Interpretul de manele Culiţă Sterp este cercetat de poliţişti şi a fost reţinut, după ce, a făcut un accident rutier în Cluj Napoca.

Culiță SterpFoto: Captura YouTube

Polițiștii spun că Sterp ar fi făcut mai multe ilegalități:

  • A fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă
  • Nu a oprit la semnalul agenţilor
  • Ulterior a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului
  • Și a lovit în plin un autoturism.
  • Sterp a plecat de la locul accidentului, fiind găsit de poliţişti în apropierea Teatrului.
  • La verificări Sterp a fost găsit că a condus băut, sub influența alcoolului.

Şoferul maşinii lovite a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii Biroului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, implicat în cursul nopţii în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca, scrie News.ro

„Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, a mai transmis IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului a fost înregistrată drept contravenţie (sancţionată cu amenda şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).

VIDEO - Culiță Sterp a făcut un accident de mașină la Cluj apoi a fugit

Reamintim că interpretul de manele Culiță Sterp, a fost implicat într-un accident în Cluj Napoca. Potrivit presei locale, Culiță Sterp a lovit într-o intersecție un Logan care trecea pe culoarea verde a semaforului.

Accidentul a fost surprins pe camera de bord a unui participant la trafic.

Potrivit Dejeanul.ro, după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști.

Cine este Culiță Sterp

Culiță Sterp, pe numele său real Nicolae Sterp, are 30 de ani. Potrivit Kanal D, Cântărețul s-a născut la data de 25 octombrie 1992 și a copilărit în Hațeg, unde se ocupa de stâna familiei.

Culiță Sterp a ajuns cunoscut de public în anul 2016, când a scos o serie de melodii alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Căsătoria dintre cei doi a durat doar doi ani, până în 2018. În prezent este logodit cu Daniela Iliescu cu care are un băiețel.

Culiță Sterp a participat și la showul Survivor și are milioane de urmăritori pe rețelele sociale.