Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat, luni, într-un accident rutier în judeţul Bihor, unde a intrat cu maşina într-un stâlp de energie electrică. În urma impactului, soţia sa a fost uşor rănită.

Mircea BravoFoto: Inquam Photos / Ghita Porumb

Conform Poliției Județene Bihor, citate de News.ro, accidentul s-a produs luni, în jurul orei 09.23, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, poliţiştii Biroului Rutier fiind anunțați prin 112.

„Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş s-a constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a transmis Poliția Bihor.

Poliţiştii au precizat că în urma accidentului rutier o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent uşoare, fiind dusă la spital.

Surse judiciare au precizat că şoferul implicat în accident este vloggerul Mircea Bravo, iar femeia rănită este soţia sa.

Mircea Bravo a fost testat de către poliţişti atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative.