20 mai 2010, 14:55)

  Audit [utilizator]

  In toata perioada cat a fost ministru nu a facut nimic cu administratia stufoasa care o patroneaza (biblitecare angajate si platite la primarii!!! comunale). Ce l-a oprit ca dupa alegeri sa apara cu organigrame pentru primarii in functie de numar locuitori?
  Insa acum imi dau seama ca el nu are nici o vina; eu sunt vinovat ca mi-am facut, in naivitatea mea, o parere buna despre el.
  • -1 (1 vot)    
   ministrul NU ARE autoritate (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:00)

   precaut [anonim] i-a raspuns lui Audit

   peste consiliul local. Si nici nu trebuie! Asa ca daca consiliul de la Tichilesti decide sa treaca comuna la islamism ministrul nu poate face nimic. Asta e democratia (fara ironie). PS. bravo DT. Iar Blaga are dreptate in ce priveste jandarmeria care NU trebuie sa faca paza. Nu trebuie sa ai un functionar public cu regim special la paza. La Galati, la Midia, la... nu pazesc jandarmi si nu se fura.
 • -4 (8 voturi)    
  Vasile Blaga!! (Joi, 20 mai 2010, 15:07)

  maria [anonim]

  Domnul Vasile Blaga este un om inteligent care a muncit cu adevarat!!! Ministrul nostru de interne este capabil de mai multe atributii decat face!!!
 • -2 (6 voturi)    
  PENIBILI (Joi, 20 mai 2010, 15:16)

  Sorin Robu [anonim]

  Sunteti de-a dreptul penibili. Asa vreti sa-l "curatati" voi pe Blaga? :)))) Daca tot vreti sa-l dati afara pe Blaga din partid va sugerez sa incercati alte mijloace pe care voi le stiti mai bine.
 • 0 (2 voturi)    
  trimisi de unde au venit (Joi, 20 mai 2010, 15:23)

  Marius [anonim]

  Chiar asa :) statul asta? Cum se numeste, Romania? Eu i-as trimite pe toti astia din guvern, parlament si tot mangamentul institutiilor de stat unde s-a dus si ala care a fost la conducerea Romaniei inainte de '89. Si cei care urmeaza dupa ei sa le dam target (ca la oamenii de vanzari), nu ti-ai facut targetul "d-le trebuie sa vii cu bani de acasa sa acoperi gaura". Daca sunt lasati asa, uite asa o sa ne lase si ei, cu multe gauri in asfalt, in buzunare si ....
 • +7 (9 voturi)    
  articol (Joi, 20 mai 2010, 15:25)

  eu [anonim]

  Felicitari pentru articol
  Urmeaza episodul 2 cu cei 2 baieti antreprenori ai lui Berceanu. L-am citit in Kamikaze.
  Presa trebuie sa fie cainele de paza al democratiei.
 • +1 (7 voturi)    
  felicitari (Joi, 20 mai 2010, 15:25)

  alex [anonim]

  bravo, inca o data ati demonstrat ca se poate face presa in romania si in mod obiectiv.

  minunat demersul vostru jurnalistic, fara interpretari tendentioase sau aluziv, ci doar plin de acuratete si obiectivitate.
  • +1 (3 voturi)    
   dar cand o sa se mearga mai departe? (Joi, 20 mai 2010, 16:07)

   si continuarea? [anonim] i-a raspuns lui alex

   e, intr-adevar, minunat, dar fiecare din noi cunoastem mii de povesti de coruptie nespuse si nepublicate. se publica nu ce ajunge la urechile jurnalistilor, ci ceea ce se va dovedi "eficient".
   sugestii: pe cand un articol despre secretul contract de privatizare petrom si despre urmarile sale? pe cand articole despre ce ar putea fi penal in actiunile oamenilor pe care ne miram ca nu-i inchide nimeni? stiu ca hotnews nu e post de televiziune, dar o campanie media poate fi oricand eficienta. afacerile d-lui blaga (sau ale ginerelui, putin conteaza) sunt revoltatoare nu prin faptul ca d-l blaga e ministru, ci prin existenta lor, ca fragment infinitezimal din plasa imensa de coruptie ce acopera romania.
   • +1 (1 vot)    
    unele sa nu fie decat intox? (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:03)

    prudent [anonim] i-a raspuns lui si continuarea?

    nu tot ce circula prin presa e aur curat, ba statistic mai mult kko. Vezi campania lui Vranceanu-Firea contra companiei VESTA (concurentul sotului onestei doamne). Vezi Sorin ROsca-STanescu si Bogdan Chirieac.
 • +2 (4 voturi)    
  q7 (Joi, 20 mai 2010, 15:48)

  vali [anonim]

  e jenant...viitorul romaniei sau progresul romaniei va incepe doar dupa moartea acestor generatii...blaga basescu mitrea...nastase...nu ne ramane decat sa speram ca copiii fiicei lui blaga sau ai elenei basescu dupa ce vor inceta in a mai lua anticonceptionale vor face o romanie mai buna....ei nu gandesc cand fura din viitorul unei natii...e cam aiurea sa tot speri si...60 la suta din romanie nu are canalizare, sate fara electricitate si ei tot fura....tineretul emigreaza...daca te uiti la ei in poze sunt urati? zau daca nu sunt urati ...nu? oare cat vor trai ei nastase blaga mitrea? oare mananca cu 7 guri?
  • 0 (2 voturi)    
   moartea? (Joi, 20 mai 2010, 16:29)

   Ana Armanca Ardeleanu [anonim] i-a raspuns lui vali

   Nu aş fi atât de naivă încât să cred că moartea acestei generaţii va duce la eradicarea corupţiei în ţara asta! Văd că fac progenituri la fel de "intreprinzătoare" ca ei! Singura soluţie: bugetarii să se trezească din somn şi laşitate şi să ia atitudine. Ei sunt cei care văd cum se sifonează banul public. Trăim într-un stat nu mafiot, cred că mafia e copil de mingi pe lângă Caracatiţa care fură România.
   Dacă Băsescu are un merit acesta este: a scormonit în cuibul de vipere şi toată mizeria se vede.
   • +3 (3 voturi)    
    basescu nu are nici un merit (Joi, 20 mai 2010, 19:55)

    ovidiu [anonim] i-a raspuns lui Ana Armanca Ardeleanu

    Si el si familia are afacerile lui!
    • -1 (1 vot)    
     daca le stii? (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:07)

     bula [anonim] i-a raspuns lui ovidiu

     si nu le denunti esti tainuitor. Daca nu le stii atunci esti mincinos. Pe ziarist il apara legitimatia de procesul de calomnie. Pe tine cine te apara, daca minti? Daca ai spune asta despre vecinul tau si iei una pe spinare, o avea vecinul dreptate?
 • +6 (6 voturi)    
  adio romania (Joi, 20 mai 2010, 15:50)

  Bogdan [anonim]

  Nasul avea dreptate ieri seara...traim intr-un stat mafiot si nimic nu se mai poate schimba.....Basescu... am avut incredere neconditionata in tine, dar esti la fel de imputit ca si pesedeii...
 • +1 (1 vot)    
  Contestatie jenanta (Joi, 20 mai 2010, 16:01)

  alcazy [anonim]

  Daca vreti sa va distrati, cititi textul contestatiei introduse de Euro Prima. E jenant, pare ca e scrisa de un retard. Cu asemenea contestatie nu castigi nici daca ai dreptate. De altfel au si fost respinse ca nefondate la Consiliu.
 • +4 (6 voturi)    
  concluzie... (Joi, 20 mai 2010, 16:08)

  yellowdog [utilizator]

  intradevar PDL-ul s-a reformat, in fratele geaman al PSD-ului, alta haita cu alt nume - idiotilor, nu va mai ajunge, abjectilor...
 • -4 (6 voturi)    
  nimic nou sub soare (Joi, 20 mai 2010, 16:13)

  Haliburton [anonim]

  As vrea sa vad macar un stat unde nu se fac afaceri cu statul...
 • -5 (7 voturi)    
  Mda... (Joi, 20 mai 2010, 16:26)

  Costica [anonim]

  ...ati descoperit cum se fac afacerile cu statul....misto. Beleaua e ca toti fac asta si ca ...nu e nimic ilegal! Uitandu-ma pe posturile de mai sus , sa-i cred pe respectivii ca ei nu si-ar fi ajutat copii? N-as crede , nu?... unde esti tu Fat Frumos...
  Ce mai sar rosii de cur in sus... da' nu se intreaba unul cum se fac in administratia locala afacerile...Ia vedeti Galatiul , ce scoala au aia...nu-i intrece nimeni !
 • +3 (5 voturi)    
  BRAVO HOTNEWS.RO (Joi, 20 mai 2010, 16:28)

  SLIDEREM [anonim]

  Imi place de voi ca incercati macar sa fiti echidistanti!
 • +1 (3 voturi)    
  minunat (Joi, 20 mai 2010, 17:32)

  mihail [anonim]

  ce vreti tara mai cinstita ca asta.?
  se fura plateste asigrarea pai normal.
  sa traiasca toata lumea bine.
  pardon ei bine.
 • +4 (4 voturi)    
  cinstit si onest (Joi, 20 mai 2010, 18:02)

  vai saracu blaga [anonim]

  El saracu si cinstitul n-a fost seful vamilor cea mai cinstita si curata breasla din Ro, n-a bagat tuareguri la 50000 de euroi in toate prefecturile, nu era el firma aia (i-am uitat numele il gasiti in catavencu) care si acum da tun dupa tun in bugetul PMB. PS: cred ca toate acestea ies la iveala fiindca Basescu, calcator pe cadavre cum il stim, vrea sa se debaraseze de buldogii care-l maraie si s-o inscauneze pe Lenutza sefa PDL-ului si viitoare cacadidata portocacalie la functia de presedinde, bineinteles in tandem cu Base premier...
  • +1 (3 voturi)    
   poate ai dreptate sa tragi, dar nu in mesager (Joi, 20 mai 2010, 19:19)

   michel [anonim] i-a raspuns lui vai saracu blaga

   De acord cu tine ca Base are planuri. Dar ceea ce scriu oamenii astia nu pare o facatura comandata, asa cum insinuezi. De curiozitate am dat cautare dupa "elena udrea" si uite ce mi-a cazut la search:
   http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7043385-filiera-udrea-numit-partenera-afaceri-fruntea-companiei-nationale-investitii-alte-femei-noroc-viata-update-elena-udrea-este-numire-asumata-constienta.htm
   http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7150453-soarta-ciudata-unui-contract-200-000-euro-ministerul-elenei-udrea-nu-plateste-realitatea-renunta-bani.htm
   Ia da si tu, asa de pamplezir, un search pe "elena basescu" si vezi ce-ti iese din hotnews.
   Ne spui si noua, aici, sa nu murim prosti?
 • +1 (1 vot)    
  Caracatita (Joi, 20 mai 2010, 19:17)

  Ioon [anonim]

  Famiglia inainte de toate!
 • 0 (2 voturi)    
  Generatia lu tata (Joi, 20 mai 2010, 19:24)

  tata tata [anonim]

  Bravo domnule Tapalaga, asta zic si eu articol. Bravo si revistei Kamikaze. Cam asa se petrec lucrurile in toata Vale Jiului, licitatii aranjate pentru paza , pentru tehnica de calcul, padurile statului taiate cu japca, unii se opuneau drumului spre Herculane ca sa apere Parcul National Retezat dar acum nu vede nimeni cum se taie padurile si se duc cu tirurile lemne spre sud. Si din Parang si din Retezat si mai nou se vor taia si din Muntii Vulcanului cu votul unanim al consilierilor din Vulcan. La Petrila se fac licitatii aiurea pentru a curata zona alpina. Cititi Ziarul Vaii Jiului (zvj.ro) online si veti vedea multe.
  • 0 (0 voturi)    
   ce are prefectura cu ...? (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:10)

   bula [anonim] i-a raspuns lui tata tata

   hotararile locale NU pot fi schimbate de min istru. Nu-ti plac, mergi in contencios administrativ. Apropos, parca Vulcan era PSD? Iar Valea Jiului e PSD cam toata?
 • +4 (4 voturi)    
  Romanico, romanico ... (Joi, 20 mai 2010, 20:12)

  ionamaru [utilizator]

  ... pe ce "culmi ' ai ajuns ,romanico !
  A inceput sa-mi fie greata , ..
  As mai vrea d-le Tapalaga ,sa-i vad si opinia ' buldogului ' pedelist ; apoi sa -mi trag cu sete cateva perechi de palme peste capatzana asta seaca ..
 • +2 (2 voturi)    
  Bravo Hotnews. Dar cam tarziu.. :) (Joi, 20 mai 2010, 21:37)

  intunericitul [anonim]

  Kamikaze a fost primul.
  Atentie Dle Blaga dezertarea e exclusa :))))))
 • +4 (4 voturi)    
  criza morala (Joi, 20 mai 2010, 21:45)

  george [anonim]

  un preot spunea in 1990 ca marea problema a Romaniei post comuniste nu este criza economica ci cea morala si a avut foarte mare dreptate.
  Romanul , in perioada comunista a invatat sa fure. A fura era ceva tot asa de normal cu a respira. Erai considerat prost daca nu furai.
  Astazi culegem roadele acestei educatii ateist comuniste, oamenii nu mai au nici un fel de scrupule in a fura. Fiecare fura la nivelul lui. Cand ajund in functii mari ajung sa fure miliarde de dolari. Asta e Rromania si astia sunt rromanii
 • +3 (5 voturi)    
  BLAGA, o mare dezamagire ! (Joi, 20 mai 2010, 21:56)

  Mihai V [anonim]

  L-am crezut pe Blaga drept un ardelean sadea, corect si neamestecat in treburi murdare, capabil de o cariera politica exemplara. Daca cele prezentate sunt reale ( ma mai indoiesc inca) inseamna ca PDL-ul este chiar o adunatura de mafioti, iar trecutul politic al lui Blaga poate ascunde si alte lucruri neonorabile. In cine sa mai ai incredere ?
  • +3 (3 voturi)    
   blaga (Vineri, 21 mai 2010, 10:15)

   panfil flecaru [anonim] i-a raspuns lui Mihai V

   se pare ca e nu numai gros la ceafa, dar si la obraz.

   apreciat si votat de palavramentarii pesedisti si penelisti, totzi intr'o unire.
   baiat bun, la interne.

   remanierea, baseeee !
  • +3 (3 voturi)    
   blaga si decl.de avere (Vineri, 21 mai 2010, 10:31)

   un_slabanog [anonim] i-a raspuns lui Mihai V

   domnule,
   am urmarit ca cetatean, care voia sa voteze in "constiinta" de cauza si efect,mai multe profile de politicieni.
   blaga, vasile, nu este mult diferit de nastase, adrian in ceea ce priveste lacomia si smecheria de a declara separat sau de a fi evaziv la intrebari precise!!
   dovada? simplu: in campania pentru alegerea primarului din Bucuresti Blaga nu a dat un raspuns clar referitor la sursa averilor "declarate".un bugetar, casatorit chiar si cu o super afacerista, nu poate ajunge milionar fara sa nu trezeasca banuieli. dupa ce inghitim niste sarmalele reci ne putem intreba
   "de unde dom'le atata banet
   /si de aicea apare dilema"
   • 0 (0 voturi)    
    de la Iorgovan (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:15)

    precaut [anonim] i-a raspuns lui un_slabanog

    si de la Iliescu. Singura Constitutie din LUME unde averea este prezumata licit!!! Asa ca nu dl.X (Blaga sau Patriciu sau Vantu sau Voiculescu) trebuie sa faca vreo dovada!!! Fiscul trebuie sa dovedeasca, cu documente, in fata tribunalului si a judecatorilor din reteauau Voicu ca s-a comis vreo ilegalitate. Astea fiind zise cum dovedesti cu documente o shpaga primita evident la negru. Ia zi-mi acumk cine a inventat furaciunea si a eliminat pedepsele? Iorgovan cu binecuvantarea lui Iliescu. Ia acum partidele principale la rand si vezi cam ce burtzi sunt pe acolo si cand te plictisesti vezi si pe la sindicate!
 • +4 (4 voturi)    
  intrebare! (Vineri, 21 mai 2010, 8:56)

  gica [anonim]

  De ce aceasta stire nu a fost preluata de nici un post de televiziune sau un alt canal media?
  • 0 (2 voturi)    
   corecta observatie (Vineri, 21 mai 2010, 11:11)

   ziarist [anonim] i-a raspuns lui gica

   Absolut legitima intrebarea lui gica. Nici macar posturile "contra" nu au mentionat-o semn ca pdl=psd=udmr=pnl=FSN care s-a divizat in 1990 potrivit uzantelor internationale in putere si pozitie.
  • +1 (1 vot)    
   Nu preiau stirea pentru ca ... (Vineri, 21 mai 2010, 13:07)

   bogdanrazvan [utilizator] i-a raspuns lui gica

   Pe ei ii intereseaza sa dea in Base, nu sa-l ajute sa-l remanieze pe Blaga!
 • 0 (2 voturi)    
  Aici sunt banii dumneavoastra! (Vineri, 21 mai 2010, 13:04)

  TomaN [anonim]

  Basescu nu a mintit: Sunt bani de salarii si pensii! doar ca nu mai ajungeau banii pentru a plati serviciile electorale. Asa ca, cine vrea sa stie unde se vor duce economiile propuse de guvern, iata o poteca sigura.
  Intre timp, in restul societatii se pot bate doctorii cu profesorii cu pensionarii cu cei de la firmele private, care dintre ei au mai mare dreptate. Iar jandarmii d-lui Blaga ii vor pazi.. sau pot apela la firma ginerelui.
  Felicitari jurnalistilor care au efectuat documentarea.

  Era sa uit: nu-i prea vad pe apaudacii lui Basescu cel mai putin sarac, dar cinstit!!!
  • 0 (2 voturi)    
   alaturi rau! (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:21)

   precaut [anonim] i-a raspuns lui TomaN

   gaura la pensii a existat incepand cu 2004 si s-a tot marit (noi pensionari, mariri de pensii, pensii speciale etc). Si pana in 2008 inclusiv ce servicii electorale la PD si la Basescu? nu era Tariceanu si Guzganian la guvern? In 2011 deficitul la pensii poate ajunge la 3 miliarde de euro? tot servicii electorale si astea? Nu ne place si nu vrem sa recunoastem ca problema pensiilor nu are solutie imediata si suntem si SINGURA tzara in lume cu 1,25 pensionari pe cap de salariat (asa ca solutii copiate de la X sau de la Y -laudate de partide sau de asociatiile pensionarilor NU SE POT APLICA).
 • -2 (2 voturi)    
  eroare (Vineri, 21 mai 2010, 16:39)

  gelul [anonim]

  dute domle dacia! Avem un ministru integru care nu se baga in closcarii. Cum crezi ca face el eceste lucruri?TOTAL ERONAT.
 • 0 (0 voturi)    
  casatorii de forma (Vineri, 21 mai 2010, 21:09)

  pe moment [anonim]

  http://www.click.ro/actualitate/bucuresti/Diaconescu-voia-amanta-sediul-PSD_0_959904180.html
 • 0 (0 voturi)    
  Nu este Blaga de vina ! (Duminică, 23 mai 2010, 20:03)

  Radu [anonim]

  De vina sunt cei care primesc pomeni electorale. De aici n-i se trage.
  CE ESTE GRATIS IN LUMEA DE ASTAZI ?
  Cel care da o galeata, faina, ulei, ochelari, sepci, etc trebuie sa isi recupereze cel putin investitia. Chiar asa de prosti suntem ? Chiar nu intelegem ? Am luat spaga ca sa ii trimitem la ciolan si acum nu ne mai place ?
  Rupeti galetile in capul celor care ii mai vedeti de acum incolo.
 • 0 (0 voturi)    
  Axis-Nei Guard=Blackwater USA (Luni, 24 mai 2010, 1:18)

  mackill [anonim]

  Suntem penibili.Se incearca si la noi punerea pe picioare a unor afaceri cu paza si protectie pe care americanii leau inpins la apogeu.Se incearca trecerea unor responsabilitati dinspre structuri militarizate ale statului,care au cit de cit responsabilitate si forta,cel putin la nivel institutional,catre structuri private,prost antrenate,sau mai exact fara pic de disciplina militara,compuse dintr-un amestec pestrit de tineri "doritori de munca" si batrini pensionati.In plus "proprietarii" acestor armate nu au minimul interes de a-si inzestra si antrena trupele,ei neurmarind altceva decit cistigul maxim.Adica in afara de cheltuielile cu salariile si cu echipamentul (niste bocanci 2-nd hand si un costum croit din saci viu colorati) nu au alte cheltuieli.
  Pentru cei interesati de cum se fac asemenea afaceri in state cu adevarat puternice si care au reala nevoie de servicii de protectie si paza cautati si cititi "Blackwater"de Jeremy Scahill si alte lucrari conexe.
  Facind o comparatie Blaga ar avea rolul lui Donald Rumsfeld sau Dick Cheney si acea firma al carui nume nu merita nici pomenit darmite retinut ar tine locul celor de la Blackwater,iar in locul lui Erik Prince il punem pe ginerele lui Vasile.
  In mod sincer ma umfla risul la aceasta comparativa.Am putea fi in fata unui real pericol daca nu ar fi vorba de Romania.
  este bine ca ziaristii isi bat capul cu asa ceva dar totusi mi se pare ca au facut o tragedie dintro afacere de familie tipic romaneasca,banala de altfel.Probabil ca presa romaneasca nu a atins inca maturitatea si de aceea ne "ambalam" pe subiecte "fierbinti" de genul acesta.
  Daca doriti un subiect puternic incercati sa gasiti legatura dintre "Blackwater-USA" si participarea de trupe romanesti in teatrele de razboi deschise de interesele americanilor.Ar fi interesant ca lumea opinia publica romaneasca sa afle ca de fapt bravii nostri soldati sunt angajati cu contracte civile pe post de mercenari si nu aduc servicii Romaniei ci unor firme private.
 • 0 (0 voturi)    
  neicu mihai (Marţi, 20 iulie 2010, 19:50)

  gabriela [anonim]

  regret pentru cei care nu stiu dar,neicu nu a fost portar sau mecanic la cfr.
  a lucrat in politie acum 24 de ani ca subofiter,iar apoi si-a continuat studiile avansand in grad.
  a fost un tip ambitios din copilarie(care nu a fost tocmai fericita,avand tata vitreg),si un tip corect.tot ce afirm aici pot demonstra si nu sunt subiectiva.a muncit pentru tot ce are si nimeni nu-i cunoste cariera.facem afirmatii doar de dragul de a fi importanti.daca sunteti destepti de ce nu faceti ca el?e democratie.a venit dintr-un orasel minier si s-a luptat sa razbata in oraul acesta ingrat care e alcatuit din adunatura dar,se cred toti bucuresteni
  lansati-va oamnei buni in politica si in afaceri,cine va retine?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by