Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat, luni, într-un accident rutier în judeţul Bihor, spune că se afla în mașină împreună cu alte trei persoane și că „nimeni nu a pățit nimic”, însă șocul a fost puternic.

Mircea BravoFoto: Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Conform Poliției Județene Bihor, citate de News.ro, accidentul în care a fost implicat Mircea Bravo s-a produs luni, în jurul orei 09.23, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, poliţiştii Biroului Rutier fiind anunțați prin 112.

„Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş s-a constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a transmis Poliția Bihor.

Poliţiştii au precizat că în urma accidentului rutier o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent uşoare, fiind dusă la spital.

Prima reacție a lui Mircea Bravo

Mircea Bravo a reacționat pe Instagram, spunând că se afla în mașină cu alte trei persoane și că nu a fost nimeni rănit.

„Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic. Maşina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât şi drug testul au ieşit negative. Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat şi a avut grijă de noi”, a scris ​vloggerul.