Polițiștii Secției 11 din București au fost sesizați joi noapte cu privire la un caz de agresiune produs într-un restaurant fast food, unde un angajat al localului ar fi fost atacat „cu un obiect tăietor-înțepător” de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu. Victima a fost dusă la spital, iar polițiștii îl caută acum pe agresor.

masina politieFoto: Agerpres

Poliția Capitalei anunță într-un comunicat remis vineri presei că, „la data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu”.

Potrivit sursei citate, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească.

Agresorul este căutat de poliție.

„Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, mai precizează Poliția Capitalei.

Atacat cu maceta

Potrivit unor surse, localul în care ar fi avut loc agresiunea este Shaormeria Băneasa din Calea Vitan.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

  • Surse judiciare afirmă că, anterior incidentului, o femeie s-a arătat nemulţumită de un produs cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul nepalez al shaormeriei. La scurt timp, la fața locului a venit în sprijinul femeii un bărbat.
  • Acesta i-a dat direct o palmă angajatului, care - după mai multe vorbe aruncate de bărbat - a ripostat la rândul său tot cu o palmă. Agresorul a scos apoi o macetă de sub haine şi a sărit peste tejghea, atacându-l pe angajatul fast-foodului.
  • Potrivit primelor informații, rănile suferite de angajatul localului nu ar fi grave.

Al doilea incident într-o zi

Acest incident a survenit la numai câteva ore dupa ce unul dintre patronii clubului Nuba din București a fost înjunghiat, joi, de un client. Agresorul a fugit, fiind căutat de polițiști, în timp ce victima a fost dusă la spital.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că agresorul în acest caz este un cetățean străin și ar fi fugit din România încă de joi.

Jean Sasu, patronul Nuba, care în urma incidentului a ajuns la spital, spune că atacatorul l-ar fi urmărit în ultimele câteva zile și ar fi venit periodic la local, unde ar fi filmat cu telefonul.

Agresiunea a avut loc joi după-amiază, iar imaginile suprinse pe camerele de supraveghere arată cum un bărbat care stă la o masă pe terasa restaurantului Nuba se ridică și îl atacă pe Jean Sasu. O altă înregistrare îl arată pe atacator fugind cu ceea ce pare a fi un cuțit în mână.