Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar, acum model pe platforma de conținut pentru adulți OnlyFans, a postat online un clip video în care îi ia apărarea lui Andrew Tate, care a fost arestat de DIICOT, fiind acuzat, împreună cu fratele său Tristan de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane şi viol.

Andrew și Tristan Tate au fost arestați de polițiștii româniFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos”, spune Tașcău într-un clip postat pe rețeaua TikTok.

„Am locuit o perioadă de timp în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte, foarte mult după ce m-am pensionat, intenționam să mă apuc de OnlyFans, printr-o cunoștință am ajuns la el, m-a învățat tot ce se poate”, afirmă ea.

„Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să folosească forța pentru a avea o femeie, este un bărbat frumos, carismatic, are tot ce vrei... niciun model din casa aia nu a fost forțat”, a adăugat Oana Tașcău.

@only.oana69 Experienta personala ca model pentru Andrew Tate #foryou #5pasidebine ♬ original sound - Oana Tascau

Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar, model OnlyFans

Ea a fost ofițer la Penitenciarul Tg-Jiu apoi director la unitatea de detenție de la Pelendava. După ce a fost revocată din funcția de director, a fost numită șef tură la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, a scris în decembrie anul trecut GorjOnline. Ea a fost în 2021 și candidată la funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Într-o emisiune TV, ea a recunoscut că, în acea perioadă, s-a atașat emoțional de deținutul Tadas Miceika, un fost luptător lituanian condamnat pentru trafic internațional de stupefiante, în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”, unul dintre cele mai mediatizate cazuri de trafic de droguri din România, după ce 2,5 tone de cocaină au ajuns în valurile mării. După 6 ani la Craiova s-a pensionat, din motive medicale, mai notează sursa citată.

Contul Oana Tascău de pe OnlyFans are 5.700 de like-uri și aproape 200 de postări.

Victimele celor doi frați britanici Andrew și Tristan Tate le-au povestit anchetatorilor că atunci când au ajuns prima dată în vila celor doi în care era amenajat studioul de videochat au fost întâmpinate de paznici înarmați. De asemenea, tinerele ar fi fost obligate să își facă tatuaje cu mesajul „owned by Tate”.

Cei doi frați britanici racolau tinere sub pretextul începerii unei relații de iubire, după care le duceau într-o casă alături de alte fete și erau obligate să producă clipuri video ce erau ulterior postate pe site-uri de adulți, contra cost, arată Tribunalul București în decizia de arestare preventivă a celor doi frați milionari.

Instanța argumenteză că lăsarea lor în libertate ar reprezenta un pericol pentru ordinea publică, având în vedere gravitatea deosebită a infracţiunilor săvârşite, spunând că prin modul în care au acţionat au dovedit „un dispreţ fundamental pentru relaţiile sociale ocrotite de normele penale”.

Avocatul fraţilor Andrew şi Tristan Tate, Eugen Vidineac, spune că aceştia „neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile”, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi vor ajuta organele de anchetă cu tot ceea ce vor putea pentru aflarea adevărului.

CITEȘTE ȘI: