​​Culiță Sterp, cântărețul de manele, a fost implicat într-un accident în Cluj Napoca. Potrivit presei locale, Culiță Sterp a lovit într-o intersecție un Logan care trecea pe culoarea verde a semaforului.

Accident Culita Sterp Foto: Captura video

Accidentul a fost surprins pe camera de bord a unui participant la trafic.

Mai jos momentul în care mașina lui Culiță Sterp lovește Loganul în intersecție:

Potrivit Dejeanul.ro, după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.

Cine este Culiță Sterp

Culiță Sterp, pe numele său real Nicolae Sterp, are 30 de ani. Potrivit Kanal D, Cântărețul s-a născut la data de 25 octombrie 1992 și a copilărit în Hațeg, unde se ocupa de stâna familiei.

Culiță Sterp a ajuns cunoscut de public în anul 2016, când a scos o serie de melodii alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Căsătoria dintre cei doi a durat doar doi ani, până în 2018. În prezent este logodit cu Daniela Iliescu cu care are un băiețel.

Culiță Sterp a participat și la showul Survivor și are milioane de urmăritori pe rețelele sociale.