Un număr de 188 de vehicule erau pe traseu duminică, la ora 16:00, dintr-un total programat de 762, cele mai multe fiind tramvaie şi troleibuze, potrivit datelor furnizate Agerpres de către directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, pe traseele din Capitală circulau, la ora 16:00, 88 de tramvaie, dintr-un total programat de 172, respectiv 77 de troleibuze din 100 de vehicule programate, în timp ce numărul autobuzelor era de 23, dintr-un total de 490 de autobuze programate pentru duminică.

La tramvaie, niciun vehicul programat nu ieşise duminică pe traseu din Depoul Giurgiului, dar ieşiseră toate tramvaiele programate din depourile Bucureştii Noi şi Victoria.

La troleibuze, niciun vehicul programat nu ieşise din Depoul Bujoreni, dar ieşiseră toate troleibuzele programate din depourile Bucureştii Noi şi Berceni.

La autobuze, din depourile Bujoreni, Ferentari şi Alexandria nu ieşise duminică niciun vehicul din cele programate. De altfel, autobuzele sunt cele mai puţin prezente în trafic: din Depoul Titan, care avea cel mai mare număr de autobuze programate pentru duminică - 78, doar 5 maşini erau pe traseu duminică la ora 16.

Greva de la Societatea de Transport București a intrat duminică în cea de a patra zi, mare parte din șoferi și vatmani refuzând să iasă pe traseu. Câteva sute de angajați au protestat dimineață la Autobaza Titan, unde au fost trimise și forțe de ordine.

Directorul general al STB, Adrian Criţ, a făcut din nou apel către angajaţii societăţii "să nu mai dea crezare” liderului sindical Vasile Petrariu și a rugat instituțiile statului să intervină pentru ca decizia Tribunalului București să fie pusă în aplicare.