Bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei la Bucureşti ar fi fost identificat ca fiind Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica, potrivit primelor informații din anchetă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Surse din anchetă citate de News.ro afirmă că bărbatul ar fi fost identificat ca fiind Bogdan Drăghici, fost şef al asociaţiei TATA. Bărbatul a fost condamnat pentru că şi-a abuzat sexual una dintre fiice.

Maşina, înmatriculată în Bucureşti, aparţinea tatălui bărbatului.

Bogdan Drăghici a postat marţi pe Facebook un text de sprijin faţă de ucraineni.

"Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei", a scris el.

În august 2019, Bogdan Drăghici a fost reținut sub acuzația că și-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câțiva ani, iar faptele de care era acuzat ar fi fost săvârșite pe parcursul a 4-5 ani. Pângerea a fost depusă de mama fetei.