Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A, și-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câțiva ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost săvârșite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pângerea a fost depusă de mama fetei.

Bogdan Draghici, T.A.T.A.Foto: AGERPRES

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Bogdan Drăghici și-ar fi violat chiar fiica vitregă în urmă cu câțiva ani. Bărbatul este bănuit de viol și agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei. Mai mult, faptele de care este Drăghici bănuit ar fi fost săvârșite pe parcursul a 4-5 ani și ar fi vorba de mai multe victime, arată aceleași surse.

Liderul T.A.T.A (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Capitalei și va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, președintele Alianței este reținut în Arestul Central al Poliției Capitalei. T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici și tătici în familie, inițiind mai multe acțiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acțiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării în privința unor declarații sau intenții ale autorităților care ar fi fost defavorabile tăticilor.