Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a aruncat, vineri, de pe un pasaj din Timişoara şi a căzut pe o maşină aflată în trafic. Este a treia tentativă de sinucidere, la Timişoara, în această săptămână.

Ambulanță SMURDFoto: © LCVA | Dreamstime.com

„Un bărbat ar fi căzut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timişoara pe o maşină. Acesta a fost dus la spital”, a transmis IPJ Timiş, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Timiş, bărbatul ar avea aproximativ 50 de ani.

Aceasta este a treia tentativă de sinucidere din Timişoara.

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe de pe Calea Şagului din Timişoara şi a căzut pe acoperişul de la intrarea în bloc. A supravieţuit căderii şi a fost transportată la spital.

Joi un bărbat de 37 de ani, cadru militar, a stat 24 de ore pe pervazul ferestrei de la etajul 7 ameninţând că se va arunca în gol.

Un negociator şi un pompier care a coborât în rapel de la un etaj superior au reuşit să îl imobilizeze. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Timişoara.(sursă foto DreamsTime)

------------

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro.

Pentru sprijin și prim-ajutor psihologic puteți contacta hub-ul antidepresie, primul de acest fel din România, la numărul de telefon 037 445 6420 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Linia este deschisă non-stop. În cazul în care simțiți că sinuciderea este iminentă, apelați de urgență 112.