Exclusiv HotNews.ro

Reteaua, metodele si clientii lui Catalin Voicu. Ce discuta oamenii de afaceri cu politicienii si judecatorii cand vor sa ingroape dosare

de Attila Biro     HotNews.ro
Joi, 18 martie 2010, 17:43 Actualitate | Esenţial


Discutie Voicu-Mazare
Foto: HotNews.ro
Nume surprinzatoare de politicieni care ar fi apelat la reteaua Voicu. Dialoguri socante intre oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Marius Locic si senatorul PSD, Catalin Voicu. Discutii stupefiante intre Catalin Voicu si judecatorii de la Curtea Suprema Florin Costiniu si Cristian Jipa. Dezvaluiri despre mecanismul musamalizarii dosarelor in justitie, asa cum rezulta din targuiala dintre senatorii PSD Alexandru Mazare si Catalin Voicu. Toate acestea se afla in referatul DNA care insoteste cererea de arestare a senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in legatura cu acte de coruptie.
 • Vezi in articol dialogurile in varianta integrala in documentele atasate
 • Intra in articol si citeste cum se lauda senatorul PSD, Catalin Voicu, cu relatiile sale in lumea justitiei, cum a ratat ministerul de interne si care politicieni ar fi apelat la serviciile sale pentru a scapa de dosare penale 
 • Ramai pe HotNews.ro pentru dezvaluiri in exclusivitate din dosarul Voicu
 • Cazul Casuneanu. Voicu catre judecatorul Costiniu: Astia-s bani pe care nu-i mai luam. Luam o data si gata! Pe munca cinstita.
Ce spune oficial DNA, intr-un comunicat din 9 martie 2010: "In perioada iulie - septembrie 2009, Catalin Voicu, prevalandu-se de prerogativele ce deriva din calitatea sa de senator, a primit de la un om de afaceri, in doua transe, sumele de 250.000 RON (echivalentul a 60.000 euro) si 200.000 euro, in schimbul interventiei pe langa magistrati din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in vederea adoptarii unei solutii favorabile societatii comerciale la care omul de afaceri era asociat".

Ce spune referatul DNA, trimis senatorilor. Un pasaj antologic, in care senatorul PSD Catalin Voicu discuta cu judecatorul Florin Costiniu de la Curtea Suprema, sotul Vioricai Costiniu, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, despre dosarul omului de afaceri Costel Casuneanu.

Voicu Catalin: (neinteligibil) nu dom'ne, Carmen Frumuselu, Preda Joita si ...(neinteligibil) ati fost rugat de mediul politic, ca ar fi o marsavie, o....domnu' Casuneanu a castigat peste tot dar la Curtea de Apel l-au manarit....
Costiniu Florin: Da.
Voicu Catalin: ...deci el a castigat licitatia (...neinteligibil...) la centrul de construire al....a....consultare la banca, stii, accepta tot si la Curtea de Apel, pe-o smecherie.
Costiniu Florin: Da.
Voicu Catalin: La Curtea Suprema mai (...neinteligibil...) nu stiu ce firma e asta, pe ce firma, PACO, nu stiu pe cine are. (...neinteligibil...)
Costiniu Florin: Pe PACO, pe PACO. Am inteles. Gata.
Voicu Catalin: La fetele astea merge direct cu dumneavoastra sa nu le spuneti nimic. (neinteligibil)
Costiniu Florin: Nu, nu, nu, nu.
Voicu Catalin: ...va fac si eu un contraserviciu!
Costiniu Florin: Nu, bineinteles ma! Oricand!
Voicu Catalin: (...neinteligibil...) asa daca ati bagat-o pe contraserviciu nu poa' sa spuna "cu gologani" (rade)
Costiniu Florin: Bineinteles! Doamne Fereste!
Voicu Catalin: Nu, eu vreau sa evit orice contact (...neinteligibil...)
Costiniu Florin: ...nu, stati linistit!
Voicu Catalin: Cand avem un raspuns....cand trebuie sa le predea mai bine?
Costiniu Florin: Cu vreo saptamana inainte de ....
Voicu Catalin: Aha, asta e prin octombrie

 
Casuneanu. E pacat sa ratam o chestie de-asta...plus ca noi vedem un happy end. Doi! Astia-s bani pe care nu-i mai luam. Luam o data si gata! Pe munca cinstita.
 
 
Catalin Voicu
Nota HotNews.ro: Potrivit referatului intocmit de procurori, discutia senator-judecator este intrerupta de doua persoane de sex feminin care discuta cu Voicu Catalin despre o interventie a acestuia la reprezentantii Casei de Asigurari OPSNAJ pentru a-i determina sa solutioneze favorabil mai multe sesizari referitoare la preturile practicate de farmacia detinuta de una din cele doua femei. Dupa plecarea lor, cei doi reiau discutia.

Costiniu Florin: Vorbeste in soapta: Casuneanu....(neinteligibil)
Voicu Catalin: (vorbeste in soapta) Casuneanu. E pacat sa ratam o chestie de-asta.
Costiniu Florin: Da ma da'
Voicu Catalin: ...plus ca noi vedem un happy end. Doi! Astia-s bani pe care nu-i mai luam. Luam o data si gata! Pe munca cinstita.
Costiniu Florin: Da! Ah...daca...
Voicu Catalin: Si eu va spun un lucru: Dincolo de faptul ca vorbim intre noi, dom'ne are dreptate cu carul. E pai cum (...neinteligibil...) Ai vazut ce fel de om e.
Costiniu Florin: Da, da, mi-a placut grozav. Un moldovean serios, nu...
Voicu Catalin: Deci nu....Da, da' e jumatate neamt, sa stiti! El e catolic. (....)
Costiniu Florin: Nu, nu, nu. Nu, e om serios!
Voicu Catalin: Deci pe 14 octombrie?
Costiniu Florin: 14 octombrie.

Nota HotNews.ro: 14 octombrie 2009 era termenul la care urma sa se judece recursul in dosarul PACO la Curtea Suprema. Judecarea dosarului fusese amanata din cauza protestelor magistratilor. Completul de judecata care urma sa se pronunte in dosar era format din numele care apar in discutia dintre cei doi: Carmen Frumuselu, Magdalena Dumitru si Joita Preda. Spre stupoarea generala, desi par siguri ca instanta va pronunta o solutie favorabila, pe 14 octombrie instanta suprema respinge recursul. Potrivit referatului procurorilor trimis la Senat, "pentru a nu se expune pericolului de a fi denuntati dar si pentru a pastra foloasele materiale primite de inc. Catalin Voicu, acesta si inv. Florin Costiniu i-au dat numeroase asigurari inv. Costel Casuneanu ca si-au respectat toate angajamentele luate in sensul interventiilor pe langa magistratii din complet dar acestia au pronuntat totusi o solutie stramba."

 
Deci va spun, am avut inclusiv la opt jumatate, azi de dimineata, ultima, ultima discutie si am fost incredintat pana acum la sase seara ca totul va fi nu bine, ca va fi legal, ca va fi normal, ca va fi in acord cu omenia si dreptatea.
 
 
Florin Costiniu, judecator
Casuneanu Costel: Buna seara, am onoarea, sa traiti!
Costiniu Florin: Domnu...imi pare rau ca trebuie sa nu va dau o veste buna. Dar dupa ce s-a ....in fond, dupa casare s-a mentinut solutia de la Curtea de Apel. Vreau sa va spun ca mie-mi, imi tremura nu numai vocea, imi tremura mainile de...nervi si de indignare pentru ce s-a intamplat. Credeti-ma ca fratele dumneavoastra care e langa mine si cu mine am facut nu ce era omeneste posibil, mai mult decat atat. Vorbesc pe un telefon care probabil este ascultat. Ma jur pe nepotii mei!
Casuneanu Costel: Nu. Stati domne linistit, vezi....
Costiniu Florin: Am si eu nepoti. Domnu' deci vreau sa va spun si cum sa spun am o nepotica de patru luni si unu de doi ani si noua luni. E Dumnezeu deasupra nu ce era omeneste posibil, mai mult decat ar fi fost omeneste posibil. Din pacate, una dintre doamnele cu pricina, doamna din Ploiesti a facut pactul cu diavolul, probabil pe bani multi iar celelalte doua, mai tematoare, mai speriate. Speriate de mediatizare, speriate de asa....au fost fortate pur si simplu sa....
Casuneanu Costel: Incorect, total incorect.
Costiniu Florin: Total, total. Este o mizerie, o batjocura. Vom vedea ce remedii juridice a...mai sunt, ce anume se mai poate face, dar asta as vrea sa retineti si va spun este un Dumnezeu care le stie pe toate. Nu, nu ceea ce era indeobste de facut pentru a ajuta un prieten, un frate. Mai mult decat atat. Si cand o sa veniti o sa am rugamintea sa ne intalnim o jumatate de ora sa bem un pahar de apa impreuna...
Casuneanu Costel: Cu mare pla...
Costiniu Florin: Si sa va povestesc ca, repet, a...daca nu fac atac cerebral in urmatoarea ora, nu mai fac niciodata. Nu fac niciodata pentru ca s-a dat o solutie, nu, eu va spun acuma pe telefoanele astea ascultate, superascultate... S-a dat o solutie stramba, cu totul si cu totul alte considerente decat dreptatea, decat legea, decat tot.
Casuneanu Costel: Asta e....
Costiniu Florin: Una dintre doamne, desi a fost rugata la cel mai inalt nivel cu putinta, a preferat argintii, cum se spune. Iar celelalte doua, de frica si terorizate de asta care-i mai batrana, care a fost presedinta de tribunal, care nu stiu ce, le-a....asa amenintate cu DNA, cu dracu sa le ia. Deci va spun, am avut inclusiv la opt jumatate, azi de dimineata, ultima, ultima discutie si am fost incredintat pana acum la sase seara ca totul va fi nu bine, ca va fi legal, ca va fi normal, ca va fi in acord cu omenia si dreptatea. Va spun, nu, nu fac pe nebunul.

Nota HotNews.ro: Finalul discutiei Casuneanu - Voicu - Costiniu pare desprins din Caragiale.

Voicu Catalin: Asta-i Romania lui Traian Basescu, intelegeti? Bani, santaj, asta-i crima organizata, nu automatu' pe strada! Ca-ti vine sa iesi cu arma in mana la un moment dat pe strada, sa nu mai tii cont de nimic. Ca nici in '89 nu au fost abuzuri si atrocitati, domne, santaj pe fata. Si alea doua amarate, speriate, ingrozite, terorizate si aialalate a luat banii cu derbedeul ala de...
Casuneanu Costel: Sa va ajute Dumnezeu!
Voicu Catalin: Si probabil Dumnezeu ne incearca sa ne uneasca mai mult si sa identificam unde-i diavolul si dusmanul.
Casuneanu Costel: Da, domn...
Voicu Catalin: Va pup! Sa va dea Dumnezeu sanatate! Eu nu-s bun de nimic.
Casuneanu Costel: Da.
Voicu Catalin: Mie imi tremura picioarele acuma. Sa traiti, sa traiti, sa traiti, sa traiti!

 
Dvs puteti scapa, fara sa va spun un nume. Eu va spun ca ma duc la o persoana autorizata, ii chem pe toti in birou, acolo si pe ala si pe ala si pe ala...situatia: Domnilor, daca apreciati in viata ce am facut si eu pentru voi cat eram la Palatul Cotroceni, daca veti fi azi in viata.
 
 
Catalin Voicu
 • Cazul Locic. Instructie cu politisti
Ce spune oficial DNA, intr-un comunicat din 9 martie 2010: "De asemenea, in luna august 2009, Catalin Voicu, a pretins si primit de la un alt om de afaceri suma de 119.000 RON in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti pentru a-i determina sa propuna o solutie favorabila intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru fapte de natura penala. Pentru a disimula faptele de coruptie, Catalin Voicu si cumparatorul de influenta au intocmit documente financiar contabile care atesta imprejurari nereale."

Ce discuta Catalin Voicu si Marius Locic, asa cum rezulta din transcrierea unor interceptari in referatul DNA trimis senatorilor, care insoteste cererea de arestare a senatorului PSD:

Voicu Catalin: Eu maine, o spun cu voce tare, imi pun fundul in masina si ma duc direct, personal, pentru dl Locic...la Politia Capitalei..ba nu. O sa ma duc la IGP si ii chem la mine, intr-un birou la IGP pe cei de la Capitala.
Locic Marius: Mai bine asa.
Voicu Catalin: Si rezolv aceasta problema. Si eu va asigur ca nu se va intampla nimic. Dar, nici nu va spun cu cine vorbesc, pentru ca...
Locic Marius: Nu,  nu, nu. Nici nu trebuie.
Voicu Catalin: ...dvs puteti scapa, fara sa va spun un nume. Eu va spun ca ma duc la o persoana autorizata, ii chem pe toti in birou, acolo si pe ala si pe ala si pe ala...situatia: Domnilor, daca apreciati in viata ce am facut si eu pentru voi cat eram la Palatul Cotroceni, daca veti fi azi in viata...(....) de cate ori v-am tratat cu respectul cuvenit, cu prietenie, si n-am dat drumul la niste....(neinteligibil)...in ce va priveste, va rog foarte mult, uitati-va de zece ori! Parerea mea, opinia mea...
Locic Marius: Da, da.
Voicu Catalin: ...este ca Locic daca are probleme are numai de natura comerciala, nu este un escroc, nu este tepar, nu e bandit...
Locic Marius: Nu, dar puteti sa spuneti ca l-a amenintat.
Voicu Catalin: ...nu se justifica arestarea. Si atunci...
Voicu Catalin: Si atunci eu va rog, si luati-o ca o rugaminte personala; pentru ca eu, cand in momentu' o rugaminte de-a mea este refuzata, eu o iau ca pe un afront personal. Sa va uitati de zece ori si daca voi apreciati ca asta este un infractor si nu stiu ce stam de vorba, stati de vorba voi si eu cu inca un prieten. Si acel prieten o sa fie domnul general. (...) Si eu va spun ca nu se va intampla nimic pana la alegeri. Ca daca le spun chestia asta, ii vom baga in dificultate totala. (...)

Arestul Capitalei: tigani, banditi, te f...aia in c..., te omoara. Nota HotNews.ro Alta scena antologica: Cum descrie Catalin Voicu "arestul de la Capitala". Locic are toate motivele sa se sperie.

Voicu Catalin:
Nu va puteti inchipui ce e acolo. Arestul din Capitala, de la minus 2, ala care e pe tubulatura - Evul Mediu. Usi negre de fier, zabrele si lacate, nu au aerisire, tigani, banditi, te f...aia in c...., te omoara. Ia noaptea din furculita care o au, o ia si o ascute si-o baga in gat. Pe arest preventiv sunt tot felul de borfasi, tot felul de banditi. Ce sa impaci ba. Daca are...au un contract cu moartea.
 • Interventii pentru fratii Mazare si alte dosare
Ce spune oficial DNA, in comunicatul din 9 martie 2010: "In aceeasi cauza, in a doua jumatate a anului 2009, Catalin Voicu a cerut unor persoane cu influenta in sfera politica sa ii acorde sprijin politic in ocuparea unei functii in Guvernul Romaniei, in schimbul interventiilor sale pe langa magistrati din cadrul Tribunalului Bucuresti si ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in vederea pronuntarii unor hotarari favorabile in care respectivele persoane aveau interese. De asemenea, Catalin Voicu a pretins unei persoane foloase patrimoniale constand in facilitarea obtinerii pentru firme aflate in sfera sa de interes a unor contracte de achizitii publice la autoritati contractante din judetul Constanta."

Ce discuta Catalin Voicu, judecatorul Cristian Jipa si senatorul PSD Alexandru Mazare, asa cum rezulta din referatul DNA. Discuta despre dosarul in care fratele lui Alexandru Mazare. Primarul Constantei Radu Mazare, este judecat pentru fapte de coruptie. Dupa cum reiese din referatul DNA, Voicu il cheama pe judecatorul Jipa la ordin, in fata fratelui lui Alexandru Mazare, pentru a-i dovedi ca are influenta asupra magistratilor.

Voicu Catalin: Una a fost astazi, s-a cerut amanare. ...Asta este extrem de importanta. Discutam noi. Deci, aicea ii identificati dumneavoastra, ca-i cunoasteti, sunt la dumneavoastra la sectie. Si una a fost...pe sase noiembrie...
Jipa Cristian: Da.
Voicu Catalin: E termenu' pe trei, corect, nu?
Jipa Cristian: Pe trei. (...)
Voicu Catalin: Luati-le si vorbim maine atunci, pe ele, dumneavoastra pana maine puteti identifica cine e, cine e...Este extrem de important!
Jipa Cristian: Da. Astazi, astazi?
Voicu Catalin: Nu astazi. Astazi a fost, da' s-a cerut termen. Si era primu' termen, s-a cerut amanarea.
Jipa Cristian: Am inteles. Aflu eu.
Voicu Catalin: ...Luati-le bagati-le bine in buzunarul dumneavoastra si discutam maine. Va rog din suflet.
Jipa Cristian: Ihi. Da. Astazi.
Voicu Catalin: Daca nu era ceva de....de nivel zero, cea mai mare importanta, nu va deranjam si nu-mi permiteam sa va deconspir, va rog!
Jipa Cristian: Nici o problema ....nici o problema. Pai, tinem legatura.
Voicu Catalin: E-n regula.
Jipa Cristian: Va caut maine atuncea, si vorbim.
Voicu Catalin: Bine, dom' profesor, sunteti un prieten de nadejde!
Jipa Cristian: Si-atunci...
Voicu Catalin: Dansu' a fost unul dintre cei mai afectati oameni ca n-am iesit Ministru de Interne, atunci. M-a sunat, zice: Dom'le, inseamna ca sunteti un partid de tampiti, numai un partid de tampiti putea..."
Mazare Alexadru: Nu ne-am vazut noi trei in doua mii....?
Voicu Catalin: Exact!
Mazare Alexandru: Cinci?
Voicu Catalin: Exact!
Jipa Cristian: Cred, nu stiu, nu mai tin minte, e posibil.

Dialog Catalin Voicu - Alexandru Mazare (fratele primarului de Constanta) in noiembrie 2009. Voicu ii explica lui Mazare de ce isi doreste ministerul de interne.

Voicu Catalin: Vanghelie e un tip orientat, nu?
Mazare Alexandru: Sunt convins c-a lucrat si bine pe altii...
Voicu Catalin: Bun, a lucrat bine pe altii...
Mazare Alexandru: Daca avea naspalituri...
Voicu Catalin: Bun, a lucrat bine pe altii, da' poti sa mai si gresesti, nu? Ideea e urmatoarea: Vanghelie nu ca are un interes, este direct interesat in toata povestea asta, sa ajung acolo.
Mazare Alexandru: Pai, puteti intra...
Voicu Catalin: Prezenta mea la Interne lui ii confera liniste.
Mazare Alexandru: Bun asta!
Voicu Catalin: Pentru ca la Interne ...sa fii un foarte bun ministru, in ghilimele, ca sa nu te cunoasca nimeni dincolo de usi. (....)

 • Voicu: Vreau sa-l arestez pe Ontanu, vreau sa-i fac dosare lu' Oprea

 
Baga-mi-as p.... in Geoana si cu toti americanii lui, care ni i-a adus la Curtea Suprema, ca multi au dosare. Si cu toate golancile, cu seful organizatiei PSD de la Dolj. Suta aia cu serele, cu tot.
 
 
Catalin Voicu
Discutie Voicu-Mazare
Discutie Voicu-Mazare
Foto: HotNews.ro
Voicu Catalin: Baga-mi-as p.... in Geoana si cu toti americanii lui, care ni i-a adus la Curtea Suprema, ca multi au dosare. Si cu toate golancile, cu seful organizatiei PSD de la Dolj. Suta aia cu serele, cu tot...Pai, sefa doamna Cristea de la Dambovita, la fel si nu-ti mai dau nume, ca nu-i frumos. Multi! Dom'ne, i-am rezolvat pe toti, dom'ne, ca unde n-a fost loc de rezolvat, am dat suspendare, n-a plecat cu puscarie, altii le-a dat 10 ani, unul dintre avocati zice: "Dom'ne, nu-i e rusine, dom'ne?" "Dom'ne, zic, asta a fost!"  (...)
Voicu Catalin: ...asta, sa ne ajute Dumnezeu, vine turul doi, s-atunci .....se duce la negociere, vreau Internele. Daca nu ma duc la Interne, da....
Mazare Alexandru: Eu am vorbit cu Radu...
Voicu Catalin: Asculta-ma un pic! Daca eu m-am dus la Interne, omule, ai toata Procuratura Romaniei, ai toata Justitia in mana, ai toata Curtea...
Mazare Alexandru: Da' ai sa arestezi? Dumneavoastra?
Voicu Catalin: Da, am Politia, vreau sa-l arestez pe Ontanu, vreau sa-i fac dosare lu' Oprea, credeam ca poate vine de la ...de la...de jos dosaru', sus merge snur! Pentru ca eu sunt singuru' personaj care am tot...toata cane...conexiunea in mana, si-ai vazut ca Procuratura, in Justitie si...
Mazare Alexandru: Am o intrebare ca sa inteleg...
Voicu Catalin: Da.
Mazare Alexandru: Sunteti cu Vanghelie, da?
Voicu Catalin: Da. (....) Colegule, asculta ce-ti spun! Daca ma duc acolo, in trei ani de zile pot face toata reteaua din Romania! Acu', daca pierdem alegerile, reteaua e in functiune. Eu acuma am....(neinteligibil)... da' greu. pana acum n-am ....(neinteligibil) ...ministeru' asta...(neinteligibil) ....intelegi? Ai retea, rezisti ca sa facem gherila urbana....(...)

 • Metodele lui Voicu: pe altii ii cunosc cu fetite, cate o hartie din trecutu' fiecaruia

 
Pe unii ii cunosc si in alte pozitii, mai cunosc cu peruca-n cap, pe altii ii cunosc si cu fetite ce fac. Daca ma duc si-i spun: "Domnule procuror general, am o mare rugaminte! Si va raman indatorat, dosaru' asta vreau sa ramana asa!"
 
 
Catalin Voicu
Voicu Catalin: Neprezenta mea in varfu' ministerului de Interne se rostogoleste ca un bumerang impotriva mea, imaginea Politiei, a Curtii, la noi. Ei nu inteleg chestia asta. Ei inteleg ca am fost fentat a doua oara. Mi-ar fi mult mai simplu, sa bag un baiat bun, sa ma asculte ...(neinteligibil)...da? Da' daca-l incaleca cei de la SRI? Daca il incaleca cei de la Parchet? Nefiind eu acolo, eu am alta relatie. Pe unii ii cunosc si in alte pozitii, mai cunosc cu peruca-n cap, pe altii ii cunosc si cu fetite ce fac. Cu mine le-a...daca ma duc si-i spun: "Domnule procuror general, am o mare rugaminte! Si va raman indatorat, dosaru' asta vreau sa ramana asa!" Si am dat cu palma, nouzeci si noua la suta ramane cum spun eu! Daca-l rog cutare, gaseste cinspe elemente, sa ni-l intoarca pe pustiul ala de....(neinteligibil)...Da' eu daca ma uit intr-un dosar, stiu unde sa caut, c-am fost la Gheorghe Robu...(neinteligibil)...Si nu ma poa, poate pacali nimeni! Ma, f....(neinteligibil) (...)
Voicu Catalin: Din toate motivele care ti le-am expus, cate o hartie din trecutu' fiecaruia, i-am tinut pe loc si i-am facut fideli. Si unii dintre ei chiar daca-s ofiteri SRI, mai erau pe state si SIE. Si toate astea erau la generalu' Iliescu, eu eram in departamentul de lucru...(neinteligibil)...Un om ti-e loial daca are un motiv. L-ai ajutat, ai facut, da? Dar in momentu' cand mai ai un motiv suplimentar, foita, doua motive sunt mai puternice ca un motiv, colegule! E complicat acuma sa ma apuc sa-ti fac teorii.
Mazare Alexandru: Nu, am inteles! Nu ca...Vorba aia, sunt oameni care zici ca-s cu tine si te trezesti ca te-a tradat pe la spate, ca nu....
Voicu Catalin: Asta este si motivul pentru care, cel putin o data, trebuie sa ma faca ministru. Ca sa sparga acest mit, ca nu m-a vrut partidu', ca nu m-a vrut...Pentru ca Oprea a lansat ...(neinteligibil)...cica "Dom'ne, nu m-a vrut partidul, democratic eu am castigat..." Bine, pe urma au aflat baietii, cu bani, au dat!  S-a aflat ca, s-a aflat de la...(neinteligibil) ....Da' ideea este ca n-a, n-am avut explicatii! Oprea in timp ce vamuia pe toata lumea cat a fost la ...(...)
 • Voicu: Ludovic, te-am ajutat in momente grele, cu accidentu' de masina
Mazare Alexandru: Deci, alta intrebare!
Voicu Catalin: Da.
Mazare Alexandru: Cum facem sa nu pierdem ministeru' asta la negocieri?
Voicu Catalin: Nici o problema, colegule! De exemplu, ministrii ii va...(neinteligibil)...Johannis. Deci, socru-sau....a....am discutat cu procuroru' sef de la Sibiu, pentru ca de la asta ...(neinteligibil) ...sustina, asta vreau sa ramana numai intre noi doi!
Mazare Alexandru: Nu, da, am inteles.
Voicu Catalin: Sa-i transmita clar: "Nu te bagi peste noi, te rog eu!" Colegule, ma uit la tine ca la fratele meu., Nu cumva discuti cu cineva chestiile astea!
Mazare Alexandru: Nu, nimic, daca nu...
Voicu Catalin: Eu am, am vorbit cu cei de la ....(neinteligibil) ....Il incaleca pe procuroru' sef de acolo, el l-a lansat in ...(neinteligibil) ...o sa ma-ntalneasca ...(neinteligibil) ...Doi! Sa vedem la liberali. Am fost la Orban in noaptea aia cand ....(neinteligibil)...L-am sunat pe urma. "Unde esti Ludovic? Iesi afara din...." Eram in sediu. A iesit si Varujan...I-am spus: "Nu vreau sa vorbesc cu tine, du-te inapoi!" I-am spus: "Ludovic, te-am ajutat in momente grele, cu accidentu' de masina. Te-am ajutat..." Era intr-o situatie...
Mazare Alexandru: El a dat peste fata aia atunci?
Voicu Catalin: ...(neinteligibil)...
Mazare Alexandru: Ce mare crima? ....(neinteligibil)
Voicu Catalin: A ramas varianta ca Nu, Nu o tinem. Nici n-o sa spuna.
Mazare Alexandru: Ihi, ihi.
Voicu Catalin: Altfel, daca te roaga sa afle si Geoana, noi spunem NU ...(neinteligibil)...
Mazare Alexandru: Era baut?
Voicu Catalin: Da.
Mazare Alexandru: Am inteles.
Voicu Catalin: ...(neinteligibil)...cunoaste....(neinteligibil)..."Uite, dom'ne!" Doi. I-am zis: "Ludovic, cand a fost sa ...(neinteligibil) ...un apartament pe Mosilor".  Ba, o sa-i spun, am veni la tine cu Casuneanu de mana la birou si te-am anuntat sa aveti grjia ca aveti o capcana intr-un apartament". El e putin naiv cu bautura. ...(neinteligibil) ....Trei! L-am trimis pe Vanghelie ...(neintebilibil) ....acolo, l-am trimis...

 • Cat la suta dintr-un dosar moare la Politie

 
Domnule, ti-am spus ca in decembrie 1989 am fost numit aghiotant al primului Procuror General al Romaniei libere, cand nu mai asculta nimeni de nimeni si a functionat 89, 90, toata perioada si toate relatiile mele, am crescut cu ele, odata.
 
 
Catalin Voicu
Mazare Alexandru: Ce dracu' fac cu militienii astia?
Voicu Catalin: Nouazeci si noua la suta dintr-un dosar, colegule, asculta ce spun eu....Sunt lucrate de politisti...Politistii au si carciumile, au si casele de c...., au si economicu' in mana, au si buticarii. Deci, procuroru' lucreaza prin mana politistului, el supravegheaza dosaru'. Sunt foarte putine cauze care le ia direct de la procuror....
Mazare Alexandru: Bine, am inteles, dar....
Voicu Catalin: Si chiar daca o ia de la procuror, unde lucreaza cu Politia Judiciara....
Mazare Alexandru: Da. Stiu.
Voicu Catalin: ....Procurorii fac o p....! Sunt pe post de lemn.
Mazare Alexandru: Da' la Parchet, acolo, pe la DNA, pe la Parchet. Pe acolo aveti si niste variante?
Voicu Catalin: Peste tot! Domnule, ti-am spus ca in decembrie 1989 am fost numit aghiotant al primului Procuror General al Romaniei libere, cand nu mai asculta nimeni de nimeni si a functionat 89, 90, toata perioada si toate relatiile mele, am crescut cu ele, odata. Eu tanar locotenent...(neinteligibil)
Mazare Alexandru: Am si eu o intrebare...
Voicu Catalin: Da
Mazare Alexandru: Eu pot sa obtin in speta, acuma, niste achitari?
Voicu Catalin: Sigur ca da...
Mazare Alexandru: Ca tot om e ala...(neinteligibil)...
Voicu Catalin: Dom'ne, daca eu ti-am demonstrat ca in vremurile astea de restriste sunt eu. Si am, am un sistem in mana pe telefoane ci...Telefoanele astea civile....Cum sa spun asa? Am toata Romania aici....Imagineaza-ti, ce va fi pe alea oficiale! Iarta-ma! Plus ca eu sunt un tip de calitate. Vanghelie ma stie de atatia ani...Cand am spus o treaba...(...)

Voicu se lauda cu o interventie pentru sotia lui Mitrea
Mazare Alexandru: Mitrea de ce....(neinteligibil)...?
Voicu Catalin: Nu stiu. Nu ma intereseaza, uite, spune....
Mazare Alexandru: S-a bagat, nu?
Voicu Catalin: Acolo statea Mitrea si domnul procuror Bostina, acolo unde stai dumneata. O sa-l bata Dumnezeu! Iar cu domnu' Costiniu (n.r. judecator la Curtea Suprema, acuzat in dosar) m-am intalnit ieri la Curtea Suprema, in spate....
Mazare Alexandru: Da!
Voicu Catalin: Si i-am castigat dosaru' lu' nevasta-sa, de notariat, ca pierduse la Curtea de Apel.
Mazare Alexandru: Stiu, da!
Voicu Catalin: Si era vai de curu' lui daca pierdea! Il bate Dumnezeu!
Mazare Alexandru: Macar a avut intelepciunea sa taca.
Voicu Catalin: Ce sa taca?
Mazare Alexandru: Nu s-a bagat, n-a zis o vorba.
Voicu Catalin: Pai, din cauza lui am pierdut votu'. El a pus pe Oprisan sa nu voteze cu mine. Am zis: "Oprisane, o sa te bata Dumnezeu!" "Ma jur pe fata mea c-am votat cu tine!" "Bai, nu mai, ca te-a vazut cineva ca n-ai votat cu mine, Mariane! La doispe noaptea m-ai chemat la Hrebenciuc acasa. Am facut nu stiu cate drumuri la tine, la Vrancea. Ai vazut ca daca m-am retras eu, ti-a trimis dosaru' la Cluj? O sa vezi ce iei tu la Cluj!" "Ca iau, ce iau?" "Iti spune altcineva!". I-a pregatit condamnarea ....(neinteligibil)...colegu' lu' Costiniu. "Da, il rezolv!" A...I-a dat-o cu smecherie la....Din toata Romania, i-o stramuti la Cluj? Pai, asta e cusuta cu ata violet!

 • Visul lui Voicu: Purificare la DNA

 
Purificare! Nu mai e Directia Nationala Anticoruptie, Directia de Crima Organizata si Anticoruptie! Am de mult proiectul asta in cap. L-ai adus pe Miclescu de la pensie, l-ai pus acolo, ai terminat, e fiara! Dosarul "Flota" a lucrat el
 
 
Catalin Voicu
Potrivit referatului, Catalin Voicu s-a intalnit cu Alexandru Mazare si cu judecatorul Cristian Jipa in noiembrie 2009 si cu chestorul de politie in rezerva Constantin Matei. Cum discuta Voicu, Mazare si Matei despre masurile pe care, daca ar fi castigat Mircea Geoana, intentioneaza sa le ia in legatura cu DNA, SRI, DIICOT si ANI pentru a le controla politic.

(...)
Voicu Catalin: Sa unim DNA-ul cu DIICOT-ul!
Matei Constantin: Da' ei stiu....
Voicu Catalin: Ca sa pot da afara pe toata lumea.
Matei Constantin: Da', poate, il stie Brailoiu mai bine!
Voicu Catalin: Purificare! Nu mai e Directia Nationala Anticoruptie, Directia de Crima Organizata si Anticoruptie! Am de mult proiectul asta in cap. L-ai adus pe Miclescu de la pensie, l-ai pus acolo, ai terminat, e fiara! Dosarul "Flota" a lucrat el, tot cu Vasile Draghici, de la ei de la Constanta si cu Otel, procuroru' asta...
Mazare Alexandru: Bai, sefule, da' nu ne ia iar pe noi?
Voicu Catalin: Nu!
Mazare Alexandru: Im?
Voicu Catalin: (vorbeste in soapta): Cine sa va mai ia pe voi?
Mazare Alexandru: Pai, nu stiu, intreb si eu!
Voicu Catalin: Un Dumnezeu, poate, atat!
(...)
Mazare Alexandru: Colegul, cica au reusit sa ne ameteasca! Daca da ordin la ANI si-i face lu' asta trei dosare in doua luni, cum dracu' sa nu te gandesti la dobito....?
Voicu Catalin: Si finalitatea care e? A dat la ANI pentru ca la ANI l-a prins pe ala, ca mai are doi, trei oameni, la ANI au fost numiti politici...
Mazare Alexandru: Da.
Voicu Catalin: Si ANI e o institutie fara nici o forta juridica, e un cacat. Tot la Parchet ti le trimite, si acolo le omoram, lasa-le dracu'!
 • Nota HotNews.ro: Am prezentat mai sus cele mai interesante fragmente, cu referire la politicieni. Pentru a vedea intreg contextul, descarca documentele atasate. Procurorii considera cazul Catalin Voicu drept "expresia uneia dintre cele mai grave forme de coruptie la nivel inalt". Voicu este senator PSD si vicepresedinte al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala a Senatului, comisie care realizeaza controlul parlamentar asupra institutiilor publice apartinand sistemului apararii, ordinii publice si sigurantei nationale. A fost consilierul lui Ion Iliescu in perioada 2001 - 2004. Vezi aici CV-ul complet.
 • Omul de afaceri Costel Casuneanu n-a putut fi contactat pentru a-si prezenta punctul de vedere.
UPDATE (19 martie) Linkuri la articole pe acelasi subiect - pozitia lui Catalin si alte puncte de vedere, evolutii in acest caz:
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

45443 vizualizari

 • +56 (62 voturi)    
  banditzii PSD (Joi, 18 martie 2010, 19:37)

  Doboritorul de Bizoni [utilizator]

  sa ne traiasca! mie-mi tremura picioarele - ca sa citez din clasici.
  • +29 (31 voturi)    
   curatenie apartinica (Joi, 18 martie 2010, 21:29)

   trooper13 [anonim] i-a raspuns lui Doboritorul de Bizoni

   Parerea mea :-)

   Trebuie facuta o curatenie completa a intregului paisaj politic corupt indiferent de apartenenta politica (de parca mai conteaza cind astia trec dintr-o barca in alta dupa interesul personal). Gunoaie de spetza asta (sau chiar mai rau) gasim peste tot nu numai la PSD.
   Numai atunci vom fi credibili. Treaba asta cere un mecaism solid si bine monitorizat bazat pe o justitie echidistanta.

   troop
   • +13 (13 voturi)    
    Desconspirarea sistemului este aproape (Vineri, 19 martie 2010, 0:30)

    Tunet rostogolit [anonim] i-a raspuns lui trooper13

    Partidele politice in principiu ar trebui sa fie institutii fundamentale ale statului, metamorfoza fostului conglomerat{PCR} intr-o puzderie de sateliti artificiali de toate orientarile{ stinga, centru, dreapta, extrema stinga sau dreapta, iredentisti, etc}, face imposibil acest lucru, tehnica lor consta in saturarea spatiului pentru a impune controlul si legea iudelor.
    Singura solutie valabila consta in crearea noilor partide nealterate{ neinfiltrate de loja securista}, procesul a inceput timid, pentru a atinge stadiul operational este necesara fuziunea controlata a masei critice initiale{ la rece sau la cald}.
    Detalii pe: http://www.voceapoporului.info

    Suntem 30 de milioane de romani imprastiati in toate colturile lumii, nu concep ca o casta de infractori, tradatori, iude, uzurpatori, speculanti, estimata la 30 000 personaje sa submineze natia romana.
    Detalii pe: http://www.voceapoporului.info
    • -4 (10 voturi)    
     Desconspirare sistemului (Vineri, 19 martie 2010, 8:12)

     Constantin [anonim] i-a raspuns lui Tunet rostogolit

     a facut-o Caragiale in 1884. Cat va exista Romania acest sistem nu va muri. Noi romanii ar trebui sa acceptam acest sistem pentru ca se naste din caracterul nostru romanesc, sa fim intelepti si sa alegem acei oameni politici care stiu sa conduca acest sistem in directia dorita de popor.
     Iliescu a fost un maestru in conducerea acestui sistem insa directia impusa de el a fost cam pe dos fata de dorintele romanilor.
    • +8 (8 voturi)    
     doar varful icebergului (Vineri, 19 martie 2010, 8:19)

     Alex [anonim] i-a raspuns lui Tunet rostogolit

     Din pacate acesta este doar putin, foarte putin din ce se intampla , sa speram ca o sa ii mai traga si pe altii in jos. Presupun ca cei mari au fost mult mai discreti si nu si-au slobozit gura la telefon.
    • +5 (5 voturi)    
     Simplu: (Vineri, 19 martie 2010, 8:37)

     Audit [utilizator] i-a raspuns lui Tunet rostogolit

     MODIFICAREA LEGII DE FINANTAR A PARTIDELOR POLITICE!!
   • +15 (15 voturi)    
    daca eram in Italia (Vineri, 19 martie 2010, 8:48)

    furios [anonim] i-a raspuns lui trooper13

    acum pornea operatiunea "mani pulite". La noi cine sa o faca: Piviniceru, Barbulescu, Costiniu??? De frica, acum o sa se deblocheze destule dosare inghetate in justitie. Ba chiar si din fisetele politiei. Daca judecatori tineri si mai putin patati au curaj s-ar putea sa se mai spele ceva pete din justitie.
    • +19 (19 voturi)    
     Sa iasa Geoana, Ponta si Crin si sa dea explicatii (Vineri, 19 martie 2010, 9:39)

     Marian [anonim] i-a raspuns lui furios

     Sa ne explice Geoana, Ponta si Antonescu care au facut o coalitie anti-Basescu, ce vroiau ei sa faca din Romania? Ce dosare vroiau ei sa opreasca in justitie cu mana domnului Voicu? Sa fi fost vorba de Nastase si Patriciu? Vantu si Voiculescu? Eu cred ca despre asta este vorba si asta urmaresc si acum...
  • +28 (28 voturi)    
   Va mai mirati cum Audi si BMW aveau vanzari record (Joi, 18 martie 2010, 23:10)

   Nuta [anonim] i-a raspuns lui Doboritorul de Bizoni

   Pai cu asemenea surse de venit, sa tot creasca vile de magistrati, masini in fata lor, preturile la real estate si dorinta sa curga de sange de corupt.
  • -10 (16 voturi)    
   contraserviciu (Joi, 18 martie 2010, 23:42)

   horia [anonim] i-a raspuns lui Doboritorul de Bizoni

   Pe cat punem pariu ca nu pateste nimeni nimic ? E doar o mica neintelegere intre putere si opozitie ...
  • +15 (15 voturi)    
   eu zic ca.... (Vineri, 19 martie 2010, 6:52)

   AK-47 [utilizator] i-a raspuns lui Doboritorul de Bizoni

   ...nu mai conteaza de ce culoare politica esti sau ce partid sustii intr`un caz ca acesta.
   Cred ca toti sustinatorii PSD sunt de acord cu mine ca acest borfas trebuie infundat si sa zaca la puscarie ptr urmatorii 20 ani.
   Oameni ca astia nu au scrupule, ei isi iau 50-100.00 euro dupa o munca de 5 telefoane si 3 intalniri, iar romanul de rand munceste de rupe o zi intreaga si abia castiga la sfarsit de luna 200-500 euro.
   Cati romani poti plati cu o singura spaga de`al unui magistrat ?

   Astia sunt oameni care prin actiunile lor distrug o tara intreaga, zi de zi...
   Personaje ca astea eu le`as impusca direct, fara drept la replica. Cand ajuti si scapi hoti/banditi/evazionisti nu mai ai nici o scuza in fata legii. Legea trebuie sa faca dreptate, nu NEdreptate...
 • -36 (56 voturi)    
  asa... (Joi, 18 martie 2010, 19:38)

  radu [anonim]

  Asa, e interesant, n-am ce zice, dar noi ce trebuie sa facem acum, sa ne miram? :) Astea's doar mici ciripituri ale unor mega corupti.

  Anyway, pe cand inregistrari cu dl Videanu si dna Udrea Cocos? (asta o zic doar ca sa vad cate minusuri o sa iau)
  • +31 (35 voturi)    
   Am o propunere... (Joi, 18 martie 2010, 23:35)

   HAL9001 [anonim] i-a raspuns lui radu

   Cred ca persoanele care, dupa ce au citit stenogramele de mai sus, readuc discutia "tot Basescu e cel mai rau", ar trebui trimise in concediu fortat la o statiune specializata in dezintoxicare.

   A nu se intelege ca sustin ca PDL este un partid "curat"... nu e. Dar e mai bun ca PSD pentru ca nu l-au protejat pe Iliescu (mare revoutionar de pe vremea cand se juca "cerculete" cu Elena) care a chemat minerii sa sadeasca flori.

   Cat despre Voicu...
   • -5 (19 voturi)    
    pacat (Vineri, 19 martie 2010, 0:56)

    radu [anonim] i-a raspuns lui HAL9001

    Din pacate atat se intelege, ca eu as zice ca Base e de vina. Nimic mai fals. Nu-i poti pune in cap unui om faptele altora.
    In prima faza, eu nu inteleg de ce se mira unii, de ce se dau cu capul de pereti: "mama, ia uite ce si cum vorbesc astia, si noi stam ca oile, muncim si asteptam metroul dimineata". Eu nu ma mir, pentru ca stiu ca asa se discuta. Iar stenogramele astea sunt LIGHT, sunt chestii banale. Sunt niste nenorociti, asa e, si sunt de acord ca in PSD e mai nasol (si a fost intotdeauna) ca in PDL.

    A doua chestiune, cea cu Udrea si Cocos si cine-o mai fi pe acolo, e o chestiune simpla. Mie mi-a placut sa fiu in opozitie, macar un pic. Mi se pare o atitudine normala. L-am votat pe Base, am votat CDR, PDL si cam tot ce a fost anti PSD si mi s-a parut normal sa ma situez apoi intr-o usoara opozitie.

    Concluzia e simpla: inregistrarile cu PDL o sa le aflati cand o fi PSD-ul la putere. Ei, daca voua vi se pare normala chestia asta, jos palaria, va meritati soarta.
    Intre timp, dati cu minus ca dati bine :)
    • +12 (12 voturi)    
     Atunci am inteles eu gresit... (Vineri, 19 martie 2010, 2:46)

     HAL9001 [anonim] i-a raspuns lui radu

     Interesant e ca, adesea, in timp ce noi suntem "in opozitie" sau pro actuala putere, ei sunt in opozitie cu noi.
     • +3 (3 voturi)    
      Nu ai inteles gresit. (Vineri, 19 martie 2010, 8:42)

      Audit [utilizator] i-a raspuns lui HAL9001

      Si eu intelesesem ca tine. Postarea provine dintr-o mare dezamagire. Dezamagire data de cunoasterea realitatii de AZI. Cu cei pe care i-am votat.
      Pacat.
    • +12 (12 voturi)    
     da' tu de ce tragi? intreba goe.. :) (Vineri, 19 martie 2010, 7:11)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui radu

     pai bina mai radule, dar pe vremea cand pnl si psd guvernau impreuna.. adica acum un an si ceva.. cand ludovic orban beat la volan dadea cu masina peste copii.. dc nu apareau astfel de stenograme cu udrea si cocos?
     si daca tu stii cum vorbesc 'astia' si nu te mira inseamna ca esti complice nu? sau ai auzit de la un prieten care a auzit de la un prieten? du-te si da si tu cu subsemnatul pe la dna cu tot ce stii si dup-aia vino sa comentezi pe aici..
   • +12 (12 voturi)    
    Ghinion! (Vineri, 19 martie 2010, 8:48)

    Dianora [utilizator] i-a raspuns lui HAL9001

    Ce boboc de ministru de Interne am ratat! Asta doreati sa spuneti, nu?
  • +2 (2 voturi)    
   :)) (Vineri, 19 martie 2010, 10:32)

   m [anonim] i-a raspuns lui radu

   Tare, te-ai umpul de minusuri :))
 • +47 (53 voturi)    
  caracatita (Joi, 18 martie 2010, 19:43)

  radu [anonim]

  ce increngatura frate! dai in unu tipa doi, in cazul de fata cam toti politicienii: Mazare, Voicu, Geoana, L. Orban, judecatori -Costiniu, procurori, politisti.
  Pentru ce au murit in Decembrie 89 tinerii in Romania? De ce nu iese populatia in strada sa ii dea jos pe astia?
  • +16 (18 voturi)    
   ptr ca nu ei au iesit atunci (Joi, 18 martie 2010, 23:27)

   bila [anonim] i-a raspuns lui radu

   si nici acum nu or sa o faca. apoi, aia care gindesc sint "capsunari" prin alte tari. ce e in ro, e vai de mama lor.
  • +1 (3 voturi)    
   balcanici... (Vineri, 19 martie 2010, 12:31)

   Silviu [anonim] i-a raspuns lui radu

   pentru ca suntem trestii... fara coloana adica... asa am fost mereu, asa vom fi mereu. nici macar revolutia n-am facut-o noi... ne-au facut-o altii (astia care apar prin stenograme acum). noi ne bucuram de promotiile la drujbe si pexal.

   Doamne apara-i pe romani (ca ei nu sunt in stare)!
 • +52 (56 voturi)    
  D-le Voicu... (Joi, 18 martie 2010, 19:43)

  Rasboinicu [utilizator]

  ... va dorim "Usi negre de fier, zabrele si lacate, nu au aerisire, tigani, banditi, te f...aia in c...., te omoara. Ia noaptea din furculita care o au, o ia si o ascute si-o baga in gat".

  In rest, toate cele bune.
 • -23 (31 voturi)    
  Iulian Urban si coincidentele! (Joi, 18 martie 2010, 19:44)

  Marian G [anonim]

  Oare cum se face ca dupa ce Iulian Urban a declarat asta : "Iulian Urban a mentionat ca in cazul Ridzi documentele au fost facute publice. “Poate le vedem pe bloguri, poate pe blogul lui Tolontan”, Apar si documentele din dosar. Cred ca o sa vedem dosarul direct pe blogul lui Urban si poate de data asta nu ne mai da spamuri.
  • +12 (14 voturi)    
   te oftica ca a iesit la presa asta ? (Joi, 18 martie 2010, 22:25)

   je_ [anonim] i-a raspuns lui Marian G

   ai vreo pb ?
  • +7 (7 voturi)    
   Cu ce te deranjeaza? (Vineri, 19 martie 2010, 8:43)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui Marian G

   .
 • +37 (43 voturi)    
  imaginea completa a psd-ului... (Joi, 18 martie 2010, 19:45)

  pehash [utilizator]

  si acum ce facem? ii impuscam sau plecam?
  • +27 (29 voturi)    
   pesedei (Joi, 18 martie 2010, 20:27)

   chelu [anonim] i-a raspuns lui pehash

   vorbeste cu costiniu sa le dea cu suspendare............................
 • +41 (49 voturi)    
  vai de noi (Joi, 18 martie 2010, 19:51)

  Cactus [utilizator]

  Unde eram daca iesea prostanacul....nu vreau sa ma gandesc
  • +39 (39 voturi)    
   eu (Joi, 18 martie 2010, 20:06)

   `da [anonim] i-a raspuns lui Cactus

   parol!!

   ca ai dreptate.. nu-i suport pe PDL-isti.. au si ei uscaturile lor...

   dar daca iesea prostanacu Geoana.. astia nu mai aveau rusine.. te impuscau pe strada, si dadeau vina pe tine.. ca te-ai bagat in raza pistolului sau...

   jale frate.. jaleeeeeeeeeeee

   asta e numai o mica parte, a rechinilor care fac si desfac tot in romania asta... nu mai ai loc de ei nicaieri...

   dar asa cum nu l-am vazut pe nastase dupa gratii pentru cat a furat in 4 ani.... asa n-o sa-i vedem nici pe astia.. gasesc ei o cale si fac disparute toate dovezile..
   • -26 (26 voturi)    
    fraieri cu cioc (Vineri, 19 martie 2010, 0:56)

    MORDOR [anonim] i-a raspuns lui `da

    bah prostilor, pai reiese ca ei de fapt se luptau cu caracatita chiorului, dna e presul cheliosului, de-aia vroiau sa-l desfiinteze si pina la urma va fi ca asta e noua securitate a imbecilului securist
    • +26 (28 voturi)    
     ca bine le zici Mareane (Vineri, 19 martie 2010, 3:46)

     Oprea [anonim] i-a raspuns lui MORDOR

     daca face capitanu' o securitate doar ca sa va umfle pe voi chiar ca o sa-mi para bine
    • +15 (15 voturi)    
     se luptau... (Vineri, 19 martie 2010, 8:28)

     Laurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui MORDOR

     cu caracatita chiorului, ca nu-i mai lasa sa se joace cu chibriturile prin padure!

     pana acum am vazut si ministri, si primari PDL (nu cred ca dupa 90 a mai fost pana acum arestat un ministru al puterii), si bineinteles si de la alte partide. Lucrurile par sa se miste! Sper sa fie pe val DNA-ul.
     Oricum in ceea ce te priveste nu ma mir! Orcii nu prea sunt recunoscuti pentru inteligenta!
    • +11 (11 voturi)    
     Tu de unde ai aflat stirea asta? (Vineri, 19 martie 2010, 8:29)

     doi si-un sfert [utilizator] i-a raspuns lui MORDOR

     De la Securitatea TV - aripa tanara Voiculescu sau de la Irealitatea TV aripa FNI? Vad ca esti la curent continuu...
   • +5 (5 voturi)    
    aha (Vineri, 19 martie 2010, 9:33)

    mihnea [anonim] i-a raspuns lui `da

    Pai lucrurile stau asa de 20 ani numia ca nimeni nu s-a bagat in ei pana acum...
   • +4 (4 voturi)    
    Pentru DA (Vineri, 19 martie 2010, 11:39)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui `da

    Daca ei gasesc o cale sa dispara toate dovezile s-ar putea sa gasim si noi o cale sa dispara ei!
 • +45 (49 voturi)    
  vanghelisme (Joi, 18 martie 2010, 19:58)

  brainstorming [utilizator]

  Sper ca nu ma-nseala memoria, dar nu cumva Vanghelie era cel care scotea oamenii in strada, pe la inceputurile scandalului legat de Catalin Voicu, sa faca miting fiindca indraznesc neispravitii sa se lege de un om integru? Nu-mi vine sa cred ca defilam, in mileniul III, cu astfel de mafioti catarati in scaune inalte... De unde dau cu tifla oricui...
  Vulgari pana-n maduva oaselor si de-un grobianism de-ti vine sa pleci in lume si sa nu te mai uiti in urma... Mai sunt si urati ca naiba...
  • +6 (6 voturi)    
   asa e! (Vineri, 19 martie 2010, 10:35)

   sasha [anonim] i-a raspuns lui brainstorming

   Da, vanghelie care este vice la psd, scotea oameni instrada sa il apere pe mafiotu' asta! calca-i-ar trenu' !
 • +38 (38 voturi)    
  Pana nu vad (Joi, 18 martie 2010, 20:02)

  sabertooth [utilizator]

  Toata treaba dusa frumos pana la capat, adica condamnare, puscarie etc eu nu ma mai entuziasmez.

  Dupa ce o "canta grasana" putem face s-un film, insa pana atunci ... e he he.
 • +27 (29 voturi)    
  mizerabilii! (Joi, 18 martie 2010, 20:13)

  liv [anonim]

  ticalosii, nemernicii, care sufoca Romania, de aceea copii nostrii pleaca in strainatate- macar acolo sunt respectati- coruptia de lnivel inalt- nu, revolutia din 1989, nu si-a atins scopul- ma intyreb cand o vom finaliza, tara fierbe..............
 • +39 (41 voturi)    
  Sa vada poporu pe cine a votat (Joi, 18 martie 2010, 20:14)

  Ramona [anonim]

  Cum pot domne romanii sa-i voteze pe puscariabilii astia?Voicule sa vedem pe tine cine te salveaza?Poate Mazare sau betivu de Orban sau almanahe....
 • +37 (37 voturi)    
  magistrati (Joi, 18 martie 2010, 20:19)

  vas con [anonim]

  Cu netrebnicii acestia de magistrati ce facem? Mi-e sila de acest Costiniu, om fara moralitate. Asa sunt magistratii nostrii fiinte josnice, fara pregatire profesionala, fara deminitate. E o rusine pentru noi sa avem astfel de magistrati care sa ne judete. Ar trebui sa nu mai auzim de CSM, ca iau banii degeaba, sunt asa numiti paraziti sociali. Ar trebui sa ne gandim la modificarea Constitutiei in vederea responsabilitatii magistratilor, chiar a demiterii lor in caz de abateri repetate, sa renuntam la asa numita inamovibilitate.
  Ma gandesc ca daca ar avea o pregatire profesionala solida magistratii nostri nu ne-ar face de rusine cu comportamentul lor. Dar pregatirea profesionala a lor este jalnica, stiu numai sa aiba pretentii salariale. Sper ca odata sa avem parte de magistrati straini sau scolati in strainatate.
  • +4 (4 voturi)    
   Pentru Vas CON (Vineri, 19 martie 2010, 11:51)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui vas con

   Foarte corect ai pus problema! Cea mai mare frana a Romaniei , cel mai mare pericol pentru creerea statului de drept , pe care il dorim cu totii ,este justitia.
   Pana nu se resolva problema Justitiei , coruptia va triumfa in Romania.
   P.S. Nu pot uita nesimtirea magistratilor ce au incalcat Legea si au facut greva. Pentrui bani. In perioada de criza.Mare nesimtire!!
 • +41 (41 voturi)    
  Am avut noroc (Joi, 18 martie 2010, 20:20)

  marinaru [utilizator]

  Cand te gandesti ca acesta urma sa fie ministru daca castiga Geoana. Am avut un mare, mare noroc.
 • +35 (35 voturi)    
  Criminal!!! Gramatică de judecător... (Joi, 18 martie 2010, 20:24)

  mamacerghida [utilizator]

  Costiniu Florin: Domnu...imi pare rau ca trebuie sa nu va dau o veste buna.
 • +39 (41 voturi)    
  Urangutanii ne doboara! (Joi, 18 martie 2010, 20:27)

  abecedar [anonim]

  Am incercat sa inteleg despre ce vorbesc aia acolo si a trebuit sa reiau de multe ori pasajele de la capat. E incredibil ce analfabeti s-au cocotat in parlamentul Romaniei. Astia nu sunt in stare sa inchege o propozitie cu cap, coada, subiect si predicat. Niste handicapati cu creierul cat nuca plutind intr-o baie de osanza.
  Ca aici s-a ajuns cu coruptia e de inteles, nimeni nu i-a oprit pana acum si n-o sa-i opreasca decat populatia, doar daca pune mana pe par. Dar mi-e scarba sa vad ca suntem furati si mintiti de niste urangutani carora, prin alte tari, li s-ar acorda doar privilegiul de a spala weceuri prin garile rurale.
  • +19 (21 voturi)    
   Măi abecedar!!! (Joi, 18 martie 2010, 20:56)

   mamacerghida [utilizator] i-a raspuns lui abecedar

   Ce ai omule cu urangutanii?!
 • +32 (32 voturi)    
  Caragiale? (Joi, 18 martie 2010, 20:37)

  vvvladut [utilizator]

  Asta e de Scorsese, nu Caragiale.

  Baieti buni.
  • +8 (8 voturi)    
   Dialogul dintre Voicu si Locic (Vineri, 19 martie 2010, 9:21)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui vvvladut

   semana izbitor cu replici din Caragiale.
 • +27 (27 voturi)    
  vanghelie (Joi, 18 martie 2010, 20:42)

  anton ionescu [anonim]

  Discutiile telefonice nici nu conteaza. Doar pentru fata asta merita 29 de zile din oficiu...
 • +31 (31 voturi)    
  Sincer, dupa ce am citit asa fiori m-au luat (Joi, 18 martie 2010, 20:43)

  Ovidiu [anonim]

  ca efectiv nici sa comentez nu imi vine...
 • +27 (27 voturi)    
  arest (Joi, 18 martie 2010, 20:47)

  coco [anonim]

  Hai base, aresteaza tot, asa ai zis,mi-ar pla de hoti
  • -10 (10 voturi)    
   si daca base ne scapa de ai lor (Joi, 18 martie 2010, 23:29)

   buca [anonim] i-a raspuns lui coco

   dar nu si de ai lui, ce ne facem? statul asta roman, modernizat se face cu oameni noi. aia vechi stim ce le poate.
 • -19 (31 voturi)    
  interesant (Joi, 18 martie 2010, 20:49)

  titirica [utilizator]

  voicu..no comment...la puscarie ...

  dar...
  cum naiba se face justitie in tara asta de apar pe site-uri extrase din dosare desigilate de o comisie parlamentara. poate ar mai trebui luati si de pe acolo cativa....

  halal justitie cu televizorul si internetul

  o sa ajungem sa facem sondaje si poll-uri pe net in loc de procese .. asa nu o sa mai fie nevoie de niciun sistem juridic. fcem noi din fata televizorului sau calculatrului..

  trist si periculos pentru societate ce se intampla. e la fel de grav ce face voicu cu ce se intampla cu scurgerilo de informatii
  • +39 (39 voturi)    
   parerea mea (Joi, 18 martie 2010, 21:13)

   radu [anonim] i-a raspuns lui titirica

   nu s-a facut justitie pe acest site. Nu s-a dat un verdict. Dar trebuie sa stim si noi ce se intimpla aici. Poate o sa ne desteptam odata. Tipi ca astia ne conduc. Si ne rid in nas. Voicu are doua medalii in grad de comandor si cavaler. plus senator- imun in fata legii. altul e judecator la curtea suprema cu sotie presedinte a asociatiei magistratilor. Mazare e si el senator cu frate mare primar. Toti garantati Vanghelie.
   Cine o sa aiba curajul sa ii infunde pe astia?
  • +34 (34 voturi)    
   Esti dus, bro (Joi, 18 martie 2010, 21:35)

   ionut i [anonim] i-a raspuns lui titirica

   Nu fii timpit


   e simplu: stenogramele sint luate de la parlamentari, ca asa e constitutia aia idioata, sa ceri aprobarea ptr. arestarea unui mafiot

   de ce sa fie nevoie de votul parlamentului ptr. a trimite in puscarie un cretin corupt ca Voicu?

   ma bucur c-am votat Base:)

   dar stiam ce-am votat,, nu ca altii:)

   sscuze, sint nervos.. nervos tare, c-au existat romani care l-au votat pe dobitocul asta de Vociu

   bai, inca sintem orbi, daca astfel de specimene ajung in parlament (ca cu litera mare nu pot sa scriu:)

   (si cacofonia este voita, ca sa fiu pe intelesul tau, man:)

   scurgerile de informatii sint grave ptr tine... care nu pari miscat de dezvaluirile scabroase

   esti un dobitoc!:)
   • +20 (22 voturi)    
    SPER (Joi, 18 martie 2010, 22:47)

    IOLANDA [anonim] i-a raspuns lui ionut i

    ca nu esti postac de la PDL,pentru ca am absolut aceeasi parere ca tine .Sunt convinsa ca Basescu este o binecuvantare pentru tara !Sa luptam si sa speram ca vom reusi sa scapam de acesti criminali .Va uitati pe antena 3 ca vorbeste mafiotul sef :ion iliescu ,blestemul acestui popor .Cum de il rabda pamantul pe acest comunisto-nazist imbatranit in rele ? Sa ne rugam zilnic pentru tara,tara suntem noi ,tara trebuie sa fie a noastra si a urmasilor,urmasilor nostri,nu a acestor monstrii !!!
    • -7 (7 voturi)    
     dna Noua Securitate (Vineri, 19 martie 2010, 12:29)

     SATANIC SLAYER [anonim] i-a raspuns lui IOLANDA

     tot mai multa ura se acumuleaza impotriva lui basescu si a partidului pdl. noua securitate nu s-a obisnuit si nu se va obisnui niciodata ca a luat-o in freza in 89. securistul sef basescu are impresia ca va pune el cizma pe gatul nostru. nene basescu in 89 ati scapat, de data asta nu mai scapati.
     • +3 (3 voturi)    
      pentru SATANA (Vineri, 19 martie 2010, 19:55)

      adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui SATANIC SLAYER

      Pentru ca Basescu lupta impotriva hotilor, a banditilor si a netrebnicilor care distrug tara pentru profitul lor propriu , e normal ca TU SA-L URASTI ! Nici nu imi imaginam ca il va iubi SATANA pentru ce face el...
   • -2 (2 voturi)    
    Nu vă bucurați incă (Vineri, 19 martie 2010, 9:41)

    Marianne [anonim] i-a raspuns lui ionut i

    Toți sunt la fel.Nu vă intrebați de ce sunt numai
    cei de la stanga?
    Să vedeți cand vor scoate ceilalți ...au experiență.
    Nu vă bucurați incă.....
  • +13 (13 voturi)    
   Cat despre scurgerile de informatii... (Vineri, 19 martie 2010, 7:52)

   Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui titirica

   probabil voi astia de la pSD alias pdsr stiti mai multe. Cum au ajuns informatii de la 2 1/4 la Vanghelie care acum , prin intermediul lor are practic imunitate. Vanghelie care l-a grantat pe Voicu si il voia ministru de interne. Hal de partid ce aveti si voi. Pcat ca mai sunt si unii membri care sunt cinstiti si cred in doctrina. Si nu sariti cu minusurile. Nu am spus nicio data ca celellalte partide sunt imaculate. Dar voi sunteti de la distanta campionii coruptiei si interlopilor.
  • +10 (10 voturi)    
   Prefer bag seama justitia lui Voicu (Vineri, 19 martie 2010, 8:49)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui titirica

   facuta la telefon. Scuza-ma daca intre cele doua eu prefer sa STIU pentru ca si din banii mei se FURA!!!
 • +37 (39 voturi)    
  problema e (Joi, 18 martie 2010, 20:52)

  ady [anonim]

  daca iesea geoana..cu porcu' asta ministru de interne..romania era mancata pe ani buni ...
 • -24 (30 voturi)    
  toata Romania ar trebui arestata (Joi, 18 martie 2010, 20:55)

  gimini [utilizator]

  Am citit cu mare atentie documentele si, ce sa zic, mi se par dezolante. Serios. Puteti sa-mi dati numai minusuri, dar poate imi explica si mie cineva care e problema daca niste prieteni discuta vrute si nevrute. Hai sa arestam toata Romania si sa ramana doar Basescu, Boc, Videanu si Elena Udrea la putere.

  Dincolo de gargara cu coruptia, interesanta mi s-a parut urmatoarea declaratie a lui Voicu, care se vedea ministru de interne: "...vreau sa-l arestez pe Ontanu, vreau sa-i fac dosare lui Oprea..." Parerea mea sincera e ca asta stie multe si trebuie pus cu botul pe labe.
  • +18 (22 voturi)    
   PAREREA MEA (Joi, 18 martie 2010, 22:50)

   IOLANDA [anonim] i-a raspuns lui gimini

   E ca esti dus cu pluta,tu nici daca ai vedea un film cu un criminal ucigandu-ti copilul nu ai crede,ai zice ca e manipulare ,Jalnic si impotriva voastra trebuie sa luptam
   • -13 (17 voturi)    
    nu zic ca e manipulare (Joi, 18 martie 2010, 23:11)

    gimini [utilizator] i-a raspuns lui IOLANDA

    N-am zis ca e manipulare, am zis ca e doar o mare sfaraiala. Cel putin asta reiese din materialele publicate pana acum. Niste indivizi vorbind vrute si nevrute. Dar poate maine astia de la Hotnews vor publica si continuarea si aflam mai multe lucruri concrete. Eu stiu ca asa ceva necesita niste probe clare, eventual mita e "marcata" cu o substanta, se organizeaza un flagrant... ori, aici Voicu poate fi acuzat cu indulgenta, hai sa zicem, de escrocherie. Big deal... la cati escroci sunt in tara asta, unul in plus sau in minus chiar nu mai conteaza.
    • +5 (7 voturi)    
     Niciun big deal! (Joi, 18 martie 2010, 23:48)

     sieempi [utilizator] i-a raspuns lui gimini

     Ii prindem si'i punem cu botu' pe labe!!!!
    • +4 (6 voturi)    
     pentru gimi (Vineri, 19 martie 2010, 12:01)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui gimini

     . "Big deal... la cati escroci sunt in tara asta, unul in plus sau in minus chiar nu mai conteaza. "
     Acest fel de a gandi e profund daunator pentru un om ce se doreste cetatean cu drept de vot.
     Ar trebui sa vrei ca in fiecare zi numarul escrocilor sa scada macar cu unu !
  • +6 (8 voturi)    
   Vorbeste doar pentru tine (Vineri, 19 martie 2010, 7:59)

   Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui gimini

   Daca te simti vinivat de infractiuni penale si vrei sa fii arestat treaba ta. Eu nu ma stiu vinovat de infractiuni penale si nici o alta persoana din cercul meu de cunoscuti nu e. Asa ca nu incrimina necunoscutii. S-ar putea sa raspunzi pentru calomnie.
   Si asa pentru tine. Inregistrarile s-au facut cu aprobarea procuraturii care a vut motive sa dea aceasta aprobare. Nu cred ca tu discuti cu prietenii ceea ce se discuta in aceste inregistrari.
   Dar ai dreptate. Se pare ca Voicu stie mult mai multe despre Vanghelie si Mirciulica. Ma stept sa aflam multe lucruri interesanete in viitor.
   • 0 (6 voturi)    
    Prostia doare . (Vineri, 19 martie 2010, 9:45)

    Valeriu [anonim] i-a raspuns lui Un roman anonim

    Ce destept esti ! Aprobarile pentru ascultarea telefoanelor le dau judecatorii,nu procurorii .
    • +2 (4 voturi)    
     Da am gresit (Vineri, 19 martie 2010, 10:25)

     Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui Valeriu

     Am vrut sa scriu justitia. Dar oricum ascultarile au foast facute cu aprobare judiciara in baza unor suspiciuni asta eimportant. Cat despre durere de ca am impresia ca tu urlii tot timpul?
 • +27 (27 voturi)    
  ... (Joi, 18 martie 2010, 21:06)

  mutulica [utilizator]

  cand citeam in catavencu jurnalu' lui tetelu radeam, dar acum imi vine sa plang desi nu e nici o diferenta!
 • +34 (34 voturi)    
  mafie (Joi, 18 martie 2010, 21:09)

  marius [anonim]

  te ingrozesti de ce citesti! mai ceva ca in filmele cu mafioti, din pacate, totul e real, astia ne/au "facut" 20 de ani. Si unii il injura pe Base ca s-a opus numirii lui Voicu la MAI!
 • +32 (34 voturi)    
  infricosator.... (Joi, 18 martie 2010, 21:11)

  Catalin [anonim]

  Sincer mi se ridica parul pe mine cand citesc aceste stenograme este incredibil.....oameni buni ne-a trecut glontul pe la ureche in decembrie anul trecut ca sa parafrazez un realizator de talk-show.
  Nu ma erijez in salvator al natiunii dar traiesc in strainatate si ma felicit ca am votat cu PDL cu toate ca nu sunt nici ei cheie de biserica dar macar nu ma simt dezamagit deocamdata de alegerea facuta.
  Sper din toata inima ca justitia sa isi faca datoria si sa pedepseasca acesti impostori si hoti care nu lasa Romania sa se dezvolte .
  • 0 (4 voturi)    
   Glontul pe linga ureche (Vineri, 19 martie 2010, 9:29)

   Sorin [anonim] i-a raspuns lui Catalin

   Nu judeca atit de simplist. Daca ai impresia ca cei de acum sunt mai buni esti un naiv. Doar ca nu ai stenogramele in fata. Problema este mult prea profunda si, din pacate, cam fara solutie. Cine sa faca necesara curatenie. In opinia mea - numai judecatorii care azi au 35-45 ani. In rest, aici se afla toata chintesenta mizeriei noastre ca popor.
   • +8 (8 voturi)    
    Nu conteaza (Vineri, 19 martie 2010, 9:54)

    ion [anonim] i-a raspuns lui Sorin

    Nici nu conteaza cu cine se incepe. Sa zicem sa se incepe cu PSD-ul si cu Voicu. Ura, ura, ura. Chiar daca vreun barosan din PDL face acum aceleasi lucruri, o sa incepe sa il macine si pe el frica. "Daca ma asculta astia de la DNA, daca intru si eu la bulau precum Solomon, chiar daca sunt din partidul care trebuie, daca intru la bulau peste 3 ani, cand nu mai suntem la putere?"

    Frica pazeste pepenii. Trebuie inceput de undeva.

    Citind discutiile astea iti vine sa te urci pe pereti. Banuiam ca asta se intampla, dar acum se vede totul clar de tot. Hai DNA. Oamenii cinstiti din tara asta vor sa va vada la lucru.
  • 0 (0 voturi)    
   Expresia corecta este "usa de biserica" nu cheie (Vineri, 19 martie 2010, 17:15)

   kecske [anonim] i-a raspuns lui Catalin

   Asta doar pentru a pastra forma corecta a expresiei. In rest sint total de acord.
   • +1 (1 vot)    
    A spus (Vineri, 19 martie 2010, 20:02)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui kecske

    ca traiestein strainatate. Sa fim indulgenti...Poate nu are ocazia sa vornesca limba romana. Poate e singur.Poate a avut niste sperante la Revolutie ce nu s-au realizat si si-a luat lumea in cap.
 • +28 (28 voturi)    
  vai de cine te-a pus acolo (Joi, 18 martie 2010, 21:20)

  ce specimen de parlamentar [anonim]

  rahatul asta face legi in parlament ? 25 de ani de puscarie merita astuia caruia statul ii plateste si telefon si masina si sofer si secretara si rusine sa-i fie de vaicareala ce-a facut-o cand a fost saltat ;nu trebuie sa se mai piarda timp in parlament la comisie pentru asemenea sforar ;
 • -16 (18 voturi)    
  Nimic nou (Joi, 18 martie 2010, 21:44)

  Mihai [anonim]

  Nu arata decat cum se fac treburile in justitie cu amestecarea politicului, nu vad de ce ne mira, de douazeci de ani se intampla si se va intampla in continuare chiar sub nasul marinarului, luptatorul pentru dreaptatea alor lui, ca doar nu o sa creada cineva ca va lupta pentru cei multi, ma pacalesc singur, o sa inghita gogoasa foarte multi dar probabil Romania asa este, asa isi doreste sa fie. Acest individ e unul dintre multi altii, de la toate partidele care probabil s-a infruptat de unul singur si nu a impartit cu nimeni, ca ma indoiesc ca institutiile statului au inceput sa porneasca motoarele. Ma bucura cand citesc ca unii se bucura ca au votat pe cei de la PDL ingnorand ca aceeasi oameni era in FSN-ul comunist, probabil enunta acelasi text ca presedintele fara sa gandesca ce spune sau se pacaleste singur.
  • +12 (12 voturi)    
   Lamuraste-ma si pe mine (Vineri, 19 martie 2010, 8:04)

   Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui Mihai

   Care partid mai are o figura de interlop analfabet ca Vanghelie in conducere care garanteaza pentru un alt infractor ca Voicu? Am mai spus nici ceilalti nu sunt imaculati dar PSD a ajuns in domeniu pe cele mai inalte culmi. Si poate imi explici si ce legatura are Basescu. Nu e el ingeras dar de aici pana la a-l pune in legatura cu cazul Voicu e cale lunga.
 • +15 (19 voturi)    
  Incredibil !!!! (Joi, 18 martie 2010, 21:50)

  luciff [anonim]

  Astia ar trebui bagati in parnaie instantaneu, frate, fara proces, fara sa mai treaca printr-o instanta e judecata...Luati de pe strada, eventual cu masina cu tot, si bagati in parnaie!
 • +22 (24 voturi)    
  "Justita", ultima reduta (Joi, 18 martie 2010, 22:10)

  demaGOGU [anonim]

  "sa lasam justitia sa isi faca treaba", "dosarele nu au fost instrumentate corect", simple -alibi-uri sub care toate marile dosare au fost si sunt ingropate...
  exceptional material, revelator ptr modul in care este organizata rezistenta in ultima reduta neatinsa de reforme...
  "Justita" nu poate face nimic pentru ca este corupta pana in maduva oaselor!
  • +8 (8 voturi)    
   Dar vrea salarii si, culmea, (Vineri, 19 martie 2010, 8:55)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   le si obtine! De ce? Pentru ca in parlament sunt foarte multi de Voicu. Si la putere si in opozitie.
   Cand Basescu se duce la CSM e huduit aproape de niste oameni care totusi, se pretinde, a fi educati. Va dati seama ca fiecare din CSM are cel putin un Voicu in spate (sau in portofel)?
   E interesant de vazut ce este si cu moldo-betiva de Pivniceru ca cu Costiniu ne-am lamurit.
 • +22 (24 voturi)    
  auuuu!! (Joi, 18 martie 2010, 22:14)

  barbi [anonim]

  Viata bate filmul.Ce vremuri...,ce oameni...Doamne ne iubesti,. ca nu ai ingaduit sa-si duca planul la capat aceste creaturi mizerabile,infernale.....imi tremura si mie fiinta de indignare ....ptiuu!! ...nu mai pot...! O armata de demoni le mana sufletul in fundul iadului...!ptiuuu ...spurcati!.... Spurcaciuni!!!!
 • -6 (14 voturi)    
  Sau lasa! (Joi, 18 martie 2010, 22:16)

  Dumitrascu [anonim]

  Va fi tamtam 2 saptamani si se va uita toata treaba sau va fi inlocuita cu un nou scandal.
  multi cercetati 0 condamnati
  si tot asa
  • 0 (2 voturi)    
   hmmm.... (Vineri, 19 martie 2010, 8:42)

   Laurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui Dumitrascu

   apropo...de Remes ce se mai aude?!
 • -2 (6 voturi)    
  despre hotie (Joi, 18 martie 2010, 22:21)

  UN PROST [anonim]

  DOAMNE AJUTA LUCREAZA SERVICIILE . DOMNULE PRESEDINTE MAI AMENINTATII ODATA CA II DESFIINTATI SI VOR RAMANE DIN CATE SUNT 7-8, DOAR DOUA SAU TREI SI SA VEDETI CE REZULTATE VOR APARE !! TRAIASCA DREPTATEA IN ROMANIA SAU ARE CAPU SPART??VEDEAM PE VREMEA LA ATATA CORUPTIE ?? ACUM TOT HOTII CONDAMNA SOCIALISMUL VETI VEDEA SE TOT VEHICULEAZA IDEILE MARXISTE SI CRED CA SISTEMUL CORPORATIST E PE DUCA ............CORUPTIE GENARALIZATA LA NIVEL MONDIAL .... GRECIA DE CE E FALIMENTARA ?? CORUPTIA ............--------------
 • +14 (14 voturi)    
  fantastic... (Joi, 18 martie 2010, 22:22)

  Gheorghe [anonim]

  ba fratilor e grav de tot, sunt convins ca aceasi atitudine o au toti politicienii, "si uite asa dam noi comisiei europene rezultate in lupta anti coruptie la nivel inalt..."
 • +26 (28 voturi)    
  puroi (Joi, 18 martie 2010, 22:27)

  goe [anonim]

  Incepem sa intelegem miza uriasa a campaniei prezidentiale. Nici nu-mi pot imagina ce ne pastea daca iesea prostanacul presedinte. Incepe sa iasa puroiul la lumina... sper ca asta e doar inceputul, pentru ca e muuult puroi in Romania!
 • +24 (26 voturi)    
  incredibil UN GENERAL VIITOR MINISTRU DE INTERNE (Joi, 18 martie 2010, 22:29)

  STEJAR [anonim]

  Procurorii considera cazul Catalin Voicu drept "expresia uneia dintre cele mai grave forme de coruptie la nivel inalt". Voicu este senator PSD si vicepresedinte al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala a Senatului, comisie care realizeaza controlul parlamentar asupra institutiilor publice apartinand sistemului apararii, ordinii publice si sigurantei nationale. A fost consilierul lui Ion Iliescu in perioada 2001 - 2004. CONSILIERUL LUI ILIESCU??? IN 90 ERA LTOCOTENENT SPUNE ACEST INDIVID FA'RA COLOANA GENERAL LA 39 ANI ...............NU SE POATE OAMENI BUNI CINE NE DECIDE SOARTA PANA LA URMA ...ACERSTI INDIVIZI DAU LEGI HI'OTARASC CE FAC CU NOI!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   OAMENII PRESEDINTELUI (Sâmbătă, 20 martie 2010, 19:41)

   gabriel stoichita [utilizator] i-a raspuns lui STEJAR

   Aceasta este tara creata de Ion Iliescu dupa 1990 ... au inlocuit sistemul comunist cu sistemul mafiot .. a fost foarte simplu , au avut in mana toate dosarele securitatii , au santajat , au mituit , au jefuit ... Aceasta este tara lui Adrian Nastase ... L-ati vazut domnule ce pozitie cretina a luat fata de acest caz ? Nu a putut spune decat ca romanii vor renunta sa mai vorbeasca la telefon de frica ascultarii ... e scandalizat , nu mai poti face nici un trafic de influenta , un comision ceva , o combinatie , ca te asculta astia ... asta e revolta lui Nastase !! Probabil ca e nevoie de inca o revolutie in Romania , dar poate de data asta vom stii pe cine sa tragem la raspundere...
 • +18 (20 voturi)    
  MAFIA POLITICA (Joi, 18 martie 2010, 22:30)

  ANDORA [anonim]

  Nu este de mirare ce se intampla in PSD si nu numai. Aproape toata clasa politica este corupta,incapabila de o minima morala.Ce ar fi fost in Romania daca nu exista o asemenea incercare inca timida de a lupta cu mafia politica?Si mai mult pana unde se poate merge si ce se va intampla dupa ce Basescu nu va mai fi la Cotroceni?Sunt convins ca PSD/ul va avea mari probleme de imagine daca nu elimina si nu are cum mafia din propriul partid.Este o increngatura interpartide, mai precis intre indivizi corupti din partide diferite, fara culoare politica.PSD/ul va avea soarta taranistilor deoarece are multi indivizi compromisi, lipsiti de moralitate. In teritoriu lehamitea fata de PSD este imensa.
 • +21 (23 voturi)    
  din acest moment... (Joi, 18 martie 2010, 22:34)

  mar [anonim]

  unica solutie este modificarea constitutiei in regim de urgenta si anticipate.
  Pentru ce incaseaza/au incasat salarii si n privilegii acesti indivizi? care mai este credibilitatea lui Orban care urla peste tot ca nu a era baut cand a facut accidentul?
  Oare cum arata ziua de astazi daca era Geoana Presedinte?
  Ce se intampla daca un ins facea macar o mica parte din nenorocile derulate de acesti interlopi, care culmea mai sunt si senatori si deputati ai Parlamentului Romaniei?
  Sunt intrebari retorice, pentru ca din pacate este foarte posibil ca si acest caz sa se ascunda sub covor dupa prinipiul "cainii urla caravana trece".
 • +21 (21 voturi)    
  Culmea ! (Joi, 18 martie 2010, 22:40)

  sorin [anonim]

  BOGDAN CHIREAC COMENTAND CAZUL CATAILN VOICU ! FRUMOASA TARA!!!
 • -30 (32 voturi)    
  Fortza Voicu (Joi, 18 martie 2010, 22:44)

  Avideanu [anonim]

  Alo postacii portocalii, cum dracu apar numa stenograme despre PSD? Securistu Basescu si secta Pedele niet coruptzie. Ati votat ca boii Iliescu 10 ani acu Basescu alti 10, slava Domnului ca nu mai platesc impozite la statul roman. Ce neam de retarzi dom'le
  • +25 (25 voturi)    
   Take a break (Joi, 18 martie 2010, 23:44)

   Lu [anonim] i-a raspuns lui Avideanu

   Gutau in parnaie, Solomon in arest, Falca judecat. Da-mi exemplu in vremea lui Iliescu/ Nastase cand s-a intamplat asta cu trei primari PSD in acelasi timp.
   • -16 (16 voturi)    
    Exact (Vineri, 19 martie 2010, 2:11)

    Avideanu [anonim] i-a raspuns lui Lu

    Ca sa lamurim: Falca nu se pune ca e scapat deja, pe Ridzi presa a adus o la parchet nu DNA-ul.asadar diferenta intre PDL si PSD e de exact 2 primari la puscarie.
  • +7 (9 voturi)    
   Pune-ti problema si altfel (Vineri, 19 martie 2010, 8:13)

   Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui Avideanu

   Dca nu esti postac fedesenar ar trebui sa te intrebi si altfel.De ce cele mai mari cazuri de coruptie para la partidul care are in conducere pe Vanghelie si un mic procuror demagog cu apucatruri de militian. Si asa, pentru tine, nu am votat niciodata pe tatuca Iliescu, cand a fost el contra tribunului paranoic nu am votat. Desi basescu nu e un ingeras oricum e net superior oricarui candidat fedesenar. Daca as fi avut o alta alternativa viabila as fi votat cu ea. Sa nu-mi spui de Crinisor care a reusit sa transforme Bucurestiul in oras rosu, facand Bratienii sa se rasuceasca in mormant. Cat despre retardati sunt de acord cu tine. Toti pomanagii care voteaza cu interlopul analfabet Vanghelie pentru o punga cu faina sunt un exemplu elocvent.
   • -2 (2 voturi)    
    Aham (Vineri, 19 martie 2010, 14:16)

    Avideanu [anonim] i-a raspuns lui Un roman anonim

    Asadar:
    -cele mai mari cazuri de coruptie apar la PSD fiindca DNA e a lui Basescu
    -nu Crin a skimbat orientarea Bucurestiului ci un mare meserias: Adrean Videanu
  • +6 (6 voturi)    
   aloo (Vineri, 19 martie 2010, 9:01)

   octopus [utilizator] i-a raspuns lui Avideanu

   sa sti ca daca nu mai platesti impozite catre statul roman nu inseamna ca nu mai faci parte din neamul de retarzi, DOM'LE! "Sa reusesti sa faci un lucru poate fi un noroc dar sa incerci e o datorie"...
 • +21 (23 voturi)    
  dumnezeule mare!! (Joi, 18 martie 2010, 22:50)

  mimi [anonim]

  insa ma mir ca cineva are curajul sa lupte cu astia. este o adevarata retea
 • +15 (17 voturi)    
  banditzi (Joi, 18 martie 2010, 22:52)

  Tanacu Cubulacu [anonim]

  Tare de tot... astia sunt banditzi de drumul mare... huooooo....
  • 0 (0 voturi)    
   de drumu' mare? (Vineri, 19 martie 2010, 16:42)

   octopus [utilizator] i-a raspuns lui Tanacu Cubulacu

   aia de drumu mare nu sunt asa organizati... si macar stii cu cine ai de-a face! astia ti-o trag fara sa stii de unde si de ce... unde esti tu Tepes Doamne?
 • +25 (25 voturi)    
  mafia politica (Joi, 18 martie 2010, 23:20)

  constantin [anonim]

  Daca nici acum nu realizam ca "saracul dar
  cinstitul" Ilici Iliescu de 20 de ani a acoperit mafia
  politica, inseamna ca asa ne trebuie.
  Iliescu este un infractor mai mare ca cei de teapa
  lui Voicu si a gunoaielor cu care s-a inconjurat, pt.
  ca prin tot ce a facut ,a acoperit si a favorizat infractorii.
  Asa numitii "politicieni' mai au o singura sansa din
  doua posibile :ori curata clasa politica de infractori,
  ori vor avea o noua revolutie.
  Singura speranta de curatare pe cale pasnica ar
  fi un parlament cu max. 300 membri !
 • +21 (21 voturi)    
  voicu (Joi, 18 martie 2010, 23:36)

  danalpin [anonim]

  Tristetea cea mai mare este imperfectiunea
  sistemului de vot - chiar "uninominal" - care
  a permis si va permite si in continuarea popularea
  cu o asemenea fauna a Parlamentului
  Acest guzgan voicu, alexandru mazare - care
  a avut o interventie la Realitatea acum o ora
  de toata jena, si multi altii sunt alesii romanilor.
  Am fost oare beti cu totii la alegeri?
  Oare ce votam?
  Stau in Rahova si imi amintesc afisele cu aceasta
  lepra pe care era stampila "garantat vanghelie"
  De fapt era si va fi mereu "garantat iliescu"
  Asta e marea problema a societatii romanesti,
  raul facut de bunicuta care continua sa apara si sa-i infiereze pe cei care au intinat valorile comuniste.
  Rusine ilici! I-ai si pleaca la moscova!
  infiereze
 • +20 (22 voturi)    
  ! (Joi, 18 martie 2010, 23:38)

  Voicu [anonim]

  Basescu ii vinovat!
  (pt ca o castigat alegerile)
 • +21 (21 voturi)    
  Am vazut dezbaterea la RTV (Joi, 18 martie 2010, 23:48)

  Lucianmotzul [anonim]

  Pt mine nu este nici o surpriza ,acest partid PSD de agramati ,inculti, borfasi, au fost promovati de acest diabolic Iliescu scolit la Moscova ,comunist kgbist ,distrugator de neam si tara .A promovat cu buna stiinta asemenea specimene pt a distruge Romania.Dar acum romanul VOTANTUL trebuie sa se trezeasca cu cine voteaza,inclusiv cu acest vanghelie (nu-i scriu numele cu litera mare ca nu merita ).Iar acest Ponta se lauda cu Iliescu si Nastase ,atunci acest partid trebuie sa DISPARA de pe scena politica.Cit rau a facut Iliescu cu banda lui ,nu se poate evalua.
  • +3 (3 voturi)    
   nu, cum sa dispara psd? (Vineri, 19 martie 2010, 13:44)

   SRG1 [utilizator] i-a raspuns lui Lucianmotzul

   Si vulturii astia unde sa se duca? Nu-ti dai seama ca vor incerca pe la alte partide?
   De ce sa riscam sa se disperseze? Sa stea in psd si in felul asta stim mereu unde ii gasim. Atunci cand va fi nevoie de dat foc la puscarie si la casa de nebuni.
 • +24 (24 voturi)    
  Iliescu la Parnaie (Joi, 18 martie 2010, 23:51)

  glontudeaur [anonim]

  Ti se face scarba,cine a condus tara dupa revolutie,ce se intampla daca iesea Geona? sper sa ajung sa traiesc momentul cand astia de mai sus +Iliescu si Nastase vor avea de-a face cu usile negre ,gratiile sordide si sper ca nu cer prea mult niste furculite ruginite,lui Nastase ar putea sai plca F..in cur
 • +22 (22 voturi)    
  Felicitări HotNews!!! (Vineri, 19 martie 2010, 0:04)

  m3th0dman [anonim]

  Nu pot decât să felicit hotnews! Cel mai bun organ de presă din România. Cred că-i unicul organ de presă care face ce trebuie.
 • +21 (21 voturi)    
  ! (Vineri, 19 martie 2010, 0:19)

  Amoredivino [utilizator]

  Caragiale pare ca este din ce in ce mai mult un Jules Verne al nostru. Tot ce a scris el se implineste pina la virgula!
  • +8 (8 voturi)    
   Eu am fost uimit (Vineri, 19 martie 2010, 9:05)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui Amoredivino

   cat de bine a reprodus Caragiale discursul politic al lui Vanghelie, e vorba de primele discursuri ale lui Vanghelie acum i-a mai trecut tracul. Citeam discursul lui Farfuridi si ma uitam, printre randuri, la televizor unde la pupitru era Vanghelie; pana si ticurile verbale si asudarea au fost descrise la perfectie de Caragiale.
 • +10 (10 voturi)    
  Daca nici acum..... (Vineri, 19 martie 2010, 0:32)

  Oana [anonim]

  Merkel se gandea doar la excluderea din zona euro. Poate o sa ii vina ideea si la excluderea din Europa!!!!! si expedierea urgenta in jungla!!! Tot ca o optiune, nu de alta.
  Felicitari Hotnews....
 • +20 (20 voturi)    
  Excelente dezvaluiri! (Vineri, 19 martie 2010, 0:44)

  V. Istina [utilizator]

  Monstruoase. Mult prea infricosatoare ca sa nu aiba macar un sambure de adevar in ele. Nu mai conteaza de unde vin. Dar simplul fapt ca ele exista imi da speranta.

  Ma ingrijoreaza tare ... personajele din justitie din inregistrarile astea. Nu vad nici unul vertebrat.

  Fara o Justitie serioasa (acum e practic impotenta, sufocata de birocratie si mereu infometata din pricina resurselor insuficiente), fara o politie sanatoasa, fara un sistem fiscal transparent, fara un sistem sanitar functional ( l-as privatiza pe tot, sa eliminam complet spaga), mai ales fara un sistem educational care sa cultive respectul unor valori esentiale, fara un parlament lucid si bine intentionat, nu doar marionete ca pana acum...si
  fara o societate civila adevarata, fara un respect al cetateanului de rand in institutiile statului...


  Inteleg de ce pentru un grec de treaba caruia ii datoram atat de multe, tirania luminata era de preferat democratiei.

  Inteleg si incet, incep sa... ma sperii.

  Mare noroc am avut cu Uniunea Europeana !
 • +13 (13 voturi)    
  Disperare !!? (Vineri, 19 martie 2010, 0:55)

  jb [anonim]

  Iata ca lucrurile ies la iveala...CINE a condus si inca conduce Romania ?? Niste LEPRE "alese" de "popor" ? Cine este "poporul" : prostimea carei i se promite "schimbarea"..
  Vai si amar de aceasta tara, care nu va iesii inciodata din rahat !!
  Sa nu aveti impresia ca cei dela putere sint mai curati sau buni...Folosesc ocazia asta ca sai distruga pe inamici......Disperare si scirba este tot ce poti culege din aceasta tara parasita si abnadonata de Dzeu !
  • 0 (0 voturi)    
   Nu mai este suveran? (Sâmbătă, 20 martie 2010, 15:03)

   Apostolul [anonim] i-a raspuns lui jb

   Eu cred că trebuie să propunem poporului
   suveran să voteze incă o dată un referendum.
   Cate camere in parlament?
   Cați Voicu?
   Si să nu uităm să propunem și bormașine astfel vor
   iesi cu toții.
   Aștia suntem... mititei ,bere grătare...
 • +25 (25 voturi)    
  dezastru (Vineri, 19 martie 2010, 0:57)

  Nora [anonim]

  Mi se cutremura carnea pe mine. Cu astia a facut pact Antonescu, Tariceanu, Vosganian?
 • +24 (24 voturi)    
  Judecatorul Costiniu (Vineri, 19 martie 2010, 1:24)

  sniper [anonim]

  Pai, judecatorul asta Costiniu e consoarta hoashtei aleia, Viorica Costiniu, parca. Aia care, cica, e presedinta Asociatiei Magistratilor. Care bestie vrea bani in plus pentru magistrati. Care nesimtita ordinara, dadea cu gura pe la TV Mogul cum ca Base se amesteca in actul de justitie. Familie de mafioti ordinari. Inclusiv ei ar trebui sa infunde puscaria. Sau, direct un glonte-n cap. Cat despre pesedei, sincer, nicio surpriza. Astia-s ei. Nu ne mai miram de ce voiau Geoana & Vanghelie & Hrebe sa-l puna la Interne? Intrebare retorica, deoarece quad erat demonstrandum.
  • +7 (7 voturi)    
   Toate "urarile" (Vineri, 19 martie 2010, 9:01)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui sniper

   noastre vor cadea pe ei , pe rude. Nu se poate. Exista Dumnezeu care apara poporul asta asa cum e el.
 • +24 (24 voturi)    
  cum era aia? (Vineri, 19 martie 2010, 3:02)

  kiki maro [anonim]

  cum caru meu era aia de la srl ul lui vantu, noi vrem respect! aha! pana nu iesim cu paru la ei astia nu se lasa! ca la horea si crisan, fratilor! i-am ratat in 89, hai pe ei acu! si crocobaitul ala de iliescu zbiara pe la tv ca e basescu dictator! sa mori in zeghe iliescule, criminal moral al romaniei!
 • -5 (5 voturi)    
  Si DNA greseste, n-asa? (Vineri, 19 martie 2010, 4:52)

  Liviu [anonim]

  Daca priviti cu atentie si putina curiozitate, veti observa, in toate transcriptele de convorbire telefonica sau inregistrare ambientala, ca mentiunea de "neinteligibil" apare exact cand trebuie pentru a nu se spune ceva ce nu vor unii sa se stie.
 • +8 (8 voturi)    
  Ce judecata...e Vacs (Vineri, 19 martie 2010, 5:04)

  Gino [anonim]

  Trebuie linsati fara judecata incepind cu Ilici si terminand cu faminlia Costiniu, doama Costiniu am vazxut-o de mai multe ori la tv , acum imi dau seama ,,ce escroaca era'' .CSM trebuie ales de popor nu de politicieni...Asta este una din soluti si
  fiecare sef din politie pe judet, poate asa avem o sansa. La ,,pulime'' ajung astfel stenograme de ,,banditi'' atunci cind se ciocnesc in interesele din clasa politica se dau in git. Problema fundamentala la acest Voicu C. este ESCROC de meserie le-a luat bani si nu le-a rezolvat problemele celor carea platit si asfel a iesit la iveala toata ,,tarasenia'' ca la en-gros altul a intrat pe fir si a spus ( pai bine ba Casuneanu de ce nu ai venit la mine ca eram mai subtire te costa 100.000 eur ) .Stai sa vezi cum il scoatem din joc pe asta care strica piata si isi trage el mai mult ,,Voicu'' decit noi care de fapt ,,rezovam'
 • +11 (11 voturi)    
  In ziarul on-line CURENTUL , mai multe !! (Vineri, 19 martie 2010, 5:07)

  PHOENIX [anonim]

  „ Voicu & co planuiau arestare lui Blaga, Voicu si Ontanu " !! , caci monstoasa coalitie - o zdrobitoare majoritate ( cu mass-media lor), nici nu-si imagina ca Prostanacu- ruleta mafiotilor, o sa piarda alegerile, .. etc
  Iata uluitorul tablou al urzelilor Iliesciene...............
  Heeeeei, Ponta, de cine esti matale mandru........
  Terorism ?? Da, de cea mai vicleana si ticaloasa factura !! Suntem si aici Campioni !!
  Nu e prea mult, Doamne, pentru un singur om ??
  Dar pentru o Tara ??
 • +13 (13 voturi)    
  Super tare (Vineri, 19 martie 2010, 6:28)

  Lucius [utilizator]

  Bravo Hotnews asa da ... incredibil de rusinos ce se intampla ... banuiam ca asa se discuta treburile dar totusi cand vezi cum e ... te apuca durerea si enervarea ... bravo DNA, sa ii infundam pe rand, cu Voicu ianinte.
 • +5 (9 voturi)    
  ce va mai agitati atat ? (Vineri, 19 martie 2010, 6:39)

  Doar un cetatean [anonim]

  Romanii isi merita soarta !!! Primarul capitalei spune : "hai ba sa ii prostim pe alegatori" , astia isi fac afacerile si apar inregistrarile.

  Ridica vreun roman macar spranceana la asa ceva? O face vreunu din justite pe eroul ( in fond e meseia lui ) . Apar oameni care sa apere drepturile celorlalti ? Toti romani sunt pomanagii . "mergem maine daca e ca azi ma doare spatele ...... "dar mai bine sa dea vecinu zapada de pe trotuar" Romanii de azi ne meritam soarta , asa ca ciocu mic pe forumori si joc de glezne la munca . Generatia urmaoare ....cei care au acum 5-6 ani o sa faca ceva pentru pamantul asta .
 • +16 (16 voturi)    
  "Si totusi se misca" (Vineri, 19 martie 2010, 6:55)

  pandora [anonim]

  Iata adevarata fata a parlamentarilor romani.Un senator al Romaniei,vicepresedinte in Comisia de aparare si siguranta nationala,practica santajul,coruptia ,exercita presiuni in stil mafiot asupra justitiei .E socant si cutremurator,acest individ da dovada de un tupeu incalificabil,un semianalfabet doctorand in drept ,declara public ca e nevinovat si ca dosarul e instrumentat politic.Ma ingrozesc doar la gandul ca Geoana ar fi putut castiga alegerile,pt. ca,iata,acesti mafioti de stanga ne-ar fi dus intr-un regres fara precedent.As dori sa ramana in parlamentul tarii mele doar politicieni onesti si capabili,care intr-adevar sa ne reprezinte interesele noastre,ale poporului.Chiar de-ar ramane o mana de oameni cinstiti in legislativ,trebuie restructurata si scuturata clasa politica de mafioti si iata ca se poate.
 • +9 (9 voturi)    
  Caragiale e mai de actualitate ca oricand (Vineri, 19 martie 2010, 7:22)

  Mircea [anonim]

  Toata situatia asta parca ar fi desprinsa dintr-o schita a lui Caragiale, nu stii daca sa razi sau sa plangi (de nervi, desigur).

  Ma intreb cate multe alte situatii de acest gen s-au intamplat in ultimii 20 de ani de am ajuns ca hotul sa strige "hotul", Vanghelie sa fie in continuare primar, Oprescu sa ne dea cu tifla si lista poate continua.

  E buna primenirea asta de primavara, dar trebuie continuata tot anul ca sa se vada ceva. Ce va fi si mai interesant este cum se va pronunta justitia tinand cont de personajele implicate.
 • +9 (9 voturi)    
  adunatura de lichele (Vineri, 19 martie 2010, 7:27)

  prunu [anonim]

  mai romanilor, fratii mei !!! retineti cine este in jurul acestui umflat ! spuneti tuturor numele lor, dati-i la gazeta, scrieti-i pe ziduri, nu-i uitati pana nu ii facem sa dispara !!!!!
  • +1 (1 vot)    
   pentru prunu (Vineri, 19 martie 2010, 20:17)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui prunu

   Corect! Sa nu-i uitam!
 • +9 (9 voturi)    
  PSD (Vineri, 19 martie 2010, 8:00)

  daniel [anonim]

  Ce mai zic cei de psd? banuiesc ca nevinovati.Oare cati bani o fi bagat omu cu capsunile in campania psd?Sau cati or mai fi ca el.
 • +13 (13 voturi)    
  O lectie pentru mafiotii nostri (Vineri, 19 martie 2010, 8:16)

  nelloti [utilizator]

  "Intr-o vreme in care mare parte dintre functionarii publici si fortele politienesti din Chicago erau corupte, permitand gangsterilor sa-si desfasoare nestingheriti activitatile lor ilegale, Eliot Ness, agent al Biroului Prohibitiei, a fost insarcinat sa ajute orasul Chicago sa scape de Al Capone si de activitatile sale care incalcau Legea Volstead. Eliot Ness a devenit conducatorul unui grup de 11 agenti, supranumiti The Untouchables, curajosi si incoruptibili, carora li s-a datorat, in mare masura, distrugerea lui Al Capone si a regatului sau. Mai tarziu, a contribuit la succes si faptul ca, in 1933, legea prohibitiei a fost abolita, ceea ce i-a lasat pe gangsterii implicati in contrabanda cu alcool fara principala lor sursa de venituri."
 • +13 (13 voturi)    
  voicu (Vineri, 19 martie 2010, 8:18)

  mircea martinescu [anonim]

  din pacate tara e plina de escroci de genul lui voicu si cineva trebuie sa faca o data curatenie.uitati-va de exemplu in politie,vama,senat camera deputatilor,avocatura, magistratura. din cate cazuri au aparut in media,toate au fost ingropate. de ex as vrea sa stiu ce a patit sotia lui paunescu care a omorat doua persoane cu masina,sau judecatoarea beata de la targoviste care a dat politia in judecata ,sau celebrul mischie,acel gunoi ai societatii romanesti, sau traian decebal remes,etc.........
  • +3 (3 voturi)    
   voicu & co (Vineri, 19 martie 2010, 14:43)

   gantz [anonim] i-a raspuns lui mircea martinescu

   Subscriu si ma adresez grupului Hotnews cu ocazia asta: poate ar fi interesant sa faceti niste update'uri cel putin trimestriale despre cazurile mentionate de Mircea! ...Stiti, noi romanii suntem putin mai cascati din nastere -- suntem usor consternabili, ne agitam putin (a se vedea cele cateva sute de mejase de aici), dupa care ne dezumflam complet si ne intoarcem la noi in pesteri. Deci... da. Mersi si felicitari pentru articol.
  • 0 (0 voturi)    
   pentruMircea Martinescu (Vineri, 19 martie 2010, 20:20)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui mircea martinescu

   Toti sunt " dati pe mana Justitiei". Care Justitie? Exista Justitie in Romania? Justitia seamana din ce in ce mai mult cu o organizatie de protectie a marilor banditi!
 • +12 (12 voturi)    
  Primul cuvant care (Vineri, 19 martie 2010, 8:36)

  Audit [utilizator]

  mi-a venit pe buze afost INCREDIBIL. Dupa aceea mi-am dat seama ca acestia sunt oamenii care ne conduc. Avem ceea ce ei oamenii politic au acceptat: un stat mafiot! Nu inteleg cum nu le este lor, in primul and, frica. Ce structura umana poti avea ca sa traiesti in acest stress. Fiti sigur ca si pentru ei e un stress groaznic.
  Exemplu Orban care este de o imperinenta fantastica: urla la Udrea dar Voicu i-a "ingropat-o" p-aia cu pustoaica: baut la volan.
  Sunt convins ca si Basescu avea aceste informatii: tacand esti complice.
  Se tot spunea uitati-va la fata lui Catalin Voicu si nu ai ce altceva sa faci decat sa-l arestezi. Eu as completa: uitati-va la fata lui Grebla-PSD si nu ai ce face decat acelasi lucru. Si Grebla se agita cel mai tare in cazul Voicu!!!
 • -14 (16 voturi)    
  Vechea poveste. (Vineri, 19 martie 2010, 8:51)

  Mihai [anonim]

  Ce ma bucur ca sunteti fericiti ca il aveti pe Base, un personaj care 5 ani nu a facut absolut nimic decat a hahait, de asta a inflorit coruptia mai tare ca pe timpul lui Nastase si ca in continuare sunteti fericiti ca il aveti ca presedinte ca sa poata in continuare sa nu faca nimic, probabil se aseamana cu caracterul acestui popor, sa nu faca nimic, numai sa se planga ca e greu si sa dea vina pe altiindar ati uitat ca tot voi i-ati pus acolo pe acesti corupti de care sunteti surprinsi acum, de faradelegile lor. Observ ca ceea ce e cel mai important e ca sunteti fericiti ca e de la PSD de parca indivizii din celelalte partide ar fi niste sfinti (PDL). Savurati hahaiala in continuare, pana la urma e tot ce aveti si veti avea, nimic mai mult.
  Vreti sa modificati constitutia tarii, ok, dar cum ati vrea sa fie? Aveti vreo idee?Sau e numai gargara?
  • +11 (11 voturi)    
   Esti tare, frate! (Vineri, 19 martie 2010, 9:07)

   Petre [anonim] i-a raspuns lui Mihai

   Cinste tie Misule ptr comentariu!
   Dar esti paralel cu subiectul!
   Aici e vorba de cineva care se numeste Voicu si are oaresce probleme.
   Tine steagul PSD sus!
   In 2009 ai ratat. Insista. Ponta are reactii minunate.
  • +5 (5 voturi)    
   vechea poveste...cu alt final! (Vineri, 19 martie 2010, 9:35)

   octopus [utilizator] i-a raspuns lui Mihai

   poate ai dreptate si e vechea poveste dar se pare ca pentru cativa finalul va fi altul...de cate condamnari cu executare ai auzit cand era nastase/iliescu? Sa stii ca vom savura hahaiala atat timp cat vor mai aparea povesti d-alde voicu care ne vor face sa ne dam seama ce s-ar fi intamplat daca iesea "rosu". Nu zice nimeni ca PDLul o fi plin de sfinti dar macar se misca ceva acum! Dar se intampla pentru noi, cei care ar trebui sa ne simtim vinovati dupa cum vad ca aratati cu degetul: "tot voi i-ati pus acolo pe acesti corupti "... voi ati facut, voi ati dres... DA, dar noi macar am facut, domnule MIHAI [anonim] & CO!
  • +7 (7 voturi)    
   Ha, ha , ha! (Vineri, 19 martie 2010, 9:43)

   nick [anonim] i-a raspuns lui Mihai

   Da-mi voie sa ma "hahai" un pic de comentariul tau , ca apoi sa pot sa plang ... Crezi ca sunt suficienti 5 ani ca sa starpesti caracatita ? Din pacate dimensiunile ei sunt de neimaginat, probabil nici in 50 de ani nu vom reusi mare lucru...
   Vezi tu, aici nu e vorba de PSD, nici de PDL , e vorba de Romania, tara in care eu traiesc, muncesc, platesc impozite... E vorba de parlamentari, de magistrati, de oameni cu functii importante in stat.
   E vorba de cat de umilit ma simt in propria tara, de cata bataie de joc avem parte zilnic, de cata mizerie suntem inconjurati.
   Sunt doua lucruri care trebuie sa mearga bine intr-un stat pentru ca acel stat sa mearga bine in intregul sau: parlamentul si justitia. Vezi in articolul de mai sus cum functioneaza cele doua la noi....
   • -1 (3 voturi)    
    Tot ha, ha, ha (Vineri, 19 martie 2010, 10:57)

    Mihai [anonim] i-a raspuns lui nick

    Vad ca pe unii i-a incins comentariul meu dar vreau sa clarific ceva.
    Nu tin steagul niciunui partid, mi se falfaie de absolut TOATE partidele din Romania si de politicienii lor si de gargara lor nesfarsita.
    Ma deranjeaza circul care se face pentru arestarea unui individ de parca ar fi nu stiu ce lucru neobisnuit si ca procurorii vor face in continuare aceleasi greseli obisnuite(au uitat sa puna la dosar nu stiu ce dovezi, i se da drumul pe motive medicale, buna purtare etc)
    Iar arestarile care se fac sunt doar praf in ochi, aresteaza gainarii, crezi ca in Romania spaga e de 200.000E, e doar bani de buzunar, spaga adevarata e de la milioane de euro in sus.
    Pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca aia stau in inchisoare atat timp cat banii le raman, nu le sunt confiscati. Imi convine si mie sa dau tunuri de cateva zeci sau sute de milioane de euro, primesc 3 ani parnaie, ies intr-un an pentru buna purtare si am bani pe care nu i-as fi castigat niciodata din munca cinstita, cel putin nu in Ro.
    Cand spun "voi" fac referire spre cei care au votat, indiferent pe cine, eu nu consider ca vreun politician merita votul meu, ar trebui introdus votul alb.
    Sunt intru totul de acord cu tine in legatura cu mizeria din aceasta tara dar vazand cum se duc la vot pentru un kg de zahar sau 50 lei ma face sa cred ca nimic nu se va schimba in acesta tara in secolul 21, poate in urmatorul.
    Justitia nu o sa mearga niciodata bine atat timp cat se primesc indicatii cam cine ar trebui sa iasa presedintele CSM sau procurorii primesc telefoane si atentionati ca investigheaza pe cine "nu" trebuie.
    • +1 (1 vot)    
     pentru Mihai (Vineri, 19 martie 2010, 20:27)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Mihai

     Tu de fapt ai o mare durere in suflet...Incearca sa te implici cumva.Poate se va schimba ceva,
     Nu e bine sa stai pe margine ( nu mergi la vot) si sa bocesti. Fii barbat!
 • -11 (13 voturi)    
  Important (Vineri, 19 martie 2010, 9:07)

  Rogerius [anonim]

  este evident ca avem de-a face cu o rafuiala politica: adica o forta politica corupta (in cazul de fata probabil PDL) ataca o alta forta politica corupta (PSD)...ce concluzii se pot trage?:
  1. daca PSD-ul este corupt (si este) asta nu inseamna ca PDL-ul, facind public dosarul in cauza, este curat si inocent...nu este...avem de-a face cu o simpla rafuiala intre membrii aceleiasi clase politice corupte.

  2. "Boborul", adica noi toti, avem tendinta sa credem ca un"bandit" este cinstit daca il demasca pe celalalt...pe cind in realitate vrea doar sa-si inlature concurenta de pe "piata"

  3. atita timp cit noi toti continuam sa ne lasam pacaliti de teatrul jucat de clasa politica actuala, in intregul ei si nu vom incerca prin asociatii civice APOLITICE sa exercitam un control democratic asupra acesteia, politicienii vor continua sa fie cea ce sunt si azi: o gasca de profitori incapabili sa conduca o tara.
  • +11 (11 voturi)    
   răfuială (Vineri, 19 martie 2010, 9:55)

   Mihnea Toader [anonim] i-a raspuns lui Rogerius

   Răfuială politică?! Să fie, important este ca o parte din mafie să ajungă după gratii. Să-i dea în gât şi pe cei de la PDL ce îmi pasă?! La puşcărie cu toţi hoţii!
 • -7 (7 voturi)    
  daca... (Vineri, 19 martie 2010, 9:21)

  Catalin [anonim]

  daca asta ar fi singurul de acest gen.. nu ar fi asa mare dezastru.. dar din astia se gasesc peste tot, in toate partidele... din pacate mafia este deasupra partidelor.. asistam si acum la o rotire a cadrelor de acest tip.. nu e voicu psd-istu.. face jocurile probabil un pdl-ist basescian.. oricum.. vai de curu nostru unde am ajuns
 • +11 (11 voturi)    
  Napoleon (Vineri, 19 martie 2010, 9:31)

  Dani [anonim]

  Catalin Voicu asta are exact moaca porcului Napoleon din Ferma Animalelor al lui Orwell. Cand o sa scapam de porcii astia nesatui???
 • +12 (12 voturi)    
  lol (Vineri, 19 martie 2010, 9:42)

  Kerosen [anonim]

  Voicu Catalin: (vorbeste in soapta): Cine sa va mai ia pe voi?
  Mazare Alexandru: Pai, nu stiu, intreb si eu!
  Voicu Catalin: Un Dumnezeu, poate, atat!


  Aceste replici sunt antologice. Stenogramele alea pot ransformate in piesa de teatru. Doar cu copy paste
 • 0 (2 voturi)    
  nu-mi vine sa cred... (Vineri, 19 martie 2010, 9:59)

  luci [anonim]

  ca exista mafie, ca asta e doar o mica parte, ca.., stiam, dar ca magistrati de un asemenea nivel sa fie implicati atat de mult in mafie... nu nu stiu ce sa mai spun, sincer, inseamna ca suntem condamnati sa traim asa mii de ani, indiferent cine va veni la putere...
  cred, si sustin cu tarie, ca trebuiesc modificari masive in justitie, tragerea lor la raspundere, introducerea sistemului cu jurati, nu stiu, mai veniti si altii cu alte idei... altfel asa vom trai in veci...
  daca justitia nu functineaza, sistemul este unul infect, indiferent de cine va conduce...
 • +8 (8 voturi)    
  La mai multi (Vineri, 19 martie 2010, 10:00)

  ionut [anonim]

  Hai baieti, hai ca se poate. Mai un primar prins cu mana in borcanul cu bani publici, mai un senator ce invarte judecatorii ca pe papusi; e bine. Incepe sa-mi placa sa citesc presa in ultimul timp :P.
  Cu aceasta ocazie tin sa-mi strang propria mea mana pentru felul cum am votat la prezidentiale.
 • +7 (7 voturi)    
  voicu e genial (Vineri, 19 martie 2010, 10:04)

  robert [anonim]

  am citit dialogurile astea si zic, fratilor voicu e genial, a scris ce-a mai tare piesa de teatru din ultimii 20 de ani. Eu m-as duce si maine la teatru sa aud replicele alea spumoase.
  Piesa asta ar trebui repetata in toate teatrele din romanica, ca nimeni sa uite cum arata cei care ne conduc.
  Voicu era vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare! Asta ne apara pe noi cica! :))
  Absolut genial, mai citesc odata, Caragiale ar fi fost mandru de asemenea 'docoment'.
  Ce e trist ca doar pe site-ul Adevarul am gasit stirea in prima coloana, pe restul site-urior e mai jos sau nu apare deloc.
 • +3 (3 voturi)    
  cafegiul a scris despre toti acestia (Vineri, 19 martie 2010, 10:10)

  nouvelobs [anonim]

  a dezvaluit toate acestea. pacat ca nu este popularizat!!
  el a descris cu lux de amanunte formarea "retelelor", organigrama. voicu nu este altceva decat unul din jucatorii lansati pe teren de securitate, ramura "internationalista" !!
  din cand in cand mai lasa in offside un prost trutulescu, voicu...ei insa vor ramane in umbra si isi vor cauta alti atacanti. cu siguranta vor recruta alti prosti, rezerve necesare pentru a da satisfactie poporului, ue. in paralel isi pregatesc noii lideri, cainosi genul ponta, oportunisti genul antonescu sau udrea. bazin de recrutarea au si daca nimeni din clasa mijlocie onesta nu ajunge la putere...vom fi bolnavi.

  Gh.Florescu in ,,Amintirile unui cafegiu"
 • +9 (9 voturi)    
  Geoana tace deocamdata (Vineri, 19 martie 2010, 10:14)

  ioan [anonim]

  Pentru ca este implicat in acest scandal, Geoana tace. La restaurant a luat legatura cu Voicu inainte de a supune in discutie si la vot cererea DNA, nu inainte de a minti ordinar in fata micului ecran in doua aparitii succesive. O parte din bani au ajuns in pusculita PSD si a lui Geoana direct, asa cum am mai vazut cei 5000 Euro ai lui Birchal pe care geoana i-a primit, dar in ciuda dovezii a catalogat ca fiind facatura si falsificare de imagini!! Mai vine si Neculaiciuc cu informatii despre trioul Geoana Hrebenciuc Vanghelie in dublu exemplar si avem in fata un cap interlop in persoana lui Geoana.
 • -5 (7 voturi)    
  Firescul ne mira... (Vineri, 19 martie 2010, 10:27)

  Dan Samoila [anonim]

  Bai oameni buni, ce ne tot miram atata, nu-i asta ordinea fireasca a lucrurilor?
  Pai daca iesea prostanacu', nu va este clar ca aveam acuma in acelasi registru nume mari ca Videanu, Udrea, Berceanu, frasu' lu' Base si altii?
  Pana nu reformam si dam jos TOATA clasa politica, pana si pe cel mai mic vierme care a facut parte dintr-o structura de conducere din '47 pana in prezent, noi nu o sa avem vreodata un semn de normalitate in tara asta de cacao.
  Va este extrem de clar ca Basescu si oricare alt presedinte care a fost in Romania a stiut si stie in continuare tot timpul ce se intampla cu adevarat in interiorul clicii de paraziti pe care o pastoreste. Pana cand nu vom iesi din starea asta de gloata buimaca si dezbinata nu putem ridica pretentii de moralitate de la cei care ne conduc si care sunt acolo cu acceptul nostru.
  Pana atunci, ciocu' mic si stati in cotetul vostru asteptand stapanul sa va ia la taiere!
 • -2 (4 voturi)    
  Nasol (Vineri, 19 martie 2010, 10:32)

  Radu [anonim]

  La ce contin inregistrarile astea ar fi mare lucru sa dea senatul aviz de arestare.
 • -1 (5 voturi)    
  Foarte trist ... (Vineri, 19 martie 2010, 10:36)

  lucard [anonim]

  Inca o executare in presa, sunt sigur ca o sa ramanem toti ca prostii si domnul Voicu cu toti acolitii lui nu or sa pateasca nimic penal.
  Este absolut oribil ceeace se intampla in Romania, niste corupti supun alti corupti judecatii publice.
  Nu va entuziasmati cand vedeti asfel de articole ci privitile cu cea mai mare scarba.
 • 0 (0 voturi)    
  Independentii vin la Partidul Verde (Vineri, 19 martie 2010, 10:41)

  Partidul Verde [anonim]

  Grupul Parlamentar al Independetilor duce negocieri de fuziune cu Partidul Verde din Romania si astfel sa mearga pe culoarul Verzilor Europeni ! www.partidulverde.ro
 • +9 (9 voturi)    
  niste hoti (Vineri, 19 martie 2010, 10:41)

  manole [anonim]

  daca era geoana presedinte cine-i mai oprea Deaceea erau asa de disprati in decembrie
 • +9 (9 voturi)    
  Santajabilii din PSD. (Vineri, 19 martie 2010, 10:42)

  mircea [anonim]

  D-lor,cand Voicu va fi arestat,multa lume se va bucura.Asta nu merita sa fie judecat in stare de libertate.Dupa arestarea lui Voicu,cei santajati de el,ar trebui sa li se ceara sa se retraga,pentru linistirea societatii romanesti.
 • +2 (8 voturi)    
  TARA DE HOTI (Vineri, 19 martie 2010, 10:43)

  Dan [anonim]

  Nu vad pe niemni care sa observe ca arestarea lui Voicu nu se poate face fara arestarea si procurarilor sau magistratilor cu care el era in legatura....plus a celor care au solicitat aceste interventii.

  Si practica asta este generala, sa nu credeti ca , cacatul asta mustacios era vreo scula, sunt altii mult mai rai ca el, care probabil nu vor fi prinsi niciodata.

  TARA DE CACAT.
  • +5 (7 voturi)    
   Nu tara e de kk (Vineri, 19 martie 2010, 10:56)

   lucard [anonim] i-a raspuns lui Dan

   Ci de kk sunt cei care o conduc. E o diferenta foarte mare.
 • +3 (5 voturi)    
  Daca l-ar aresta pe asta (Vineri, 19 martie 2010, 10:49)

  Alexandru [anonim]

  ar fi perfect. La puscarie cu ei.
 • -1 (5 voturi)    
  E clar, nu avem nicio sansa ! (Vineri, 19 martie 2010, 10:58)

  Cetateanu' [anonim]

  Chiar nu conteaza partidul. Ei ne conduc, sunt prea multe ramificatii in sistem.

  Ar trebui sa-i schimbam pe toti, dar nu se poate .
 • -11 (11 voturi)    
  mana cereasca (Vineri, 19 martie 2010, 11:04)

  regele cioaba [anonim]

  se vede chiar si de pe luna ca la multi romani prostia tine loc de foame.
  pentu toti pupincuristi lui BASESCU cazul VOICU este o mana cereasca, pentru ca o sa dispara toate comentariile legate de MIRCEA BASESCU, cel care a amenintat in direct un jurnalist ( aceasta nu este mafie ?), de MONICA RIDZI, prinsa in flagrant cand cerea unei consiliere sa distruga probe (aceasta nu este mafie ?), furtul flotei romane nu s-a facut cu ajutorul mafiei?, de primari PDL, arestati sau condamnati, de legaturile familiei Basascu cu lumea interlopa (vezi botezurile) etc.
  Toate acestea se vor uita in curand, asa cum s-a uitat si de palma sau pumnul incasat de un copil de la presedintele unei tari spunandu-se ca a fost o facatura.
  Cum a aparut acest papagal de VOICU, de care cred ca nimeni nu auzise, uitati ce fete zambitoare au toti pupincuristii si o sa vedeti cati ani o sa pomeneasca ei de acest caz, pentru a se uita ca de fapt ei conduc, ei sunt puterea adica ei aduc foamea iar in loc de mancare vom servi circ.
  Sa auzim de bine si nu va mai multumiti cu frimiturile pe care ni le arunca unii sau altii.
 • +6 (6 voturi)    
  Mafia (Vineri, 19 martie 2010, 11:09)

  GabyAMP [anonim]

  Bai fratele meu... mai clar de-atat ce trebuie sa fie la dosar ca sa-l inchizi pe-asta... si nu numai pe el. Auzi... Ludovic... te-am ajutat cu accidentul :D Ascultati-ma... mai trebuie sa treaca 20 de ani (au trecut 20 pana acum) si de-abia apoi intram in ceea ce se poate numi "tara promisa". Trebuie sa moara astia vere... alta sansa nu este. Doamne ajuta-ne sa vedem tara promisa... ca nu stiu daca mai apucam... Dar macar copiii nostri
 • -4 (8 voturi)    
  Circ... (Vineri, 19 martie 2010, 11:12)

  Gigi [anonim]

  ...pentru popor.

  In proportie de 99% cred ca nu se va intampla absolut nimic cu indivizii respectivi. E doar inca o productie din ciclul "Casa de filme DNA prezinta:".

  La fel ca si caltabosii lui Remes samd.

  In cazul condamnarilor definitive (adica unde exista probe substantiale nu doar niste discutii la telefon) presa nu prea afla inainte. Vezi Gutau si primarul PNL de la Baia Mare.

  Voicu o sa scape la fel cum o sa scape si Solomon pentru ca informatiile astea ajunse la presa nu dezvaluie decat faptul ca dosarul este "subtire".

  Hai cu raportul UE pe justitie...
  • +7 (7 voturi)    
   Hmmmm... (Vineri, 19 martie 2010, 12:42)

   Dorin [anonim] i-a raspuns lui Gigi

   Te referi la "circul" pe care l-a facut Ludovic Organ cu accidentul???? Deci ai auzit ce zice Voicu, da? Organ a apelat la el ca sa-l scape. Agravant, de fapt asa cum se stia in anumite cercuri care cunosc realitatea, e ca Organ era beat. Deci accidentul, pe care multi leberali de stanga ca tine l-au negat cu obstinatie, a fost real. Iar gagiul, "moralistul" Organ, era si beat. Hahahahahahaha, cum se mai dezumfla si gogosile astea leberale de stanga care se tot dau morali, leberali si de "dreapta". Ma umfla rasul. Leberalii fiind in fapt niste mafioti si ei ca si pesedistii. Nici o diferenta! De altfel prietenia PNL cu PSD una veche, cu multe complicitati si de mare substanta. Si cred ca vei avea, in acest sens, mai multe dovezi in curand.
   • -6 (6 voturi)    
    Decat ... (Vineri, 19 martie 2010, 14:29)

    Gigi [anonim] i-a raspuns lui Dorin

    ... ca asemenea inregistrari (telefonice, cu camera ascunsa) nu pot constitui probe. Daca nu au altceva (cel mai probabil) nu e decat show pentru cei carora le curge saliva din gura (si sunt fani OTV, Taraf TV si din cand in cand Labe1 TV) ...

    Nu comentez gargara ta cu liberalii de stanga de dreapta samd... nu are rost...se vede ca ai o obsesie care se traduce prin "PD e bun, toti ceilalti sunt naspa". Obsesiile se trateaza, nu se comenteaza.

    Chiar radeam cu un prieten pe messenger si i-am zis ca vreau sa-l impusc pe Basescu. A zis sa nu mai zic asa ca ma iau la "ochi" serviciile. Faptul ca am zis ca vreau sa-l impusc pe Basescu nu inseamna tentativa de asasinat ... ar trebui sa gaseasca o arma, niste planuri etc etc ca sa probeze asta.
    • +2 (2 voturi)    
     Probleme? (Vineri, 19 martie 2010, 14:42)

     doi si-un sfert [utilizator] i-a raspuns lui Gigi

     O zi buna,
 • +9 (11 voturi)    
  PUSCARIE!!! (Vineri, 19 martie 2010, 11:15)

  Cristi [anonim]

  Astia de la PSD (in marea lor majoritate) si cei de la PNL (tot in marea lor majoritate) si probabil si cativa de la PDL trebuie bagati la psucarie. Clasa politica romaneasca este una de mafioti calificati care submineaza Romania intr-un mod extrem de periculos. Voicu, acest borfas ordinar, cunoaste multe lucruri care ar putea distruge definitv PSD si PNL. As vrea ca toti oamenii sa se gandeasca foarte serios la scopul cu care a fost creata in toamna anului trecut sinistra coalitie PSD-PC-PNL-UDMR-Minoritati. Oare de ce atatia bani, atata energie, atata ura, au fost investite pentru a incerca distrugerea unui singur om? Care era defapt mobilul acestei clici ordinare care lucra pentru interese total straine de Romania? Va dati seama ce-ar fi insemnat pentru aceasta tara daca proiectul Grivco-KazMunaiGaz (un proiect rusesc) ar fi avut succes in Romania? Va dati seama ce-ar fi insemnat sa avem presedinte un tradator ca Geoana si clica lui de mafioti???? Realizati gravitatea lucrurilor care aveau sa se intample daca Basescu nu castiga alegerile???? Va rog sa va ganditi profund la aceste lucruri. Rezultatul alegerilor din 6 decembrie 2009 a reusit sa evite o drama fara precedent prin care ar fi trecut Romania.
 • +3 (9 voturi)    
  comentariu voicu (Vineri, 19 martie 2010, 11:16)

  miky [anonim]

  Nu cred ca vom mai lumina vreodata tara asta. "Nu ne mai vindecam cu nici un leac". Ce putem sa facem? Ar fi posibil oare sa fie schimbati toti? Probabil ca da, prin alegeri, dar cine stie ce alegem!. Ti se face lehamite de tot, dar nici nu putem sa stingem lumina. Ma ingrozesc la gandul ca daca ar fi iesit Geoana presedinte, cu astfel de oameni langa el, am fi fost ingenunchiati, subordonati total bunului lor plac.Nu inteleg de ce trebuie arestat Voicu si nu se spune nimic despre inaltii judecatori?, ei nu raspund pentru faptele lor? ei nu pot fi arestati? Vai de mama noastra!
 • -2 (4 voturi)    
  ha (Vineri, 19 martie 2010, 11:35)

  margelatu [anonim]

  119.000 ron ? Asta-i cu tot cu TVA ? Coruptie...coruptie.... coruptie..... pentru cei care nu au legatura cu mediul de afaceri totul poate parea de domeniul fantasticului...... pentru cei care totusi au legatura este confirmarea a aceea ce stiau deja....
 • +3 (3 voturi)    
  pai de aia sintem unde sintem (Vineri, 19 martie 2010, 11:56)

  anonim [anonim]

  Cred ca asta trebuie sa fie doar inceputul. Cred ca e momentul sa purificam putin Romania asta de acesti oameni care sint de rusinea istoriei.

  Noi muncim cinstit si ei ne fura dreptul la viata normala, la o dezvoltare umana a acestei tari. Pia de aia pleaca toti din jegul asta.

  Vai, vai, vai, no comment .
 • +7 (7 voturi)    
  ... (Vineri, 19 martie 2010, 12:02)

  johndoe [anonim]

  nu mai e nimenti "consternat/revoltat" de modul cum a fost ridicat domnul "senator" din strada. Toata lumea era revoltata atunci....
 • +1 (3 voturi)    
  CUM MAI UMBLA LIBER ASTA ???? (Vineri, 19 martie 2010, 12:35)

  johndoe 2 [anonim]

  cum mai umbla libera asta si toti ceilalti ? Si sa ne spuna cineva: e cretin si dobitoc sau nu se vede ca vorbea de toate astea pe telefon, in tara in care sunt mai multe urechi pe fir decat oriunde in lume ? Ce fata de ospatar, de subofiter care tine scara - halal senatul romaniei.
 • +6 (6 voturi)    
  justitia (Vineri, 19 martie 2010, 12:39)

  cristian [anonim]

  pe voicu asta ar trebui sa-l audieze in stare de arest doar ca sa hotarasca in mod corect CATI ANI SA-I dea.5 / 10 sau 15. Tre sa inceapa cu cineva mai frate ca de rusine vad ca nu merge, poate de frica.
 • +5 (5 voturi)    
  secretul lui voiculet (Vineri, 19 martie 2010, 12:39)

  nemo [anonim]

  domnule geo saizescu, nu vreti sa mai faceti un film gen "secretul lui bachus"?
  ca aveti material aici la greu :)))))))))))))
 • -1 (5 voturi)    
  ahhhh (Vineri, 19 martie 2010, 12:48)

  evghenia [anonim]

  eee le omoara ei la parchet!!! daca ajunge vreunul la puscarie... imi pun capul. Pai astia se au la mana uni pe alti si o chestiune de genul asta ar insemna sa plece toti!!!!
 • +6 (6 voturi)    
  FELICITARI HOTNEWS (Vineri, 19 martie 2010, 12:53)

  alina [anonim]

  Felicitari pt.tot ceea ce publicati.Cred ca ati ramas printre putinii ziaristi patrioti.
  Asa trebuie procedat; sa se publice astfel de stenograme ca sa se vada toata marsavia "alesilor" nostri. In felul asta li se taie posibilitatea de a ascunde lucrurile.
  Acum se vede pe ce maini ar fi incaput tara asta daca iesea Geoana.
  D-zeu n-a permis asta.
 • +5 (5 voturi)    
  maiculita (Vineri, 19 martie 2010, 13:02)

  jan [anonim]

  maica doamne , te inspaimanta stenogramele astea, daca prostul asta nu se lauda, inseamna ca romania e distrusa, daca suntem condusi de asemenea specimene, Doamne, dumnezeule te cutremuri, la gandul ca totul se rezolva in acest stil , in politie in justitie, procuratura. Cred ca singurul lucru bun , ar fi legea martiala , nu stiu cum mai scapam de raia asta. Daca un maimutoi de parlamentar , poate sa faca asemenea nenorociri, ma gandesc cu groaza ce se intampla , la presidentie, guvern, ministere.
 • -7 (7 voturi)    
  Cine avea interes sa puna pe piata acte din dosar? (Vineri, 19 martie 2010, 13:54)

  Plano10 [anonim]

  Cine are interes?
  Bineinteles ca acei care instrumenteaza juridic cauza.Ca sa puna presiune pe parlamentari, prin opinia publica incitata de dezvaluiri.
  Colajul de extrase din inregistrari, corelat cu citate din referatul DNA, indica preexistenta lui inainte de deschiderea documentelor la Parlament.
  Era imposibil sa realizeze cineva din Senat acea corelare in cateva ore de la momentul deschiderii pachetelor si sa le mai si dea vigilentului Tapalaga.
  Daca ar fi asa, cat a platit Hotnews pentru dezvaluiri.
  Asta nu este tot coruptie?
 • +2 (2 voturi)    
  Incredibil (Vineri, 19 martie 2010, 14:53)

  Viorel [anonim]

  Ce mai e de zis oameni buni? Pur si simplu, te insapaimantii! In ce tara traim? Mai avem speranta?
 • +4 (4 voturi)    
  si noi stam ca prostii si discutam pe forumuri (Vineri, 19 martie 2010, 14:54)

  mih [anonim]

  Asa e poporul asta blestemat, sa fie batjocorit si sa rabde. Chiar niciodata nu ne mai invatam minte sa FACEM ceva si sa nu ne mai plangem pe la colturi?
  Frate, sa facem ceva , aveti vreo idee?

  Eu ma inscriu primul in orice actiune care sa faca ceva sa scapam de jigodiile astea.
  Aveti vreo idee?
 • +5 (5 voturi)    
  jungla ??? (Vineri, 19 martie 2010, 14:54)

  petre [anonim]

  Cu asa animale pe functii decizionale Romania a ajuns o jungla in care, crima organizata si-a facut de cap atatia ani. CE SE INTAMPLA CU NOI, oamenii de rand, daca iesea GEOANA presedinte ? Ai impresia ca citesti un roman horor de crima si spada nicidecum de viata politica din Romania. DE CE MAI ESTE NEVOIE DE AVIZUL SENATULUI PENTRU ARESTARE ???

  PARCA IMUNITATEA ESTE NUMAI PENTRU DECLARATII POLITICE, NU ????
  • 0 (0 voturi)    
   Mai multi anchetati (Vineri, 19 martie 2010, 19:58)

   Adrian [anonim] i-a raspuns lui petre

   Ti se pare ca se intampla ceva pentru ca este un paduche anchetat? Cand vor fi cateva zeci de asemenea indivizi si nu numai parlamentari ci si judecatori, ministri, procurori atunci deabia incepe sa se miste ceva in tara asta, daca e anchetat unul cand si cand doar ca sa mai agite spiritele tot la fel vom ramane.
 • +8 (10 voturi)    
  E normal. (Vineri, 19 martie 2010, 15:14)

  TrinitY [anonim]

  Mai draga, cum sa va spun, pe mine nu ma mira.
  Nu ma mira discutiile. Si asta pentru ca au surpins printre cele mai "blande" convorbiri :)
  Va dati seama ce discutii au fost de-a lungul timpului intre acesti mosnegi si multi multi altii ?!

  Dpdv al meu ... sa-i f**a cainii.
  Normal ca i-am dat lu bunicamea, care ca orice pensionar e fun Iliescu & Co. - deci i-am dat si ei sa citeasca treburile astea. Facatura cica.

  Bai frate .. Romania are 2 probleme: Politicieni de genul celor de mai sus, care nush cum reusesc sa spuna la televizor ca sunt nedreptatiti si chemati pe la tribunale, si Pensionarii.

  Eu personal nu vreau sa ajung pensionar. Prefer sa mor si sa nu chinui atatia tineri cu problemele mele. Cu cersetoria mea. Cu medicamentele mele .. pe care incep sa le iau din prima zi de pensie, ca doar am drepturi, sunt pensionar.

  Consider ca ar trebui instalata dictatura militara pentru vreun an de zile, cu oameni curati intr-adevar, care sa faca legea. Tribunalul sa se ocupe de gaina disparuta a lu nea Gica si de ciocolata furata a lu Tanti Mariana de la colt .. si tribunalele militare sa ia la puricat tot ce inseamna politicieni si piramida de sub ei.
  Un an doar domnilor, un an de frica si teroare, e mai bine decat inca 30-40 de teatru cu papusi imbracate in costume pe la televizor. Sa imi fie frica atuncea ca ies afara dupa nu stiu ce ora tarzie, dar sa nu imi fie frica ca ma loveste un nene senator pe trecere si nu pateste nimic niciodata.
  Frica de mine, nu frica de cei pe care ii aleg sa ma reprezinte. Un an doar.

  Parerea mea.
  • 0 (0 voturi)    
   CINSTE Ma frend (Vineri, 19 martie 2010, 23:52)

   scooby_doo [utilizator] i-a raspuns lui TrinitY

   Frate T. dak candidezi la Parlament, si iti mentii parerea si mentalitatea, ai votu meu, eu as candida (mi-as cumpara votu', adik), dar prefer sa-mi tin jobu de peste mari si tari, ca e cinstit si muuult mai bine platit.... si respectat
 • +2 (2 voturi)    
  foarte ciudat (Vineri, 19 martie 2010, 17:45)

  flori [anonim]

  Sunt ciudat de multi "neinteligibil" acolo unde ar trebui sa fie nume, de fapt. Deci DNA ofera o varianta "abreviata" si "corectata".
 • 0 (0 voturi)    
  coruptia sistemului (Vineri, 19 martie 2010, 21:43)

  marian69 [anonim]

  domnilor trebuie facuta curatenie ca tot sau aproape tot sistemul este corupt,sunt oameni pe care ii vedem la tv.si pledeaza impotriva coruptilor dar ei sunt corupti pana in fundul oaselor.daca vreti un subiect aproape la fel de interesant contactati-ma.
 • 0 (0 voturi)    
  Justitie? (Vineri, 19 martie 2010, 23:28)

  BOGDAN [anonim]

  Din cate inteleg eu, justitia la noi este un fel de meci de fotbal in care cei care inscriu mai multe goluri(a se citi "dau spaga mai mare") castiga. Adica un complet de judecata este format din mai multe persoane, fiecare ademenit de o anumita parte. Din acest ghiveci de influente se ia o decizie care nu mai are nici o legautra cu justitia. Pana la urma poate nenorocitul asta de Voicu a incercat sa apere un om corect. Justitia e la pamant, sanatatea la fel, invatamantul pe butuci. Incotro ne indreptam in rimtul asta?
 • -1 (1 vot)    
  despre Clanul Mazare (Vineri, 19 martie 2010, 23:40)

  scooby_doo [utilizator]

  ceea ce se vb despre clanul Mazare e perfect adevarat, cel , cel mai concludent exemplu de coruptie la nivel foarte inalt din Romania. DNA-ul il acuza pe el si altii 35 pt un prejudiciu de 144 de milioane de Euro, atata stiu ei, pai in Constanta toate terenurile s-au dat dupa 2000 cu o spaga de 50-80 la suta catre Mazare si este vorba numai de terenuri care fac de 5-600 de mii de euro in sus. Zona peninsulara, centrala veche, a Constantei este plina de ruine pentru ca Mazare, impreuna cu directorii-escroci pe care i-a plantat in primarie, refuza pur si simplu sa le retrocedeze proprietarilor de drept in lipsa unei spagi foarte, foarte grase. Mazare se plange ca nu are fonduri pentru oras in schimb da contracte de milioane firmelor sale, chiar dak, in culmea tupeului sau si a prostiei romanilor, el nu mai figureaza in acte... dar toti constantenii tantalai stiu ca, de exemplu, SotiTVNeptun e firma lui ...OARE CINE IL PROTEJEAZA SI PUNE MANA PE VALIZA LUI CU BANI... NU CUMVA CINEVA DE LA COTROCENI?
 • -2 (2 voturi)    
  cum se face ca... (Sâmbătă, 20 martie 2010, 1:17)

  constantin gherghinoiu [anonim]

  ... citind comentariile pe marginea acestui articol, cele mai echilibrate comentarii sunt ale acelora care au numai minusuri?!? Dragi postaci-talibani-basescieni-batracieni, daca lucrurile sunt chiar asa de clare si acest Voicu si toti ceilalti mentionati in acest articol sunt vinovati, "ce mai chichirez galceaua ?" cum ar fi spus Anton Pann.
  Nu va mai consumati energiile si nu va mai exprimati in felul acesta adeziunea pentru PD-L si pentru gasca lui Base care, vedeti in ce hal a adus tara aia in care va balaciti cu totii.
  Asteptati sa vedeti ce va fi atunci cand "carmaciul" vostru iubit nu va ma fi la timona tarii; daca nu va avea "norocul" sa "dea ortul popii" inainte de a i se termina mandatul, el si intreg neamul lui, plus jumatate din PD-L, va merge la parnaie dupa Solomon si Gutau. De aceea nu mai fiti asa veseli ca Voicu si PSD-ul au fost luati la intrebari, ca nu peste mult timp se va intampla acelasi lucru cu "idolul" vostru "chelos" si chior. In final, va doresc, sincer va doresc la totzi, "Sa traitzi bine!" Dar, credeti-ma, asta se va intampla numai dupa ce intreaga "shleahta basesciana" va disparea de pe scena politica a Romaniei.
  • -1 (1 vot)    
   Va obositi ... (Sâmbătă, 20 martie 2010, 12:54)

   utug [anonim] i-a raspuns lui constantin gherghinoiu

   Va obositi. Nu va pati nimeni nimic. Nici Iliescu, nici Vantu, Nici Voicu, Nici Videanu, nici Udrea, nici Patriciu, nici Nastase, nici Basescu .... nici, nici, nici ... nu merita sa ma obosesc a le mai pomeni numele. Exista progres in orice ... cu o singura exceptie: moravuri, morala. Lumea nu se schimba. Ramane asa cum a fost dintotdeauna.
 • +1 (1 vot)    
  ??? (Sâmbătă, 20 martie 2010, 5:14)

  anonim [anonim]

  de doi ani, eu impreuna cu 6 colegi cu varste intre 27 si 29 de ani, lucram la un program de dezvoltare a Romaniei cu accent pe agricultura, educatie si siguranta cetateanului (sistemul medical si social). in vederea dezbaterii acestui proiect am decis sa ne alaturam unui partid politic, psd ca sa fiu mai exact. in urma evenimentelor din ultima vreme, inclusiv acest caz al stenogramelor, am renuntat la initiativa. nu vrem sa facem parte dintr-un sistem ticalosit in care daca nu esti de partea lor risti poate si puscaria.
  • 0 (0 voturi)    
   pentru anonim (Sâmbătă, 20 martie 2010, 23:31)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui anonim

   Dar ce v-a venit sa alegeti PSD-ul? Nu stiati ca este creatia batranului KGB-ist Ilici Iliescu??
 • +1 (1 vot)    
  sa fie exilat (Sâmbătă, 20 martie 2010, 9:13)

  mm [anonim]

  Inteleg ca Voicu este "foarte talentat" la aranjamente, un expert in arta manipularii la varful oricarei institutii publice din statul roman! Asta ar fi in stare sa faca aranjamente si in inchisoarea unde va ajunge, de la gardian pana la seful inchisorii si mai sus, daca va pastra asupra lui un telefon mobil - vedeti acum la ce sunt bune telefoanele mobile?) Pentru asta cea mai buna pedeapsa este EXILUL pe o insula pustie, sa faca aranjamente cu rechinii!
  • 0 (0 voturi)    
   pentru mm (Sâmbătă, 20 martie 2010, 23:33)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui mm

   Mai bine la ocna. Sarea de ocna e foarte sanatoasa si poate mai slabeste si el.
 • 0 (0 voturi)    
  PCR (Sâmbătă, 20 martie 2010, 9:20)

  mm [anonim]

  Pile Cunostinte Relatii, un manual de manipulare (persuasiune, sic!) predat de VC (Voicu Catalin) novicilor sub ochii naivilor, cu sprijinul presei! Justitia sa se pronunte cat mai repede!
 • +1 (1 vot)    
  Esti ridicol, nene! (Sâmbătă, 20 martie 2010, 9:43)

  Petre [anonim]

  Sunt unul care inteleg ce vad, NU ce mi se spune!
  Daca matale nu vazusi stenogramele si nu l-ai auzit pe mangafaua de catalin vorbind, inseamna ca nu ai nicio vina!
  Ai doar o placa stricata in cap pe care o reciti si aci. In plus nu-ti vad calitati de mama Omida.
  Te-ai umplut de ridicol; nu observi cate comentarii sunt cu +? Poate ca nu le intelgi si iti consumi energia dandu-ne sfaturi.
  Iti multumesc. Sa fii sanatos. Fiecare traieste bine sau rau dupa propriile puteri!
  Sau vrei ca cineva sa iti tot bage in straita, cum spune o vorba?
 • -1 (1 vot)    
  doamne, unde esti ? (Sâmbătă, 20 martie 2010, 12:08)

  bercea mondialul [anonim]

  sa vezi pe romani cum isi dau ei cu parerea despre unul VOICU, mare bandit, mare umflat, negru si urat.
  asa sunt toti oamenii de pe PAMANT, albi , negri, frumosi, urati, prosti, destepti, hoti, cinstiti si toti se urasc pana in adincul sufletrului lor pentru ca nu sunt animale sa nu le pese de aceste lucruri.
  spuneti ca VOICU are toate defectele unui om si eu vin sa va intreb? basescu e frumos si cinstit ?, blaga e frumos si cinstit ?, berceanu e frumos si cinstit ?, oprea (10 case), ministru in functie, e frumos si cinstit?
  domnilor romani, dupa ce am citit comentariile de mai sus, eu cred ca toti ar trebui sa fim judecati si condamnati, pentru ca toti gandim ca justitia pedepseste barfa si visele iar in stenograme si in aceste comentarii numai barfe si vise.
  intelegeti domnilor ca justitia pedepseste FAPTELE, iar acestea lipsesc in totalitate.
  cei care nu au putut sa adune probe asupra faptelor savarsite au vandut aceste stenograme pentru a mai uta noi de foame, stiind clar ca nici un judecator nu o sa pronunte o condamnare pentru barfele si visele povestite la un pahar.
  sau poate nici nu au fost date pe bani ci numai pentru a scapa de voicu, asa cum vrem toti, ca e bandit, unflat, urat si deci greu de inghitit.
  iata ca in acest fel noi mai uitam cine ne conduce la aceasta data si iertam pe cei care dau palme la copii ca sunt obraznici, ca spunem tiganca imputita unei jurnaliste, ca botezam nepotii interlopilor pentru a ne inrudi cu ei, ca nu avem onoare,"demisionez in cinci minute", ca spunem ca din scoala ies numai tampiti, ca ANI ar fi descoperit ceva bani prin niste conturi din Elvetia, ca banii de la turism s-au dus pe campania EBEI iar d-na RIDZI e bine mersi, ca directori prin ministere au fost numite foste barmanite sau ospatarite, ca la alegeri s-a votat in 5 secunde/ persoana si ca rasplata un popa e facut ministru de externe, ca acum vreo 5 ani am ajuns presedinte dar alegerile au fost fraudate etc.
  • 0 (0 voturi)    
   pentru bercea mondialul (Sâmbătă, 20 martie 2010, 23:36)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui bercea mondialul

   Carei doamne te-ai adresat in titlu?
 • +1 (1 vot)    
  Eram terminati pe viata daca iesea Geoana (Sâmbătă, 20 martie 2010, 12:12)

  Adi Dita [anonim]

  Se demonstreaza inca o data ca alegerea lui Basescu a fost cea mai potrivita.Daca iesea Geoana,plecam din tara....Cand o sa se termine smecheria din tara asta?Mi-e scarba de toti!!!
 • +1 (1 vot)    
  e incredibil... (Sâmbătă, 20 martie 2010, 12:13)

  diam [anonim]

  Tot citesc si ma cutremur.. si ma cutrremur si mai tare cand ma gandesc la cati ca Voicumai sunt liberi si nestingheriti pe-acolo, pe-aici .. si cati judecatori au asemenea "dosar" in spate, si cati nu vor pati poate nimic pe masura..
 • +1 (1 vot)    
  Încrengătura corupției (Sâmbătă, 20 martie 2010, 12:37)

  Vasile Zarnescu [anonim]

  Acest judecător de la Curtea Supremă, Florin Costiniu, nu este, cumva, chiar soțul vajnicei „justitiare” Viorica Costiniu? Rog redacţia să clarifice şi acest aspect. Citiți și http://ro.altermedia.info/general/prezumtia-de-vinovatie-a-magistratilor_8802.html.
  Cea mai extinsă și profundă corupție este în „Ju$tiţi€“, de unde infestează și celelalte subsisteme ale socialului. Iată de ce trebuie reintrodusă - provizoriu - pedeapsa cu moartea pentru magistrații corupți. La proxima revizuire a Constituției, trebuie introdus acest și amendament, pe lîngă prezumția de vinovăție a magistraților.
  • -1 (1 vot)    
   Realitate cruda[ (Sâmbătă, 20 martie 2010, 15:16)

   Marianne [anonim] i-a raspuns lui Vasile Zarnescu

   Si cea mai bogata inchipuire a fost depasita.
   Grav este ca acum suntem manipulati.Toata gandirea sa se duca numai intr-o parte,cand de fapt
   toti sunt la fel .Nu sunt domnisoare de pension.
 • 0 (0 voturi)    
  Sila... Scarba...Spaima (Sâmbătă, 20 martie 2010, 17:39)

  petre [anonim]

  Nimic nu va mai putea curata Romania de gunoaie, jigodii, neghiobi....... si sunt o persoana optimista.
 • 0 (0 voturi)    
  ce cred eu (Sâmbătă, 20 martie 2010, 19:28)

  un om necajit [anonim]

  daca o sa ne fie la toti oamenii bine, da doamne sa ajunga voicu si presedinte.
  unde o sa ne doara pe noi daca o sa avem tot ce ne trebuie, daca o sa putem face ce vrem, daca o sa putem si o sa avem cu ce merge oriunde in lumea asta, daca o sa fim tratati omeneste in spitale, daca o sa avem parte de o judecata dreapta, daca o sa traim mai mult si o sa avem o batranete linistita, chiar cu unul ca voicu ministru.
  numai cine nu a umblat prin lume nu stie ca aceste lucruri se petrec in toate tarile lumii fara exceptie si chiar mai rau.
  acesti oameni se vor lupta intotdeauna intre ei se vor bate, se vor omori ca in toate tarile , chiar si in china unde sunt executii pe stadioane
  noi am ajuns sa ne miram atat de tare ? noi, care am trecut printr-un sistem unde aceste fapte se petreceau in vazul tuturor si chiar profitam aproape toti de pe urma lor, fiecare dupa posibilitati si fara sa ne pese, iar daca cineva comenta era batut si bagat la puscarie.
  unii vor sistem totalitar, fara sa inteleaga ca si in acest sistem este la fel doar ca tot noi nu mai avem voie sa deschidem gura iar ei vor face la fel.
  la toti ni se pare ca aceasta lupta oarba pentru putere, pentru interese, pentru bani nemunciti este lucrul cel mai rau intr-o tara NU domnilor nu aceste lucruri sunt cele mai rele si nu aceste lucruri duc la saracirea oamenilor cum ne mint mereu cei care ajung la putere . toate aceste lucruri urate de noi inseamna de fapt progres.
  ganditi-va ce s-ar intampla daca toti cei pe care ii uram atat de mult s-ar pupa intre ei si atunci o sa va dati seama ca o sa fie un dezastru.
  trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca cei care se lupta sa ajunga la putere o fac in interesul lor si al grupurilor din care fac parte iar noi cei care stam pe margine nu putem decat sa alegem pe cei cu care credem ca o s-o ducem si noi bine fara sa ne mai judecam unii pe altii, dupa care ei n-au decat sa se omoare intre ei.
 • 0 (0 voturi)    
  Voicu (Duminică, 21 martie 2010, 8:40)

  Lyk [anonim]

  daca stenogramele nu sint contrafacute ( cei din bransa stiu ) inseamna ca e un mare idiot
 • 0 (0 voturi)    
  de subiect (Luni, 22 martie 2010, 10:37)

  costellino [anonim]

  Ce povesteste el despre arestul IGP.ului , nu-i o noutate .La figurat , toate acestea , le traim in viata de zi cu zi si asta , tot datorita lor . Nici in cele mai negre vise a-le mele ,nu credeam ca tara v-a ajunge in halul asta .Probabil ca , venim din trecut cu o carma tare incarcata .
 • 0 (0 voturi)    
  voicu (Marţi, 23 martie 2010, 17:43)

  vlad [anonim]

  e o aiureala totala...daca nici pe asta nu-l baga la "zdup" eu am "sters-o"din tara...plec in Mozambic..precis e mai civilizat acolo
 • 0 (0 voturi)    
  voicu (Marţi, 23 martie 2010, 18:35)

  simo [anonim]

  Dumnezeu a iubit Romania cand nu l-a lasat pe geoana sa devina presedinte sau pe voicu sa ajunga ministru de interne!!!!!!!!!!!! TEPES DOAMNE, unde esti ? vino sa ne curatesti...parlamentul in primul rand!
 • 0 (0 voturi)    
  Si nu e totul......... (Luni, 31 mai 2010, 20:31)

  gheorhe [anonim]

  E cat se poate de verosimil,in ce epoca ne aflam,noi ca si natiune;imi e jena sa aprofundez,e un caz grav de coruptie si sunt cu siguranta multe ,poate mai grave;dar.....asa cum am fost”capabili”in 89,sa tragem la raspundere doi soti imbecili,de ce nu ne mobilizam,astfel incat sa aliniem,de se poate in aceiasi unitate militara,di Targoviste,pe toti cei care s/au perindat,in cei 20 de ani,in fruntea statului,presedinti,prim ministrii,ministrii si tot ce tine de structuri decizionale;nu trbuiesc executati,dar trebuie sa returneze tot ce au agonisit in acesti ani,pana la ultimul leu,ei si familiile lor.Asa numai,s-ar face cu adevarat dreptate.Cei ce se bucura de foloase necuvenite,ilicit capatate,ca-i vorba de subventii,ajutoare sociale,pensii si salarii........returnati tot............si vom avea bani sa construim un adevarat star democratic,condus de legi adevarate si valide pentru toata natiunea........SUNTEM EGALI,AU BA?
 • 0 (0 voturi)    
  Mazare la Mazare trage (Joi, 8 iunie 2017, 11:44)

  Bogdan_Eu [anonim]

  Alexandru Mazare ,tatal, PSDist si Radu Mazare, fiul PDList, primarul de CONSTANTA! COINCIDENTA?! NU ESTE DELOC COINCIDENTA! NEPOTISMELE IN FLOARE !!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by